Om os

Velkommen til den værst bevarede hemmelighed inden for luksusrejser.

Hos Secret Escapes forhandler vi eksklusive priser på håndplukkede luksushoteller og -rejser både i Danmark og udlandet, og du kan spare op til 70% af den pris, du ville betale andetsteds. Hvordan er det muligt? Tja, selv de mest luksuriøse hoteller kan ikke lide at have tomme værelser.

For at få adgang til vores eksklusive medlemspriser skal du tilmelde dig Secret Escapes. Du skal blot bruge din e-mailadresse og intet andet. Det er – og forbliver – helt gratis.

Til gengæld giver vi dig adgang til priser på hoteller og rejser, du ikke finder noget andet sted – det garanterer vi.

Se vores tv-reklame

Tilmeld dig nu gratis. Spar op til 70 % på luksushoteller og rejser.

Vores motto

Vi tilbyder kun hoteller og rejser, som vi mener skiller sig ud fra mængden, og som er gode nok til vores medlemmer. Vi tilbyder primært fire- og femstjernede hoteller og rejser.

Alle er håndplukkede og nøje udvalgt af vores rejseeksperter, og vi står parat til at hjælpe dig med at finde både hyggelige boutiquehoteller samt de mest fantastiske designhoteller, femstjernede spaophold og tropiske badeferier.

Vi samarbejder kun med hoteller, der giver os eksklusive priser, og vi tager os af vores medlemmer. Vi er også altid på udkig efter ekstra goder, der gør opholdet til noget ekstra særligt: gratis værelsesopgraderinger, en flaske champagne, massage etc.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til den værst bevarede hemmelighed inden for luksusrejser!

Sådan arbejder vi

Hos Secret Escapes mener vi, at det skal være en fornøjelig og stressfri oplevelse at booke en ferie. Derfor har vi lavet en hjemmeside, hvor vi håndplukker de bedste hoteller og rejser og tilbyder dem til yderst fordelagtige priser til vores medlemmer. Vores kampagnetilbud er altid bedre, end hvis du bookede samme tilbud et hvilket som helst andet sted på nettet i løbet af kampagneperioden. Og det garanterer vi!

Hver eneste uge har vi et stort udvalg af kampagner på vores hjemmeside, som løber i ca. 10 dage. Vi har som regel altid ledige datoer flere måneder i forvejen og nogle gange op til ét år ud i fremtiden. Hver uge sender vi dig en eller flere e-mails med de bedste nye tilbud (du kan selv vælge, hvor mange e-mails du ønsker), så du ikke går glip af uforglemmelige oplevelser.

For at få adgang til vores medlemspriser, skal du blot tilmelde dig med din e-mailadresse på vores side. De hoteller og rejseselskaber, som vi samarbejder med, vil nemlig ikke skilte med disse priser. Derfor giver de dem til os, og til gengæld holder vi på deres hemmelighed – undtagen til vores medlemmer. Det er dog værd at bemærke, at selv om alle vores priser er de bedste i kampagneperioden, kan antallet af tilgængelige ophold til denne pris være begrænset.