Charmerende hotel i Sundets Perle

Best Western Hotel Duxiana, Helsingborg, Sverige

Superior Twin-værelse

Superior Twin-værelse

Superior Twin-værelse

Superior Twin-værelse

Superior Twin-værelse

Elegant ophold på moderne hotel – bare få minutter fra stranden i Helsingborg, inklusive morgenmadsbuffet

Charmerende og moderne hotel i hyggelige Helsingborg, som er kendt som Sundets Perle. Ud over en lækker hvid sandstrand lokker Helsingborg med det berømte Sofiero Slot, der er omgivet af en fantastisk slotspark. Er du til golf, er du også kommet til det rette sted. Inden for blot 40 kilometers afstand, har du hele 20 golfbaner at vælge imellem.

På Best Western Hotel Duxiana ved man, at en god nattesøvn er vigtig, og derfor samarbejder de med sengefabrikanten DUX. Når du vågner veludhvilet og med masser af energi, kan du sætte dig til rette i restauranten og prøve tv-kokken Tina Nordströms morgenmadskoncept Best Breakfast by Tina, der har stor fokus på de bedste råvarer. Vælg mellem allerede tilberedte morgenmadsretter, eller sammensæt din egen ret af lokale råvarer. Morgenmaden nyder du i smukke omgivelser, og imens kan du planlægge dagens aktiviteter i skønne Helsingborg.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser