• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

På opdagelse i Porto og Viana do Castelo

Rundrejse 5 overnatninger Portugal

per person fra kr. 2.459,-
baseret på 2 personer

Rundrejse på Portugals smukke nordkyst: 5 overnatninger på 2 hoteller i Porto og Viana do Castelo inkl. morgenmad, busbillet og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Oplev det nordlige Portugal og dets skjulte skatte på denne rundrejse, der fører jer til Porto og Viana do Castelo. I starter den stemningsfulde rundrejse i Porto, portvinens hjemstad og en charmerende havneby med brostensbelagte gader, den glitrende Douro-flod og lækre spisesteder. Efter et par nætter i Porto tager I toget til badebyen Viana do Castelo, hvor I nyder godt af de smukke strande og sydens sol, før I tager bussen tilbage til Porto for en sidste omgang skaldyr og portvin. Boa viagem!

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på iStay Porto** (2 første nætter og sidste nat)
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Laranjeira**
 • Morgenmad
 • Busbillet tur-retur fra Porto til Viana do Castelo
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Håndbagage
Porto

Porto strækker sig ud fra begge breder af Douro-floden, og er forbundet af den enorme stålbro, Dom Luís I. Byen byder på et væld af historiske seværdigheder – tag de 250 trappetrin op i Torre dos Clérigos, hvorfra I har en fænomenal udsigt over byen, mæsk jer i de lækre cremekager, pastéis de Bélem, eller besøg den smukke São Bento-station, hvis vægge er prydet med 20.000 malede fliser (kaldet azulejos), som afbilder historiske begivenheder og idylliske landskaber. I den gamle bydel, Ribeira, er byens fascinerende historie til at tage og føle på med sine imponerende monumenter og storslåede barokkirker. Bydelen hvor I bor, Vila Nova de Gaia, er kendt for sine mange portvinskældre og har et farverigt natteliv ved flodbreden.

 1. Dag 1 & 2: Bem-vindo a Porto!

  Velkommen til jeres første destination, havnebyen Porto! Her kan I glæde jer til at udforske en af Europas ældste og mest charmerende byer, hvor I får indblik i en svunden tid, når I går langs de brostensbelagte gader og blandt smuk arkitektur, små butikker, imponerende kirker og stemningsfulde caféer. Hvis I ikke har hørt fadomusik før, kan I opleve det i Porto, for selvom den karakteristiske musikstil er mest fremtrædende i hovedstaden Lissabon, er den også på fremmarch i Porto, hvor de dygtige musikere underholder på restauranter rundt om i byen. Glem ikke, at portvinen stammer fra Porto, så der er gode muligheder for at få et par lækre souvenirs i form af vinho do porto med hjem — portvinen kan I drikke på en vinbar ved bredden af ​​Douro-floden, der løber så smukt under Dom Luís I broen. Husk behageligt fodtøj så I kan suge til jer af denne perle af en portugisisk havneby, der endnu i dag fremstår velbevaret, autentisk og emblematisk for Portugals unikke stemning.

  Aeroporto Francisco Sá Carneiro / Porto -> iStay Hotel Porto Centro 24.8 km

  Elevators

  iStay Hotel Porto Centro

  Hotel Porto, Portugal

  iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent og der serveres morgenmad hver morgen.

  • +2
  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Viana do Castelo, mellem land og hav

  På jeres rundrejses 3. dag når I efter en bustur på halvanden time Viana do Castelo, hvor I vil tilbringe de næste 2 nætter. Viana do Castelo ligger på Costa Verde, der som navnet afslører, er Portugals grønne kyst mod nord. Kysten har en frodig flora takket være sit middelhavsklima, der er optimalt for badegæster med milde vintre og varme, tørre somre. Viana do Castelo er en endnu knap så velkendt kystperle i det portugiske landskab med en lokal charme, små idylliske strande og en stemningsfuld naturskønhed. Her finder I den berømte manueline-arkitektur (portugisisk sengotik), en storladen byggestil fra det 16. århundredes Kong Manuel 1, og byen byder da også på seværdigheder i form af kirker, klostre og slotte. Viana do Castelo følger Lima floden og bybilledet er domineret af smalle snoede gader. Gå ikke glip af et besøg i Santa Luzia basilika samt at bestille den velsmagende nationalret med torsk, bacalhau.

  iStay Hotel Porto Centro -> Hotel Laranjeira 79.4 km

  hotel

  Hotel Laranjeira

  Hotel Viana do Castelo, Portugal

  Hotel Laranjeira ligger i hjertet af Viana do Castelo blot 500 meter fra Atlanterhavet og er et perfekt udgangspunkt for at udforske byen til fods eller på cykel, som I kan leje på hotellet mod gebyr. I vågner op til morgenmadsbuffet hver morgen i morgenmadssalen, hvor I samtidig kan logge på det gratis WiFi og opdatere familien derhjemme med billeder fra ferien. Hotellet har en bar, hvor I kan købe kolde drinks og snacks. Der udbydes desuden roomservice.

  • +2
  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Retur til Porto

  På rundrejsens 5. dag er det retur mod Porto, som I kører til med samme bus, som I tog til Viana do Castelo. Busstoppestederne ligger under 1 kilometer fra begge hoteller, og med en køretur på halvanden time er I er hurtigt og nemt tilbage i billedskønne Porto. Få det meste ud af jeres sidste tid i Porto med en tur til udsigtspunkterne Jardim do Morro i Vila Nova di Gaia og Sé-katedralens terrasse, der begge byder på et imponerende panorama over byens tage og myldrende gader. Hvis I har tid, skal I heller ikke gå glip af et besøg til det storslåede Museu da Misericórdia do Porto, hvor I kan se en flot samling af religiøs kunst fra det 15.-17. århundrede samt de enorme, håndmalede mosaikker i kirken Igreja da Misericórdia. Porto byder desuden på et sandt paradis for foodies – her er alt fra Michelin-restauranter til små, familiedrevne "tascas" (tavernaer), og I kan smage friske, håndlavede produkter på markedet Mercado do Bolhão. Et af de største trækplastre er nok de famøse portvinskældre i Vila Nova di Gaia, hvor I kan prøvesmage de mørkerøde dråber og lære om portvinens historie. Besøg f.eks. Real Companhia Velha, der med sine mere end 250 år er Portugals ældste portvinsproducent!

  På rejsens 6. dag er det nu på tide at sige farvel til Portugal, men det er ikke en endelig afsked, for det fascinerende kystland har en evne til at bringe sine besøgende tilbage år efter år. Derfor siger vi ikke 'Tchau' men 'Até logo'!

  Hotel Laranjeira -> iStay Hotel Porto Centro 84.5 km

  Elevators

  iStay Hotel Porto Centro

  Hotel Porto, Portugal

  iStay Hotel Porto Centro er indrettet i lyse farver og ligger tæt på flere af Portos interessante seværdigheder, bl.a. Palácio da Bolsa og São Bento-togstation. Kun 10 minutters gang fra hotellet har I gode forbindelser med offentlig transport. I nærheden finder I endvidere en vifte af spændende restauranter og beværtninger. Hotellets reception har døgnåbent og der serveres morgenmad hver morgen.

  • +2
  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Check-ind på Hotel iStay fra kl. 15.00 til kl. 24.00
Check-ind på Hotel Laranjeira fra kl. 14.00

Check-ud

Check-ud fra Hotel iStay til kl. 12.00
Check-ud fra Hotel Laranjeira til kl. 12.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Elevator

Begge hoteller har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Parkering

Parkering hos Hotel iStay koster 8 € per døgn
Parkering på Hotel Laranjeira koster 5 € per døgn

Parkeringsgebyr betales på hotellerne

Bus tur-retur fra Porto til Viana do Castelo

Busselskab: Rede Expressos

Afgang fra Porto:
Rua Alexandre Herculano 366
4000 Porto
Portugal

Det tager 1-2 minutter at gå fra Hotel iStay til busstoppestedet

Afgang fra Viana do Castelo:
Av. Humberto Delgado
4900 Viana do Castelo
Portugal

Det tager ca. 7 minutter at gå fra Hotel Laranjeira til busstoppestedet

Busturen varer 1 time og 30 minutter

I vil modtage jeres busbilletter samt information om afgangs-
og ankomsttider på e-mail sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. Bemærk venligst, at I selv skal printe busbilletterne ud og vise dem til buschaufføren

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse