Bo midt i hyggelige Nice

Hotel Nice Riviera, Nice, Frankrig

Classic-værelse

Classic-værelse

Classic-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Executive-værelse med terrasse

Executive-værelse med terrasse

Executive-værelse med terrasse

Firestjernet hotel i Nice – en kort gåtur fra Promenade des Anglais, inklusive morgenmad, et glas vin og adgang til wellnessområde

Det elegante firestjernede Nice Riviera har en yderst central beliggenhed i eventyrlige Nice, som uden tvivl er en af Middelhavets mest charmerende kystbyer. Hotellet tilbyder en komfortabel og elegant indkvartering – kun et stenkast fra den gamle bydel, blomstermarkedet og stranden.

Gør dig klar til afslapning i smagfulde rammer, omgivet af paladser og overdådige villaer fra Belle Époque-perioden i slutningen af 1800-tallet. Hotellet har desuden en hyggelig bar, hvor gæster kan nyde en drink og lade dagens indtryk sive ind.

Nice Riviera ligger blot en kort gåtur fra Promenade des Anglais, hvor du kan nyde en magisk udsigt over havet. Hvis du ønsker at udforske hotellets faciliteter, inkluderer disse indendørs swimmingpool og wellnesscenter med sauna, fitness og finsk jacuzzi. Der serveres en lækker morgenmad med frugt, brød, kager og pålæg.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser