Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Oplev de fascinerende Thingbæk Kalkminer

 • Oplevelse
 • Arden
kr. 988,- -20%
Pris fra kr. 799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev de fascinerende Thingbæk Kalkminer og nyd et dejligt kroophold i naturskønne omgivelser ved Rold Skov: 2 eller 3 dage på Rold Gl. Kro inkl. halvpension og entré til Rebildcentret. En perfekt miniferie i vores Danmark!

Thingbæk Kalkminer er en af Danmarks helt særlige attraktioner, som fascinerer store som små. Kalkminerne er en del af Rebildcentret, som I får gratis entré til med dette dejlige miniophold i Jylland. I overnatter på den historiske Rold Gl. Kro, som er en af landets ældste kroer. Her bliver I forkælet med daglig morgenmad og 3-retters middag, og er I til naturoplevelser, kan I glæde jer til at udforske en af Danmarks smukkeste og største skove, Rold Skov samt vandre på Rebild Bakker og besøge den gådefulde Store Blåkilde. Sightseeing, naturskønhed og krostemning i én og samme miniferie!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse på Rold Gl. Kro***
 • Halvpension
 • Entré til Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer
Rold Skov

Rold Skov er Danmarks næststørste skov og huser blandt andet det smukke naturområde Rebild Bakker. Rold Gl. Kro ligger i landsbyen Rold, hvor I møder 4 flotte statuer, der markerer, at det var her, Røverne fra Rold lå på lur efter rejsende med penge på lommen. De fire røvere i vejkrydset er dog træskulpturer og gør absolut ingen fortræd!

Det kuperede terræn i Rold Skov byder på strålende forhold til vandre- og cykelture. I området kan I se smukke søer, kilder og en række historiske monumenter. Besøg blandt andet Store Blåkilde, en af Danmarks vandrigeste kilder, der, som navnet antyder, har et smukt blåt skær, der kaster en forhekset stemning over det dybe bassin.

Rold Gl. Kro

 • Hotel
 • Arden, Danmark
Rold Gl. Kro

Den historiske Rold Gl. Kro blev helt tilbage i 1747 kongeligt priviligeret af Kong Frederik 5. Kroen ligger i rolige omgivelser i den lille by Rold lige ved Rold Skov. På hotellet vil I opleve en gæstfri atmosfære, og I bliver forkælet med daglig morgenmad og en 3-retters middag i kroens restaurant. Kroen huser også Jodle Birge-museet, hvor I har fri entré og kan høre dansktop-legendens musik, og se mange af hans guldplader og bånd, private effekter og musikinstrumenter.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser ligger i en separat bygning bagved kroen. I bor på et hyggeligt dobbeltværelse med eget badeværelse med toilet og bad. Værelserne har for nylig gennemgået en modernisering og fremstår i klassisk stil med rene linjer og afdæmpede farver.

Entré til Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer

Det anerkendte kulturcenter i Rebild byder på en hav af oplevelser for store og små. Her finder I hovedattraktionen, Thingbæk Kalkminer, men der er også masser af kunstmalerier, skulpturer og historiske seværdigheder i centret:

 • Thingbæk Kalkminer: Kalken i Thingbæk Kalkminer kaldes limsten og blev aflejret helt tilbage i kridttiden. Kalken består af større fossiler som koraller, søpindsvin, muslinger og flint.
 • Anders Bundgaard museet: Maleren fra Thingbæk omegn, hvis livshistorie fortæller om en husmandssøn, der voksede op til at blive en anerkendt kunstner. Samlingen, som er en af de mest omfattende, byder også på værker af andre samtidskunstnere.
 • Naturen omkring Rebildcentret: Centret råder over ca. 60 hektar land, hvor I kan gå på opdagelse blandt høje træer, dybe slugter og tæt skov.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Rold Gl. Kro. Du indgår derfor direkte aftale med Rold Gl. Kro. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Rebildcentrets åbningstider

Bemærk venligst, at i september og oktober er Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer kun åbent i weekenden mellem kl. 10.00 og kl. 17.00.

Derfor er det vigtigt, at I ankommer i god tid til at besøge museet. I er også velkomne til at sætte taskerne på hotellet, hvis I ønsker at besøge centret før den officielle check-ind tid på hotellet

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og 3-retters middag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Kroen ligger i den lille by Rold syd for Rold Skov og omkring 35 km fra Aalborg. Der er ca. 85 km til Aarhus og 260 km til København. Kroen ligger blot 7,5 km fra Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice