Art deco-perle i Oslos hjerte

Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo, Norge

Standard-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Standard-værelse

Standard-værelse

Bo i hjertet af Norges spændende hovedstad på elegant art deco-hotel, inklusive morgenmad og middag

Clarion Collection Hotel Folketeateret holder til i en af Norges mest berømte bygninger og en af landets eneste i art deco-stil. På hotellet bydes du velkommen af Kate Moss i statueform, inden den yderst elegante atmosfære fanger din opmærksomhed sammen med dit flotte Superior-værelse.

Bygningen blev opført i 1930’erne og er inspireret af intet mindre end New Yorks Empire State Building. Den var hjemsted for Oslos Opera frem til 2008, og hotellet deler stadig bygning med Folketeateret, som arrangerer musicals samt opera- og teaterforestillinger. Værelsernes interiør er ligeledes inspireret af Manhattan og er kendetegnet ved juvelfarver og fløjlsstof på en neutral baggrund.

Du bor i hjertet af Oslo. Hotellet ligger nærmere bestemt i Teaterpassasjen på Youngstorget med caféer, restauranter, shopping og natteliv lige uden for døren. Hovedgaden Karl Johans Gate og hovedbanegården ligger blot få minutters gang fra hotellet. Med sit Manhattan-inspirerede design og den centrale beliggenhed er det ikke så mærkeligt, at hotellet er blevet udnævnt til at være et af de 25 bedste hoteller, når det gælder romantik ved TripAdvisors Travellers’ Choice Awards. Så måske en kærestetur er på sin plads?

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser