Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Centralt hotel i livlige Manchester

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Manchester
Pris fra kr. 1.509,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Så går turen til Manchester: 2, 3 eller 4 overnatninger inkl. morgenmad, en flaske vin og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Fra slidt industriby til hip metropol – I dag byder Manchester på moderne arkitektur, interessante museer og førsteklasses shopping. Drik en pint og smag på en omgang fish & chips i hotelbaren, og tag så på opdagelse i den nordengelske hovedstad. Besøg for eksempel Manchester Uniteds hjemmebane, og bestil billetter til en fodboldkamp på byens enorme stadion.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Pendulum Hotel***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Manchester
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Manchester

Manchester betragtes af mange som det nordlige Englands ukronede hovedstad, og dens lange historie og rige kultur gør den i høj grad fortjent til titlen. Museer og gallerier ligger klar til at vise jer forskellige facetter af byen, og selvom der måske er mange, der ikke ved det, så er Manchester faktisk en af Storbritanniens ultimative shoppingdestinationer. Manchester er selvfølgelig også verdenskendt for sit succesfulde fodboldhold Manchester United, så hvad end I er fodboldfans eller ej, kan vi anbefale at se byens enorme stadion, som er en oplevelse i sig selv!

Pendulum Hotel Manchester

 • Hotel
 • Manchester, Storbritannien
Pendulum Hotel Manchester

Moderne, funktionelt og centralt. Kun 300 m fra Piccadilly Station, og kun 10 minutters gang fra byens centrum, ligger jeres hotel. Morgenmaden er inkluderet, og serveres i hotellets restaurant The Hub, hvor I også har mulighed for at købe aftensmad. Hotellet råder desuden over egen bar og en hyggelig gårdhave.

 • +2
Læs mere
Pendulum Hotel Room Manchester

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse, der har TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi samt et badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Sculpture Hall Cafe: Manchesters rådhus er et af byens mest prominente bygninger, men hvad de færreste ved er, at der indenfor gemmer sig en elegant café. I denne lille tidslommer kan I nyde jeres kaffe blandt hvælvede lofter, granitsøjler og statuer.
 • 17 Below: Er I også vilde med 80’erne, så må I ikke gå glip af denne skjulte perle af en cocktailbar, der ligger hele 6 etager under jorden. Interiøret er gennemført med spillemaskiner, billiardborde og 80’er-vibes.
 • Pollen Bakery: Dette bageri er kendt og elsket blandt de lokale for deres populære cruffin - en sukkersød hybrid mellem en croissant og en muffin!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen og kun 6 minutters gang fra Piccadilly Station. Fra Piccadilly Station kan I komme rundt i byen med de forskellige metrolinjer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice