• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrferie i De Arabiske Emirater

 • Rundrejse
 • 8 eller 9 overnatninger
 • Forenede Arabiske Emirater
Pris fra kr. 6.039,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Oplev De Arabiske Emirater med en rundrejse på 8 overnatninger i 4 enestående byer inkl. morgenmad, udflugter til Abu Dhabi og Dubai, adgangsbillet til Burj Khalifa, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly fra København eller Hamborg

Er I klar til Mellemøstens hemmeligheder og mystik? I vil komme helt tæt på de overvældende storbyer Abu Dhabi og Dubai, hvor I vil se tårnhøje skyskrabere, et vrimlende bybillede og ekstravagante bygninger. I disse byer får I følelsen af, at alt kan ske! Under rundrejsen vil I også opleve ægte ørkenstemning og rå natur i Al Ain samt det lækre, azurblå havvand og de blændende gyldne strande, når I besøger kystbyen Fujairah. Der er sørget for hoteller og morgenmad på hele rejsen, så I kan være klar til nye oplevelser i De Arabiske Emirater.

Inklusive
 • Rundrejse med 8 overnatninger i dobbeltværelse eller dobbeltværelse med ekstra seng (maks. 3 voksne og og 1 barn 0-3 år)
 • 2 overnatninger på Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel 3*** inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Hili Rayhaan by Rotana 5***** inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah 4**** inkl. halvpension
 • 3 overnatninger på First Central Hotel Suites inkl. morgenmad
 • Fly tur-retur fra Hamborg til Dubai
 • Håndbagage
 • Gruppeudflugt til Abu Dhabi by med guide og transport (halvdagsudflugt på 2. dag)
 • Gruppeudflugt til Dubai by med guide og transport (heldagsudflugt på 7. dag)
 • Adgangsbillet til Burj Khalifa (på 6. dag)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Tilvalg
 • Adgangsbillet til 1 park i Dubai Parks & Resort (heldagsudflugt)
 • Adgangsbillet til 2 parker i Dubai Parks & Resort (heldagsudflugt)
 • Ørkensafari med middag (heldagsudflugt)
 • Sejltur med middag (halvdagsudflugt)
 1. Dag 1: Ankomst til De Arabiske Emirater

  Sæt jer op i flyet, og så starter ferien! Tag et kig ud af flyvinduet når I nærmer jer destinationen Dubai, og se den palmeformede ø Palm Jumeirah samt silhuetten af højhuse og bygningsstrukturer. Den persiske golf slår sig mod de gyldne strande, som syner af et rent paradis. Men tiden til at opleve Dubai kommer først senere på rejsen. I vil blive mødt af en repræsentant i lufthavnen, som vil byde jer velkommen, og give jer et værdibevis der skal afleveres til den afventende private chauffør. Efter ca. 1,5 time vil I være ved rundrejsens første stop — fantastiske Abu Dhabi.

  Dubai International Airport -> Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts - Al Zahiyah - Abu Dhabi - Vereinigte Arabische Emirate 154.9 km

  room

  Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel

  • Hotel
  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
  room

  Hotellet ligger i hjertet af storbyen Abu Dhabi, hvor der hverken er langt til shoppinggader eller den gamle bydel. Hotellet er elegant og lyst indrettet, og har et fitnessrum samt restaurant, hvor morgenmaden vil blive serveret. Værelserne på hotellet vil være indrettet med et privat badeværelse, og I vil finde faciliteter som aircondition, badekåbe, hårtørrer, værdiboks og TV.

  Læs mere
 2. Dag 2: Tid til at opleve Abu Dhabi

  Efter en god nats søvn på det 4-stjernede hotel vil I vågne op til en dag fyldt med oplevelser i De Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi. Efter morgenmaden på hotellet vil I blive hentet mellem kl. 9.00 og 9.30, og efter en køretur på 55 km ankommer I til olienindustriens centrum, fyldt med monumentale moskéer, smukke fontæner, glimtende skyskrabere og græsgrønne parker. I vil opleve Abu Dhabi på en guidet 3-timers rundtur, hvor I bl.a. vil se den marmorklædte moské Sheikh Zayed og det overdådige Emirates Palace hotels morderne og detaljerede arkitektur. Husk at lade kameraets batterier helt op! Efter udflugten vil I tage tilbage til hotellet til endnu en overnatning.

  room

  Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel

  • Hotel
  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
  room

  Hotellet ligger i hjertet af storbyen Abu Dhabi, hvor der hverken er langt til shoppinggader eller den gamle bydel. Hotellet er elegant og lyst indrettet, og har et fitnessrum samt restaurant, hvor morgenmaden vil blive serveret. Værelserne på hotellet vil være indrettet med et privat badeværelse, og I vil finde faciliteter som aircondition, badekåbe, hårtørrer, værdiboks og TV.

  Læs mere
 3. Dag 3: I retning mod Al Ain

  Med en afslappende morgen på hotellet, er I nu klar til at tage med videre mod ørkenens herligheder. Byen Al Ain ligger øst for Abu Dhabi og er det mest grønne område i De Arabiske Emiraters ørken. I bliver hentet på hotellet kl. 12.00, og turen til den næste destination vil være ca. 180 km lang. I kan bruge aftenen på at slappe af i den afkølende udendørs swimmingpool på det 5-stjernede hotel eller opleve den hyggelige ørkenby. Hotellet ligger nær det enorme shoppingcenter Hili, som byder på mere end 120 butikker, men byen byder også på mere end shopping. Historiske bygninger og museer samt frodige pladser er bare et udpluk af, hvad I kan opleve i Al Ain.

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts - Al Zahiyah - Abu Dhabi - Vereinigte Arabische Emirate -> Hili Rayhaan by Rotana - al-Ain - Vereinigte Arabische Emirate 164.8 km

  pool

  Hili Rayhaan by Rotana

  • Hotel
  • Al Ain, Forenede Arabiske Emirater
  pool

  Jeres flotte 5-stjernet hotel Hili Rayhaan by Rotana ligger i centrum af Al Ain ved siden af det store shoppingcenter Hili Mall. Hotellet har udendørs swimmingpool, fitnesscenter og restaurant, og mod betaling kan I forkæle jer selv i wellnessafdelingen.
  Jeres værelse vil være udstyret med TV, minibar, værdiboks, WiFi, faciliteter til at lave kaffe og te, samt eget badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 4 & 5: Tid til strand og vand i Khor Fakkan og Fujairah

  Nu er det blevet tid til at slappe af på gyldne strande og bade i det salte havvand. Efter en morgen på det 5-stjernede luksushotel vil I blive hentet kl. 12.00, og kørt til kystbyen Khor Fakkan, som ligger ca. 30 km fra Fujairah. I bliver indlogeret på det 4-stjernede resort, hvor der er et privat strandområde, en udendørs swimmingpool, et dykkercenter og et spaområde. Efter ankomsten kan I bruge dagen, som I har lyst! Hvis I vil benytte jer af hotellets dykkercenter eller spaområde kan faciliteterne være mod betaling.

  På rejsens 5. dag er det stadig jer, der bestemmer dagsordenen. Khor Fakkan er også en travl havneby, hvor der ofte på havnen afholdes store fiskemarkeder med dagens fangst fra havet. I kan også besøge den nærliggende, livlige by Fujairah, der med årerne er blevet til et sandt handelsmekka i De Arabiske Emirater, men som stadig gemmer på historiske forter, museer og monumenter.

  Hili Rayhaan by Rotana - al-Ain - Vereinigte Arabische Emirate -> Oceanic Khorfakkan Resort & Spa - Chaur Fakkan - Vereinigte Arabische Emirate 195.2 km

  hotel

  Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

  • Hotel
  • Khor Fakkan, Forenede Arabiske Emirater
  hotel

  Det 4-stjernede resort ligger i byen Khor Fakkan, på den østlige kyst i De Arabiske Emirater. Resortet har eget strandområde med tilhørende udendørs swimmingpool, hvor I kan dase i solen med en drink fra poolbaren. I resortets restauranter serveres der både internationale og lokale retter, og mod betaling kan I slappe af i resortets spaområde. Desuden har hotellet bordtennis og tennisbaner, som kan benyttes mod betaling.
  Værelserne er indrettet med privat badeværelse, og I finder faciliteter som TV, hårtørrer, WiFi, minibar og værdiboks. Herudover er der te- og kaffefaciliteter på værelset.

  Læs mere
 5. Dag 6 - 9: Afsluttende dage i formidable Dubai

  Efter nogle dage med ørkenluft og strandliv tager I tilbage til den enorme storby Dubai. I bliver hentet på hotellet kl. 12.00, hvor I tilbagelægger en strækning på ca. 160 km til jeres sidste destination. Jeres hotel ligger i hjertet af Barsha Heights, som bugner af høje bygninger og skyskrabere. På den 6. dag har I mulighed for at se Dubai fra oven med en adgangsbillet til skyskraberen Burj Khalifa. Skyskraberen er verdens højeste bygning, og fra 650 meters højde vil I have en fantastisk udsigt over hele Dubai. Omkring jer har I et af verdens største shoppingcentre Dubai Mall, som ligger i store arkitekttegnede bygninger og har hele 16 verdensrekorder.

  Den 7. dag på rejsen byder på en guidet rundtur i Dubai med afgang fra hotellet mellem 9.00 og 9.30. I vil se floden, som løber gennem hele byen, mens I passerer det gamle område Bastakiya. I vil også besøge det 180 år gamle fort Al Fahidi, som i dag er et af Dubais største museer, og herefter tager I videre til markeder fyldt med lokale specialiteter. Ikke mindst får I mulighed for at se moskéen Jumeirah på vej til verdens fjerde højeste hotel Burj Al Arab, som ligger ved Jumeirah stranden. Efter jeres hjemkomst til hotellet samme dag, vil I have resten af dagen og den følgende dag til opleve resten af Dubai, enten på egen hånd eller med en af de valgfrie tillægsaktiviteter.

  På den 9. dag er det tid til at tjekke ud fra hotellet og påbegynde hjemrejsen.

  First Central Hotel Suites - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates -> Dubai International Airport 34.7 km

  room

  First Central Hotel Suites

  • Hotel
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  room

  Hotellet ligger i hjertet af summende Dubai, tæt på øen Palm Jumeirah. Her har I kort afstand til bymidten, hvor I vil finde gode muligheder for shopping og et stort udbud af lækre restauranter. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool på tagterrassen, fitnessrum og restauranten, som serverer internationale retter.
  Hotellets værelser er indrettet i mellemøstlig stil og har privat badeværelse. På værelserne finder I desuden TV, WiFi, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, strygejern og strygebræt.

  Læs mere
Valgfrie aktiviteter i Dubai

I har mulighed for at tilkøbe valgfrie aktiviteter under jeres ophold i Dubai. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at vælge alle aktiviteterne grundet opholdslængden i Dubai. I det ovenstående kan I se beskrivelsen af jeres dage i Dubai. Bemærk også venligst, at udflugten til Dubai Parks & Resorts er uden transport.

 • Dubai Parks & Resorts: Tag til den sjove og hyggelige forlystelsespark, hvor I kan tilbringe en hel dag med familien. Parken er inddelt i 5 temaområder, som hver især byder på aktiviteter for alle aldre. I kan bl.a. se film og stjerner i Bollywood-området, besøge smølfelandsbyen i Motiongate-området eller plaske rundt i vandlandet i LEGO-området. I kan købe en billet med adgang til 1 eller 2 parker.
 • Ørkensafari med middag: Oplev en aften under den funklende stjernehimmel i Mellemøstens ørken. Udflugten starter mellem kl. 14.30 og 15.00, og aftenen vil byde på en middag tilberedt på grill, mens I betragter den smukke solnedgang.
 • Sejltur med middag: Sejl ud på det blå hav, og se måneskinnet spejle sig i det rolige aftenvand. Udflugten starter mellem kl. 19.00 og 19.30, og under sejlturen vil I få serveret en middag inkl. en vand eller en læskedrik.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur til Burj Khalifa
 • Turistskat: 15 AED (ca. 30 DKK) per værelse per nat i Abu Dhabi, Al Ain og Dubai (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check in

Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel: Check-ind på hotellet fra kl. 14.00
Hili Rayhaan by Rotana: Check-ind på hotellet fra kl. 15.00
Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah: Check-ind på hotellet fra kl. 15.00
First Central Hotel Suites: Check-ind på hotellet fra kl. 14.00

Check ud

Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel: Check-ud fra hotellet til kl. 12.00
Hili Rayhaan by Rotana: Check-ud fra hotellet til kl. 12.00
Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah: Check-ud fra hotellet til kl. 12.00
First Central Hotel Suites: Check-ud fra hotellet til kl. 12.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-3 år
Dobbeltværelse med ekstra seng: Maks. 3 voksne og 1 barn 0-3 år (ekstra seng i dobbeltværelse)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellerne
Børn i alderen 4-11 år: får rabat efter sæson
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering
På Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel koster parkering 20 AED (ca. 40 DKK) per dag (betales på hotellet og er afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, hepatitis A og stivkrampe. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er De Forenede Arabiske Emirater visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Transport mellem lufthavnen og hotellet

En privat chauffør vil kører jer til hotellet eventuelt sammen med andre TravelBird-rejsende. Jeres chauffør vil holde et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navne. Ved modtagelsen i lufthavnen vil I modtage et værdibevis, som skal vises til chaufføren

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice