Ophold i charmerende Lund

Elite Ideon Hotel, Lund, Sverige

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse

Stilfuldt Elite-hotel i skønne Lund i kort køreafstand fra København – ophold, der byder på masser af selvforkælelse, inklusive morgenmadsbuffet

Elite Hotel Ideon i Lund er en del af den førsteklasses kæde af Elite Hotels, som byder på moderne og effektiv service i centralt beliggende hotel af høj klasse. Hotel Ideon er ingen undtagelse, hvilket du selv vil opdage, så snart du går gennem hotellets entré. Med sin topmoderne og personlige service og ikke mindst ønske om at forkæle dig danner Elite Hotel Ideon rammen om et besøg, hvor du med garanti vil skabe minder for livet.

Hotel Ideon ligger på 14. etage af Ideon Gateways i alt 19 etager, som er Lunds højeste bygning. Med kun to og en halv kilometer til Lunds centrum har hotellet en central beliggenhed, og du kan let komme rundt til alt det, som Lund har at byde på. Oplev den smukke domkirke eller gå på besøg i den Botaniske Have eller Stadsparken – alt sammen finder du kun et stenkast fra hotellet.

Bliver du sulten, skal du ikke lede længe, for ud over restauranterne NorthEast og Paolo’s, som serverer udsøgte anretninger og eksotiske vine, byder området i sig selv også på mange forskellige restauranter, caféer og barer, så du bestemt ikke kommer til at mangle noget på den front.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser