Bo med udsigt til Peterskirken

Cardinal Hotel St Peter, Rom, Italien

Superior-værelse

Bo på firestjernet hotel i Rom med udsigt til Peterskirken, inkl. morgenmad og velkomstdrink

Leder du efter en kombination af historisk sightseeing og rendyrket afslapning? Vi har fundet den. Tag til Rom og tjek ind på Cardinal Hotel St. Peter, hvor du får det bedste af begge verdener. Her kan du solbade og svømme i den runde udendørs swimmingpool, før du udforsker byens spændende historie.

Hotellet ligger i Roms Monteverde-kvarter, der huser byens største grønne område, Villa Doria Pamphili Park, og har en enestående arkitektur fra det 17. århundrede. Parken kaldes for “Roms bedste hemmelighed” og er den perfekte medicin mod stress og hverdagens gøremål. Fra hotellets tagterrasse kan du prøve lokale vine, og rejser du mellem maj og september, kan du hoppe i et opvarmet boblebad på tagterrassen, mens du beundrer bybilledet og slapper af.

Peterskirken ligger blot en halv times gåtur derfra, og ellers kan du nå byens historiske kerne af seværdigheder – Pantheon, Colosseum og Trevi-fontænen – med bus eller metro.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser