Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet sommerferie på Costa Brava

 • Solferie
 • 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Lloret de Mar
Pris fra kr. 2.619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 9 eller 14 overnatninger på det 4* Hotel María del Mar inkl. halvpension, transfer & fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Trænger I til sol, strand og havvand, men har ikke fået pakket kufferterne endnu? Så kan I godt begynde — Costa Brava byder på afslapningsferie ved den frodige spanske kyst. I vil bo tæt ved stranden, hvor I kan nyde solens stråler med en glas kold sangria i hånden eller hoppe i det bølgende, blå vand. Der er sørget for halvpension til jer på hotellet, så I kun skal tænke på at nyde ferieparadiset Lloret de Mar. Glæd jer til at opleve den rige spanske kultur og ægte fiesta!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 personer + 1 baby 0-1 år) på Hotel María del Mar****
 • Halvpension (morgenmadsbuffet inkl. drikkevarer og aftensmad ekskl. drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Ferie på charmerende Costa Brava

Costa Brava strækker sig over den 256 km lange nordlige spanske kyst. Ud for de gyldenbrune strande vil I se den spektakulære kystlinje bugte sig ind mod fastlandet og klipperne. Med en ferie på Costa Brava vil I blive forelsket i den fantastiske natur, som omfavner de mange ferieområder, der findes langs kysten. Forlader I kysten og bevæger jer ind i det spanske landskab, kan I opleve de lokale vinbønder, de mange frugtplantager og små romantiske landsbyer. På de mange restauranter i Lloret de Mar kan I spise retter fra det traditionelle spanske køkken, som paella og små tapas, og på barerne kan lokale vine og forfriskende sangria nydes. Costa Brava byder på smagsoplevelser for enhver!

Hotel Maria del Mar

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spanien
hotel

Det 4-stjernede Hotel María del Mar ligger i hjertet af byen Lloret de Mar på den nordlige spanske kyst Costa Brava. Der er kun ca. 300 m til den nærmeste strand, som kan nydes af både familier og venner. På hotellet finder I både en udendørs og indendørs pool samt en mindre pool til de mindste. Hotellet er indrettet med store åbne lokaler og udendørs arealer, som kan benyttes af alle. Jeres morgenmad serveres som buffet, og I kan nyde aftensmaden i hotellets hyggelige restaurant. Desuden tilbyder hotellet faciliteter og aktiviteter som eksempelvis fitnessrum, billardbord og leje af cykler (mod betaling). I kan tage en drink i baren og slå jer ned i et af de mange siddeområder eller besøge de nærliggende caféer uden for hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
standard room

Standardværelse

4 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa samt privat badeværelse. På værelset finder I faciliteter som hårtørrer, TV, telefon, aircondition, WiFi, værdiboks (mod betaling) og mini-køleskab.

Vejret i Lloret de Mar

Laveste og højeste temperaturer i Lloret de Mar:

 • Januar: 3°C - 13°C
 • Februar: 4°C - 13°C
 • Marts: 5°C - 15°C
 • April: 7°C - 17°C
 • Maj: 10°C - 20°C
 • Juni: 15°C - 24°C
 • Juli: 17°C - 28°C
 • August: 17°C - 28°C
 • September: 15°C - 25°C
 • Oktober: 11°C - 21°C
 • November: 6°C - 16°C
 • December: 4°C - 13°C
Storbyerne Girona og Barcelona

Girona er en af Cataloniens største byer og er et tag-selv-bord af gallerier, museer og gotiske kirker. Byen snor sig omkring brostensbelagte gader og middelalderlige vægge, hvor I også kan opleve en historisk bymidte med storslået arkitektur. Katedralen er en beundringsværdig seværdighed, som er forbundet med et gammelt kloster og kirketårn. Girona er en kulturperle, hvor I kommer helt tæt på den spanske historie.
Hvis I er mere til livlig storbystemning er Barcelona en dagstur værd. Barcelona er den andenstørste by i hele Spanien og den største by i regionen Catalonien. Her vil I opleve en alsidig storby, som byder på oplevelser for alle bl.a. kunstmuseer, shoppinggader, gastronomi, natteliv og gamle kvarterer. Den arkitektoniske kirke La Sagrada Família er en af de mest kendte attraktioner i byen. Kirken har en fantastisk historie og en guidet rundtur kan anbefales.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person over 17 år per nat (maks. 7 nætter)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 voksne + 1 baby (0-1 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
1. barn i alderen 2-11 år: Bor gratis på hotelværelset
2. barn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
3. voksne: 15% rabat på hotelværelset
4. voksne: 50% rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et enkeltpersonstillæg baseret på sæson og opholdets længde

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 13 € per nat (betales på hotellet og er afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmadsbuffet inkl. drikkevarer og aftensmad ekskl. drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 timer. Køretiden er ca. 1 time og 40 minutter.

Swimmingpool

Åbningstiderne for swimmingpools er kl. 9.00-19.30

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i byen Lloret de Mar i Girona-regionen i det nordlige Spanien. Herfra har I ca. 10 km til byen Blanes og ca. 80 km ned ad kysten vil I finde byen Barcelona. Fra hotellet, i den nordlige retning, er der ca. 40 km til byen Girona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice