Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Frihed til at udforske solrige Alicante

 • Solferie
 • Torre La Mata
Pris fra kr. 4.909,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til spanske Torre La Mata nær Alicante i 7, 10 eller 14 overnatninger på Aparthotel Sole Bello. Opholdet er inkl. morgenmad, transfer og fly tur-retur fra Aalborg, Billund eller København

Mærk sydens varme solstråler på den spanske østkyst og tilbring en afslappende ferie med familie og venner. I vil bo på Aparthotel Sole Bello, som ligger tæt på den friske kyst, de spanske restauranter og de hyggelige barer i den lille by Torre La Mata. Efter morgenmaden på hotellet kan I frit vælge, hvilke oplevelser dagen skal byde på. På de store sandstrande er der plads til ferie for alle, hvad enten det er solbadning, strandaktiviteter eller en svømmetur i det blå hav. Overlad jer til den ægte ferieatmosfære, når I slentrer ned af den spanske strandpromenade eller nyder et glas sangria i solen. I ferieparadiset Alicante har enhver tid til siesta!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i 1-værelses lejlighed (Min. 2 og maks. 4 voksne og 2 børn 0-12 år) eller 2-værelses lejlighed (Min. 4 og maks. 6 voksne og 2 børn 0-12 år) på Aparthotel Sole Bello***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Aalborg, København eller Billund til Alicante
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Ferie på spanske Costa Blanca for hele familien

Tag med på solferie i spanske Torre La Mata, som ligger nær ferieparadiset Alicante. Begge byer ligger på den spanske østkyst Costa Blanca, hvor kun fantasien sætter grænser for aktiviteter og oplevelser. Længere oppe af kysten kan I opleve det smukke Algar-vandfald, som har naturlige søer I kan bade i, mens I nyder det rolige område. Som en familieaktivitet kan I besøge den livlige forlystelsespark Terra Mítica eller vandlandet Aqualandia, som begge ligger i Benidorm. Costa Blanca er også perfekt for katamaranture med en solnedgang i horisonten eller en tur på hesteryg i smukke naturområder. Det er også muligt at besøge chokoladefabrikken Valor i Alicante, hvor I kan blive lækresultne, når I får historien bag chokoladen og en rundvisning i chokoladefabrikken.

Apart-Hotel Sole-Bello Resort

 • Hotel
 • Torre La Mata, Spanien
Restaurant

Aparthotel Sole Bello ligger i Torre La Mata, nær ferieparadiset Alicante på den spanske østkyst. Med ca. 100 m til store sandstrande og havvand har hotellet den perfekte beliggenhed til en solferie for hele familien. Der er 49 simpelt indrettede værelser på hotellet, hvor der er plads til både børn og voksne. På hotellet kan I benytte jer af faciliteter som den indendørs pool og fællesterrassen, hvor I kan nyde udsigten med en drink fra baren. Hotellet byder desuden på morgenmad og I har mulighed for bestille både frokost og aftensmad i restauranten.

 • +-1
Læs mere
Room 2

1-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Hotellets 1-værelses lejlighed er ca. 35 m² stor og er indrettet med to enkeltsenge i soveværelset og en 2-personers sovesofa i stuen. Til lejligheden er der tilhørende privat badeværelse og altan samt te-køkken. Der er desuden faciliteter som TV, telefon, værdiboks, elkedel, skrivebord og spisepladser.

Room

2-værelses lejlighed

6 voksne per lejlighed

Hotellets 2-værelses lejlighed er ca. 60 m² stor og er indrettet med to enkeltsenge i hvert af soveværelserne og en 2-personers sovesofa i stuen. Til lejligheden er der tilhørende privat badeværelse og altan samt te-køkken. Der er desuden faciliteter som TV, telefon, værdiboks, elkedel, skrivebord og spisepladser.

Vejret i Alicante

Laveste og højeste temperaturer i Alicante:

 • Januar: 6°C - 16°C
 • Februar: 7°C - 17°C
 • Marts: 8°C - 19°C
 • April: 10°C - 20°C
 • Maj: 13°C - 23°C
 • Juni: 16°C - 27°C
 • Juli: 19°C - 30°C
 • August: 20°C - 31°C
 • September: 18°C - 28°C
 • Oktober: 14°C - 24°C
 • November: 10°C - 20°C
 • December: 7°C - 17°C
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

1-værelses lejlighed: Min. 2 og maks. 4 voksne og 2 børn (0-12 år)
2-værelses lejlighed: Min. 4 og maks. 6 voksne og 2 børn (0-12 år)

Børnerabat

Der er børnerabatter på hotellet alt efter alder og sæson

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1. Køretiden er ca. 1 time.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Aparthotel Sole Bello ligger i feriebyen Torre La Mata kun ca. 6 km den spanske by Torrevieja. Fra hotellet til den større by Murcia er der ca. 75 km, og til provinsens største by Alicante har I ca. 50 km. Lufthavnen findes nær Alicante ca. 40 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice