All-inclusive på solbeskinnede Costa Blanca

AR Imperial Park SPA Resort Calpe, Calpe, Spanien

Calpe

Calpe

One Bedroom-bungalow

One Bedroom-bungalow

Calpe

One- eller Two Bedroom-bungalow

Calpe

One- eller Two Bedroom-bungalow

Calpe

Calpe

Familievenligt resort med udsigt til den gyldne Costa Blanca – med all-inclusive, en times adgang til spa m.m.

Nyd solen på det dejlige sparesort AR Imperial Park, der ligger i Calpes charmerende bakker med udsigt over naturparken Peñón de Ifach og det glimtende, blå hav i horisonten.

Du tjekker ind i din helt egen hyggelige bungalow med balkon eller terrasse samt en betagende udsigt. Slap helt af i privathedens fred, eller flad ud på en solseng ved en af hotellets pools i det store, fine udendørsområde. Her svajer palmerne langs poolen, der bugter sig mellem autentiske klippeudformninger. Poolområdet falder derfor smagfuldt sammen med den smukke udsigt over byen og havet.

Det lækre solskinsresort kombinerer luksus og sjov, og her er underholdning og afslapning for både børn og voksne. Mens børn og barnlige sjæle kan slippe deres indre vandhund løs i poolen med vandrutsjebane, kan du forkæle dig selv i resortets skønne spa- og fitnessområde. Og med din fornyede energi er det perfekt at gå den korte tur til stranden eller til Calpes charmerende gamle by med smalle gader og gode spisesteder og barer.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser