Stilsikker base i NoMad

Arlo NoMad, New York City, USA

City Queen-værelse

Moderne boutiquehotel i det fremblomstrende nabolag NoMad – ikke langt fra fra Manhattans seværdigheder og populære attraktioner

  • Hip hotelkæde: Den Manhattan-baserede kæde af micro-hoteller tilføjer området sin egen stil med det nye Arlo NoMad-hotel. Ligesom Arlo Hudson Square, som har skabt en del omtale i lokale selskabskredse, har det et farverigt, men minimalistisk, interiør. Værelserne er beskedne i størrelse, men de har til gengæld masser af personlighed.

  • Italienske lækkerier til aften: Lamalo er navnet på Arlo NoMads restaurant, hvor menuen byder på retter fulde af smag fra det mellemøstlige køkken, særligt Israel, med lidt indflydelse fra New York. Tænk deleretter og spændende dips – som selvfølgelig indtages i stilfulde omgivelser, ligesom dem du finder på resten af hotellet.

  • Bestil en cocktail i byens højder: På 31. etage finder du baren A.R.T NoMad, hvor du kan nippe til velmiksede drinks, mens du nyder udsigten over byen. Det er særligt magisk om aftenen, hvor skyskraberne glimter om kap. Bemærk, at baren er sæsonåben. Uden for sæson kan hotellet besøgende få lov at nyde udsigten mellem kl. 09.00-21.00 (afhængigt af vejrforholdene).

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurant
- Bar
- Døgnåbent "Pantry"
- Bar
- Cykler

Sådan kommer du dertil

Du kommer let med offentlig transport eller bil fra lufthavnene LaGuardia eller JFK til hotellet. Det nærmeste metrostop er 33 Street Station, som ligger fire minutters gang fra hotellet.

Godt at vide

Der pålægges et resortgebyr på 34,98 USD per værelse, per nat, som skal betales på hotellet. Se, hvilke faciliteter og servicer gebyret dækker under de enkelte tilbud. 

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser