Bo tæt på det hele i Byernes By

Hôtel Les Matins de Paris, Paris, Frankrig

Classic-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Trendy ophold i nærheden af Paris’ mest spændende seværdigheder, inkl. morgenmad, spaadgang og andre goder

Gå ikke glip af

Området er tæt pakket med restauranter og caféer, så du dagligt kan finde et nyt brasserie at nyde din franske hverdagsflugt. Hotellet har udsigt over rolige Rue Clauzel, og selvom den populære og travle gade Rue des Martyrs er lige om hjørnet, ligger hotellet i et behageligt og roligt område. St Georges er den nærmeste metrostation til hotellet, men området indbyder til at blive udforsket til fods.

Inden for gåafstand finder du den berømte Opera, Galeries Lafayette på Boulevard Haussmann samt den hyggelige bydel Montmartre. Disse seværdigheder kan alle nås på 20 minutters gang, og du vil med garanti blive betaget af den parisiske kultur, mens du udforsker de små gader.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser