• Med fly
 • Med indkvartering

5-stjernet afslapningsferie i Prag

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Prag

per person fra kr. 1.399,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 9 gange

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 5-stjernede Corinthia Hotel Prague med morgenmad, adgang til wellnessområde & fly fra København eller Hamborg

Oplev Vltava floden bugte sig fredeligt gennem den summende by, tag en romantisk slentretur på Karlsbroen og nyd en varm kop kaffe på de charmerende fortovscaféer. Den tjekkiske hovedstad er ikke til at modstå! I bor på det luksuriøse, 5-stjernede Corinthia Hotel Prague, hvor I vil have en fantastisk panoramaudsigt over den fortryllende by, mens I slapper af i hotellets sauna eller dampbad på øverste etage. Med en god nattesøvn og morgenmad på hotellet har I det ideelle udgangspunkt for at opleve alle Prags seværdigheder og attraktioner. Storbyferie med et strejf af luksus venter på jer!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i et deluxe-dobbeltværelse (Maks. 2 voksne og 1 barn 3-18 år + 1 baby 0-2) på Corinthia Hotel Prague*****
 • Morgenmad
 • Adgang til hotellets wellnessområde Apollo Day Spa
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Prag
 • Håndbagage
 • Gratis bykort over Prag
 • Turistskat
Seværdigheder og attraktioner i Prag

Prag er den perfekte storbydestination for enhver besøgende. Det historiske centrum byder på adskillelige unikke seværdigheder, hvorfor byen er endt på UNESCOs verdensarvliste. Tag med på en af sightseeingbådene på Vltava floden, og saml inspiration til jeres senere aktiviteter på ferien, når I passerer attraktioner som den romantiske Karlsbro, Lobkowicz paladset og den lille ø Kampa. Når I går gennem byen kan I også opleve den gamle bydel, det berømte astronomiske ur og de mange grønne parker, hvor I kan hvile benene for en stund. Ca. 60 km nord for Prag kan I se den tidligere koncentrationslejr Theresienstadt, der i dag fungerer som et museum. Få en guidet rundtur, hvor I får hele historien om koncentrationslejren og samfundet omkring den under 2. verdenskrig.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Corinthia Hotel Prague

Hotel Prag, Tjekkiet
Extérieur

Det 5-stjernede Corinthia Hotel Prague ligger nær det centrale Prag, kun få metrostop fra byens indre shopping- og gadeliv. Med en beliggenhed på et bakket terræn og 26 etager, har det luksuriøse hotel en fantastisk panoramaudsigt over byen. På øverste etage finder I hotellets wellnessområde, hvor I kan svømme i den indendørs pool og slappe af i saunaen eller dampbadet. Hotellet byder på morgenmadsbuffet og har to restauranter I kan vælge mellem, hvis I ønsker at tilbringe aftenen på hotellet. I vil bo tæt på den magiske bys mange seværdigheder og parker, som nemt kan nås på gåben eller med offentlig transport. Glæd jer til et ophold på Corinthia Hotel Prague med komfort og afslapning.

Læs mere
Chambre 2

Deluxe-dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I vil bo på hotellets 23 m² store deluxe-dobbeltværelse, som er lyst indrettet og har en afslappende atmosfære. Fra værelset vil I have udsigt over den historiske by og der er tilhørende privat badeværelse. Værelset indeholder desuden TV, stort udvalg af kanaler og lejefilm, aircondition, te og kaffe faciliteter, samt minibar (mod betaling).

De tjekkiske mikrobryggerier

I Prag findes adskillelige gamle mikrobryggerier, hvor I som besøgende både kan få rundvisning og smagsprøver. Mange af disse mikrobryggerier har eksisteret i flere årtier, nogle flere århundreder endda. Det ægte håndværk bag de velfremstillede, tjekkiske øl ses tydeligt ved disse rundvisninger og ikke mindst kan det smages. U Fleku og Novomestsky Pivovar er nogle eksempler på mikrobryggerier I kan besøge under jeres ophold i Prag. Oftest er det også muligt at købe en bid mad til sin øl på bryggerierne, eller I kan besøge en af de hyggelige fortovscaféer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Deluxe-dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn 3-18 år og 1 baby 0-2 år.

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-18 år får rabat (rabatten afhænger af barnets alder og sæson)

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 25 € per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 5-stjernede hotel ligger nær den centrale del af Prag, ca. 5 km fra den gamle bydel. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 35 km og der er både metro- og togforbindelser ind til Prag, samt mulighed for bus- og taxitransport.