All inclusive Østrig

Hvad kunne være bedre end en rigtig tyrolerferie med det hele? Her har TravelBird samlet alle vores bedste tilbud på ferier med all inclusive i Østrig!

Tilbud

Vælg udrejsedato
3 Tilbud
Det kommer vist ikke bag på nogen, hvis vi siger, at danskerne elsker at tage til Østrig på ferie. Sommer eller vinter, i sol eller sne – Østrig er et perfekt feriemål!

Og det er uanset, om vi rejser alene, med kæresten, familien eller vennerne – Østrig har alt, hvad vi kunne ønske os af en ferie. Bevæger man sig ned i de sydlige egne, kan man endda fornemme middelhavsklimaet, der holder til ikke langt derfra! Men vælger man Østrig, er det jo ikke sandstrandene, man kommer for – det er de knejsende bjergtinder med sine sneklædte pister, de farvestrålende alpeblomster på græsgrønne enge og lyden af koklokker i det fjerne, de spejlblanke bjergsøer og brusende floder, de nærmest uendelige vandreruter og det venlige folkefærd.

Østrig er nok mest kendt for sin fænomenale natur, og har man først skuet ud over de bølgende bakker og dale fra en alpetop, så forstår man godt hvorfor. Her kan man være lige så aktiv, som man gider – nogle foretrækker langsomme vandringer gennem de charmerende landsbyer og forbi de velbesøgte søer, andre vil hellere spænde cykelhjelmen og suse med fuld fart over det kuperede terræn på en mountainbike. Andre igen vover sig ud i en klatretur på bjergene eller ser det hele fra oven fra en paraglider. Og børnene bliver ikke glemt – her er trætopsklatrebaner, sommerkælkebaner og børnepister, så både store og små kan være med. Kun fantasien sætter grænser i Østrig!

Vælger I en ferie med all inclusive i Østrig, så er der sørget for det hele! Modsat daseferier, hvor man tit opholder sig ved poolen eller stranden nær hotellet, så er man i Østrig klar over, at det er de færreste, der kommer for at sidde stille! Der er sørget for alle måltider, og frokosten består som regel af en madpakke, som I selv samler fra morgenbuffeten, eller som er pakket for jer. På den måde skal I ikke tilbage til hotellet eller lede efter et sted at få en snack, hvis I befinder jer på en alpetop et sted. Om vinteren tilbyder mange steder også en lille, varm snack som suppe om eftermiddagen, som I kan varme jer på, inden I tilbringer de sidste timer på pisterne.

Sommerferie i Østrig

En sommerferie med all inclusive i Østrig slår aldrig fejl – her er noget for alle!

Duftende alpeblomster, rislende bække og vandreture i de grønne bjerge – er der noget bedre end sommer i Østrig?

For mange betyder en sommer i Østrig en uge i en alpehytte i bjergene med en skøn udsigt, et par gode vandresko og et kort over områdets kilometerlange vandreruter. Bjergsiderne summer af liv om sommeren – både fra de mange feriegæster, der valfarter hertil for at nyde et afbræk i naturen, men også fra de mange køer, der bliver sat på græs, fra biernes summen blandt alpeblomsterne og fra de lokale, der nyder det gode vejr. Når foråret melder sin ankomst åbner mange af de smukke vandreruter, der snor sig gennem bjergene, dalene og de hyggelige landsbyer. Der er masser at give sig til i Østrig om sommeren, for hver region har sine sommertraditioner og sine festivaler, og i de mange naturparker er der f.eks. rovfugleshows, fodring af vilde dyr eller tematiserede vandringer blandt den lokale flora og fauna.

Mange drager også til de kølige bjergsøer når vejret er godt. Udover at kunne dase på bredden eller snuppe sig en dukkert er der som regel masser af muligheder for at afprøve forskellige former for vandsport såsom surfing og sejlsport. I kan også prøve kræfter med rafting på de brusende floder eller klatre gennem vandfald!

Skiferie i Østrig

Den årlige skiferie afholder vi gerne på Østrigs sneklædte pister.

Vilde pister, børnevenlige skiskoler og en afterski-stemning, der er svær at slå – dét er skiferie i Østrig!

Dem, der elsker at tage på skiferie, har garanteret nogle af deres bedste ferieminder fra et skisportssted i Østrig. Det er Europas måske mest yndede sted at tage på skiferie, og med rette. Med sine mange, enorme bjergkæder og en lang tradition for skisport udmærker østrigerne sig i selve sporten samt den gæstfrihed og opvartning, som feriegæsterne søger på sådan en ferie. De typiske alpehoteller er enormt hyggelige at være på om vinteren, når der er ild i pejsen, varm kakao i kopperne og den smittende afterski-stemning, som østrigerne også er berømte (og berygtede) for. Det er også et hit at besøge både store og små byer når sneen er faldet – de blinkende lyskæder glimter over den nyfaldne sne og forvandler alt til et sandt vinterparadis!

Det er ideelt at booke en skiferie med all inclusive i Østrig, for så kan alle koncentrere sig om at boltre sig i sneen i stedet for at skulle finde et sted at spise når sulten melder sig. I får som regel en madpakke med jer til frokost, og om eftermiddagen kan I oftest også få jer en sandwich eller en lille skål suppe at varme jer på, inden I skal ud på de sidste timers skiløb og det sjove afterski.

Wellnessferie i Østrig

Der er masser af forkælelse og wellness at hente i Østrigs grønne bjerge.

De østrigske bjerge byder på mere end lange vandreruter gennem den smukke natur – her er masser af steder at få ladet batterierne op og masseret de ømme muskler!

I Østrig finder I masser af spa’er, wellnesscentre og badehuse, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisterne eller i vandreskoene. En wellnessferie i Østrig er altså den ideelle måde at kombinere velvære, forkælelse og aktiviteter i den smukke natur på! Mange steder finder I pools eller saunaer med udsigt over landskabet, så I kan nyde synet af bjergene eller de smukke dale, mens I slapper af. Skal ferien gøres ekstra lækker, kan I opgradere til et ophold med all inclusive i Østrig – mange wellnesshoteller ved, at deres gæster søger den ultimative forkælelse, så maden er også i særklasse!

De fleste almindelige hoteller tilbyder også deres egne wellnessoplevelser, alt fra en simpel sauna til et lækkert wellnessområde med forskellige slags saunaer, en pool og mulighed for massage! Så rækker pengepungen ikke helt til et decideret wellnesshotel, er der stadig mulighed for at forkæle krop og sjæl på et af de mange alpehoteller.

Uanset hvad I er til, så er vi sikre på, I kan finde jeres næste ferie med all inclusive i Østrig her hos TravelBird!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice