Eksklusivt gemmested på Kreta – fuld tilbagebetaling

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa, Kreta, Grækenland

Fri afbestilling Fri afbestilling

100% fri afbestilling op til 8 dage før afrejse

Deluxe- eller Superior Sea View-værelse

Superior Deluxe-værelse med fælles pool

Afslapning og all-inclusive på femstjernet strand- og sparesort nær Chania, inkl. velkomstgave

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til 28% ?

Femstjernet resort med enorm pool, all-inclusive, spa og restauranter – i nærheden af Chania på solrige Kreta, inkl. velkomstgave. Fri afbestilling – book med ro i maven

Vi samarbejder med hotellerne for at sikre, at de overholder sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

  • Eksklusivt ophold ved kysten: Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa er det perfekte valg for dig, som ønsker en solferie med et ekstra drys luksus. Du får ganske enkelt alt, hvad du behøver for at holde en afslappende ferie ved havet. Tilbring timer ved og i den 1.700 kvadratmeter store pool, eller tag en omgang tennis på resortets tennisbane.

  • Fire restauranter: På hovedrestauranten Arsenali kan du nyde store buffeter med græske og internationale retter, mens Avra Restaurant arrangerer temaaftener med mad fra blandt andet middelhavslandene og Asien. Sea Line Beach Tavern serverer kretiske specialiteter og retter fra middelhavskøkkenet, og italienske Azzuro Restaurant er stedet, hvis du ønsker pasta eller risotto.

  • Kobl af i spaen: Resortets lækre spa er en fredfyldt oase, hvor du kan koble af i poolen, jacuzzien, saunaen eller det tyrkiske bad. Du kan desuden booke en massage eller en behandling, som udføres med produkter fra det franske hudplejemærke Anne Semonin.

Faciliteter

- Pool
- Fire restauranter
- To barer
- Spa
- Wi-Fi
- Sportsfaciliteter

Sådan kommer du dertil

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa ligger cirka 41 kilometer fra Kretas lufthavn. Det tager cirka 40 minutter i bil.

Godt at vide

På grund af COVID-19 kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende for denne destination, og som kan ændres med kort varsel. Hold dig opdateret om den seneste information inden afrejse via Udenrigsministeriets hjemmeside.

Omkostningsfri afbestilling: Med dette tilbud kan du afbestille din booking senest 8 dage før din indtjekningsdato og modtage en fuld tilbagebetaling. Se "Flere oplysninger" for mere information.

Bemærk også, at vi kan ikke garantere adgang til hotellets faciliteter (f.eks. restaurant eller spa), da der kan være ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du tjekker med hotellet to uger før afrejse. Hvis du vælger ikke at rejse, skal du selv afbestille rejsen. Dette skal som nævnt gøres senest 8 dage før indtjekningsdato for at sikre en fuld tilbagebetaling.
EO Kissamou Chanion, Kolimvari 730 06, Grækenland

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser