Boutiquehotel ved Pont Neuf

Hôtel Prince de Condé, Paris, Frankrig

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Kunstnerisk boutiquehotel i hjertet af charmerende Saint Germain, inkl. morgenmad, en flaske vin og mulighed for sightseeingcruise

Hôtel Prince de Condé er en finurlig parisisk perle af et hotel, som ligger gemt i en bygning fra 1700-tallet i bohemekvarteret Saint Germain du Pres. Gaden stammer helt tilbage fra 1200-tallet, og derfra kan du gå i fodsporene af berømte tidligere beboere (blandt andre en af De Tre Musketerer) direkte ned til Seinen.

Bag 1700-tals facaden finder du 11 værelser med bare murstensvægge og et eklektisk udvalg af møbler fra antikke bogreoler til malede træstole i stærke farver. Kigger du op, vil du opdage et sjældent Zuber-tapet, mens væggene er udsmykket med originale kunstværker af den anerkendte kunstner Marco del Re.

Efter en lang dag med sightseeing kan du få dig en drink i ærlighedsbaren og lytte til afslappet jazz eller klassisk musik i den hyggelige lounge – magnifique!

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser