Et minut fra stranden på fransk ø

Atalante Relais Thalasso & Spa Wellness Hotel, Île de Ré, Frankrig

Comfort Ocean View-værelse

Comfort Ocean View-værelse

Comfort Ocean View-værelse

Comfort Seaside View-værelse

Comfort Seaside View-værelse

Premium Vineyard View-værelse

Premium Vineyard View-værelse

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Île de Ré

Moderne hotel på smuk ø ud for Frankrigs vestkyst – med Thalasso-spa og Michelin-restaurant, inkl. morgenmad, cykelleje, adgang til hamam m.m.

Du er garanteret fred og ro på Hôtel Atalante Relais Thalasso & Spa på Île de Ré, som ligger ved Frankrigs vestkyst. Hvis du er på udkig efter brede sandstrande, forfriskende gåture og en herlig saltvandspool, er du kommet til rette sted.

Tag en dyb indånding, når du ankommer, og du vil straks mærke den friske havlufts gavnlige virkning. Hotellet har hjemme i en række hvide bygninger med rødt tag, der ligger omgivet af vinmarker og store strækninger med smukke sandstrande.

Går du gennem hotellets underjordiske tunnel, kommer du til Espace Hydromarin, hvor du finder en opvarmet indendørs pool samt mulighed for thalassoterapi-behandlinger. Hotellets restaurant er desuden belønnet med to gafler i Michelin-guiden takket være dens klassiske franske køkken. Lej en cykel i receptionen, og smut en tur til nabobyen Saint Marie, hvor du kan opleve det autentiske franske hverdagsliv.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser