Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Rundrejse i Provence & Côte d'Azur

 • Rundrejse
 • 7 overnatninger
 • Frankrig
Pris fra kr. 1.949,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sydfrankrig venter! Tilbring 7 overnatninger på 3 forskellige hoteller i Nice, Aix-en-Provence og Avignon inkl. morgenmad og besøg på vinmuseum

Fra det azurblå hav i Nice til duftende lavendelmarker i Provence og frodige vingårde i Rhône – alt dette og mere til kommer I til at opleve på denne mageløse rundrejse! Start ferien med strand, storbyliv og store yachtbåde i livlige Nice på den Franske Riviera, hvorefter I kører gennem det foranderlige, franske landskab mellem den ene idylliske landsby efter den anden, før I når til billedskønne Aix-en-Provence. Sidste stop er pavebyen Avignon, hvor I besøger det lokale vinmuseum og smager på områdets famøse, sødmefulde dråber. Frankrig har det hele og venter kun på at blive udforsket!

Inklusive
 • Rundrejse på 7 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 3 overnatninger i Hôtel Apogia Nice****
 • 2 overnatninger på Hôtel de l'Arbois*** i Aix-en-Provence
 • 2 overnatninger på Hôtel Terre de Provence*** i Le Pontet-Avignon
 • Morgenmad
 • Besøg på Roy Renés slikbutik, en kasse med Calisson d'Aix (slik) på værelset, velkomstdrink og adgang til wellness i Aix-en-Provence
 • Besøg på vinmuseum Maison Brotte med engelsk audioguide i Avignon
 1. Dag 1 - 3: Den Franske Riviera og Nice

  Velkommen til Nice og velkommen til Frankrig! Den tidligere romerske storby byder jer velkommen med sin karakteristiske blanding af fransk elegance og italiensk charme. Jeres hotel ligger nær byens strandpromenade, så efter at have tjekket ind kan I tage ned til stranden og slappe af i det skønne Middelhav efter den lange køretur. Efter en dukkert eller to er det tid til at udforske byen. Nice gemmer på en god blanding af middelhavscharme, det pulserende byliv og ikke mindst idyllyske, kringlede gader. Nyd en klassisk café au lait eller en velsmagende Salade Niçoise på den livlige Place Rossetti i hjertet af den gamle bydel og tag efterfølgende en tur til Palais Lascaris og den smukke kirke Saint-Jacques-le-Majeur.

  Under en afslappende byvandring kan I også kigge forbi Saleya, det berømte marked for frugt og grøntsager, som er blevet et af Nices mest ikoniske markeder. Sørg for at prøve den lokale specialitet "socca", som er en slags pandekage af kikærtemel og olivenolie. Nyd udsigten over det glitrende hav på strandpromenaden, før I begiver jer tilbage til den gamle bydel, hvor I hurtigt vil finde ud af, at der rundt om hvert gadehjørne gemmer sig noget nyt, smukt og spændende, der blot venter på at blive opdaget.

  Hotel

  Hotel Apogia Nice

  • Hotel
  • Nice, Frankrig
  Hotel

  Jeres 4-stjernede hotel ligger kun en kort gåtur fra den berømte Promenade des Anglais og den gamle bydel. På hotellet er der en restaurant, en bar og en lounge, hvor man kan slappe af i smukke omgivelser. Der serveres hver dag morgenmad i hotellets restaurant.

  Læs mere
  • +1
 2. Dag 4 & 5: Aix-en-Provence

  I dag sættes kursen mod idylliske og ikke mindst maleriske Provence. Undervejs kører I gennem den mest storslåede natur, og det kan absolut anbefales at besøge Marseille med sin verdensberømte sæbeproduktion og imponerende klipper ved kysten, før I når til Aix-en-Provence. I denne blomstrende kulturelle perle mødes elegante boulevarder, smukke pladser, travle markeder og blomstrende gader med historiske huse og villaer fra 16- og 1700-tallet. Byen står med sin parisiske charme, grønne boulevarder og barokke springvand i stor kontrast til de mange små, traditionelle landsbyer, som ellers udgør Provence-området. Nyd en espresso og en croissant på en af ​​de hyggelige fortovscaféer, før den står på eventyr i den dejlige by. Tilbring aftenen i byens atmosfæriske gågader i den gamle bydel, smag på det udsøgte køkken og oplev de unikke, antikke markeder. Under jeres ophold her kan I besøge den traditionelle slikbutik Roy René og vende tilbage til jeres hotel, hvor der venter jer en sød æske med Calisson på jeres værelse. Gå ikke glip af et besøg på Granet Museum, som er berømt for at være Frankrigs allerfineste museum.

  Hôtel Apogia Nice -> Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence 185.8 km

  pool

  Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence

  • Hotel
  • Aix-en-Provence, Frankrig
  pool

  Hôtel de l'Arbois ligger 5 minutters kørsel fra TGV-togstationen. Det elegante hotel tilbyder både sauna og et fitnesscenter. Restaurant de l'Arbois serverer en daglig morgenbuffet samt traditionel fransk mad til frokost og middag, som kan nydes i enten spisesalen eller under parasollerne på solterrassen. Hotellets gæster kan også nyde en drink i hotellets bar. Receptionen er døgnåben, og her kan der bestilles roomservice døgnet rundt.

  Læs mere
  • +9
 3. Dag 6 - 8: Avignon & besøg på vinmuseum

  Den sidste del af jeres rejse fører jer til pavebyen Avignon, der ligger langs Rhône-flodens bred. Dette historiske område var centrum for det romerske imperium i 1309-1377, og netop Avignon var sædet for den romersk-katolske pave. Byen forblev under pavelig regering, indtil den blev en del af Frankrig i 1791. Den rige kulturarv kan ses tydeligt overalt i byen og især i det imponerende Palais des Papes (Pavepaladset), der står stolt i midten af byen omgivet af stærke middelalderlige stenmure. Efter en dag med udforskning af paladset, nydes aftenens romantiske atmosfære med gåture langs brostensbelagte gader i centrum, før I til sidst ender på den berømte middelalderlige bro Pont Saint-Bénezet, der også er kendt som Pont d'Avignon.

  Avignon ligger lige ved vinmarkerne til de famøse Cotes du Rhône-vine, og netop her bliver den populære Châteauneuf-du-Pap produceret. Den frodige Rhône-region har med sin helt unikke jordtype og perfekte vejrforhold produceret vin lige siden det romerske imperium såede vinmarkerne i nogle af dalens smukkeste områder. Rejsen afsluttes på bedste vis med et besøg på vinmuseet Maison Brotte, hvor I både får en indsigt i områdets over 2000 år gamle vinproduktion samt en smagsprøve på de ædle dråber. Rundturen vil foregå med en engelsk audioguide, og I vil komme til at smage på tre Châteauneuf-du-Pape-vine.

  Hôtel de l'Arbois | Aix en Provence -> Hôtel Terre de Provence 85.0 km

  Hotel

  Hôtel Terre de Provence, Le Pontet- Avignon

  • Hotel
  • Le Pontet, Frankrig
  Hotel

  Dette hotel ligger 1 km fra indkøbscentret Aushopping Avignon Nord og 7 km fra Palais des Papes. På hotellet finder I en afslappet restaurant med en bar, samt en opvarmet indendørs pool og et fitnessrum. Der er gratis parkering på hotellet.

  Læs mere
  • +7
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Parkeringsafgifter på Hôtel Apogia Nice: 25 € per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en rejse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Parkering koster 25 € per nat på Hôtel Apogia i Nice
Gratis parkering på Hôtel de l'Arbois i Aix-en-Provence og på Hôtel Terre de Provence i Le Pontet-Avignon

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice