• Med fly
 • Med indkvartering

Italiensk stemning & livsnyderi i Milano

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Milano
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

Oplev fantastiske Milano: 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Des Etrangers inkl. morgenmad og fly tur-retur

Benvenuti a Milano! Byen, der huser modeuger, kunst- og kulturskatte, italienske delikatesser samt fabelagtig vin, venter på jer. Besøg den helt fantastiske katedral, Duomo di Milano, tag på shopping i de mange smarte butikker og spis jer mætte i gelato og risotto alla milanese. I Milano bliver historien på bedste vis blandet ind i det moderne liv, og resultatet er en charmerende storby, der kan imponere enhver. I bor 3, 4 eller 5 nætter på Hotel Des Etrangers, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden I tager på opdagelse. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til at opleve Milano!

Inklusive
 • Hotel Des Etrangers: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Milano tur-retur
 • Håndbagage
Milano

Storslåede marmorkirker, verdensberømte kunstmuseer og utallige shoppingmuligheder krydret med smagfulde italienske retter og et pift af kulørte lamper og natteliv. Milano har alle ingredienserne til en mindeværdig miniferie. Et besøg på Piazza del Duomo vil efterlade jer åndeløse. Her møder I den imponerende udsigt til Italiens største domkirke, den gotiske Duomo-katedral eller "Kuplen", som rummer plads til hele 40.000 mennesker. Snup en sprød pizza eller en cremet pastaret på en café i en af byens mange hyggelige gader. Milano er byen, der rimer på mode, og I byen finder I selvsagt utallige shoppingmuligheder. Via Montenapoleone og Via della Spiga er begge anerkendte shoppinggader, som ligger tæt på Duomo-katedralen, hvor I med garanti vil møde mange fristelser. Milano er en unik, men stadig overkommelig by, og derfor fantastisk til en weekendtur eller miniferie!

Hotel Des Etrangers

 • Hotel
 • Milano, Italien
Hotel des Etrangers / hall

På Hotel des Etrangers kommer I til at bo på et moderne hotel, hvor rammerne er sat for et dejligt ophold. Hotellet har døgnåben reception og bar, gratis WiFi og parkering, og det ligger kun ca. 20 min fra centrum med offentlig transport. Ca. 200 meter fra hotellet kan I eksempelvis hoppe på sporvognen, der kører direkte til Milanos domkirke.

 • +4
Læs mere
Hotel Des Etrangers rum PREMIUM ROOM

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med enkelt- eller dobbeltsenge, eget badeværelse med brusebad og toilet, satellit-TV, telefon, værdiboks og aircondition.

Tips til turen

 • Ratanà: Besøg denne restaurant, der ligger i byens Isola-kvarter, hvor kokken Cesare Battisti siges at kreere byens allerbedste risotto alla milanese.
 • Museo del Novecento: Ved siden af katedralen i Milano ligger Museo del Novecento, som indeholder smukke, unikke kunstskatte og statuer fra det 20. århundrede. Hvis I kun skal besøge ét museum på denne tur, kan dette museum varmt anbefales.
 • Sforzesco Castle: I gåafstand fra katedralen, langs den bilfri shoppinggade Via Dente, ligger dette imponerende renæssanceslot. I dag huser det ikke længere royale familier, men derimod forskellige udstillinger og loftsmalerier, som er malet af Leonardo da Vinci.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 620,- - kr. 907,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i den vestlige del af Milano, cirka 20 minutter med offentlig transport fra byens centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice