Cykelferie

Har I lyst til en aktiv ferie med vind i håret og omgivet af den skønne natur? Så hop i cykelsadlen, og tag afsted på en uforglemmelig cykelferie med TravelBird!

Tilbud

Vælg udrejsedato
6 Tilbud
På en cykelferie kan I undslippe hverdagens stress og bare nyde det rolige tempo og de skønne omgivelser.

Adskillige undersøgelser viser, at folk, der cykler jævnligt, lever længere, har lavere risiko for at udvikle blodpropper og har et bedre stofskifte end folk, der ikke cykler. Cykling er dog ikke bare sundt, det er også sjovt. Uanset ambitioner, konditionsniveau og hvad I gerne vil have ud af ferien, er det værd at overveje, om jeres næste ferie skal foregå på to hjul. I kan vælge at bo et fast sted under ferien og tage på kortere dagsture derfra. En anden mulighed er en af vores cykelrundrejser, hvor I bor på de forskellige hoteller undervejs.

Skal jeres ferie stå på storbystemning kan dette snildt kombineres med cykling. I København cykler 24% af beboerne til alle deres gøremål i byen, og København er flere gange blevet kåret som en af verdens bedste cykelbyer. Det er ganske forståeligt, for vores hovedstad byder nemlig på over 350 km cykelstier og kort afstand til både skov og strand. Det kan også anbefales at besøge verdens mest cykelvenlige hovedstad Amsterdam. Her er der 3 gange så mange cykler som indbyggere, og det er nemt at komme rundt til byens mange attraktioner på cykel.

Cykelferie i Danmark

Med de mange cykelstier og flade terræn er Danmark et trygt og godt sted at holde cykelferie.

To ud af tre danskere planlægger hvert år at tage på ferie indenfor landets grænser, og hvorfor ikke fatte cyklen og prøve at udforske Danmark på to hjul på jeres næste ferie?

Mange danskere lægger vægt på naturoplevelser på deres ferie, og en cykelferie langs landeveje og stier er den perfekte måde at udforske den forunderlige natur på. Fra cykelsadlen kan I rigtig indsnuse de flotte omgivelser, mens I nyder vinden i håret.

Danmark er et perfekt land at feriere i for cykelentusiaster. Herhjemme kan vi nemlig bryste os af over 11.000 km cykelstier, massevis af afmærkede cykelruter og så er der aldrig langt til den næste seværdighed og det næste sted at overnatte. Derudover er Danmark som bekendt et forholdsvist fladt land, så det er nemt for cyklister i alle aldre at komme omkring.

Vil I på opdagelse i den danske natur, kan det anbefales at følge en af landets 26 panoramaruter, der er skiltede cykelruter langs nogle af de smukkeste områder, Danmark kan byde på. I vest finder I 16 af ruterne, som følger den jyske vestkyst fra Skagen i nord til Rudbøl i syd. De resterende 10 ruter er at finde mod øst på Sjælland, Lolland-Falster og Møn. Undervejs på ruterne kan I opleve forskellige seværdigheder og hemmelige steder, som kun de lokale kender til. Panoramaruterne er delt op i forskellige temaer, så uanset interesser og kondition, kan I finde lige den rute, der passer til jer.

Cykelferie i udlandet

Er I mere eventyrlystne, kan I spænde cykelhjelmen og drage på tohjulet eventyr i udlandet.

En cykelferie i udlandet er en god måde at udforske et andet lands natur og kultur, og så kan I styre udenom turistfælderne.

På en cykelferie i udlandet kan I beundre arkitektur, natur og kultur, som vi normalt kun kan dagdrømme os til i Danmark. Hos TravelBird tilbyder vi cykelrundrejser, hvor I følger en nøje tilrettelagt rute, og undervejs overnatter I på forskellige hoteller. Bagagetranport mellem hotellerne er der sørget for, og I kan dermed nyde cykelturen i ro og mag. På flere af vores cykelrundrejser er der desuden mulighed for at leje elcykler, så alle kan være med.

Tag for eksempel på cykelferie langs Tysklands rislende floder, hvor I kan nyde synet af bølgende vinmarker og storslåede middelalderslotte. Eller hvad med en tur rundt om Bodensee, hvor I kommer forbi charmerende landsbyer og utallige smukke kirker og klostre? Hvis det skal være mere eksotisk, så har Gardasøen i Italien noget af det smukkeste natur i Europa at byde på. Her kan I også passende runde en dag på to hjul af med et glas velfortjent vin og nyde lækkerier fra det italienske køkken.

Med familien på cykel

Vil I være aktive på jeres næste rejse med familien, er det værd at overveje en cykelferie.

Tag hele familien med på eventyr på 2 hjul.

Det er en god idé at planlægge ruten nøje på forhånd, hvis I skal have børnene med på jeres cykelrejse. Find en god rute uden for meget trafik, og sørg for at holde godt med ispauser og gør holdt ved børnevenlige attraktioner undervejs, så skal det nok blive en god tur for hele familien.

I Danmark kan I eksempelvist følge cykelruten 'Sjov i pedalerne', en 18 km lang rute i Marielyst. På ruten kan børn og barnlige sjæle blive godt underholdt med de mange sjove aktiviteter undervejs. Turen går blandt andet forbi en gokartbane, den gamle pumpestation og flere legepladser, deriblandt en naturlegeplads og en legeplads med supertrampoliner.

Vi har gjort det nemt for jer at finde den perfekte cykelferie ved at sørge for både cykelleje og lækre destinationer i både Danmark og udland. Udover nogle fantastiske ture i de lokale landskaber giver cyklen en følelse af frihed og af at rejse på egne betingelser. I kan derfor godt begynde at glæde jer til at træde i pedalerne og lade jer forbløffe af den fantastiske natur og kultur, som findes på vores rejsedestinationer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice