• Med fly
 • Med indkvartering

Græsk øhop: Athen & Kykladerne

Rundrejse 10 overnatninger Grækenland

per person fra kr. 5.719,-
baseret på 2 personer

Udforsk det græske ø-paradis og Athen: 10 overnatninger hhv. i Athen og på tre græske øer inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København samt al transport under rundrejsen

En fascinerende kultur og et lækkert middelhavskøkken kombineret med skønne sandstrande, dybblåt hav og paradisøer: Det er denne tur i en nøddeskal! Glæd jer til 10 overnatninger, hvor I oplever civilisationens vugge, Athen, og tre øer fra øgruppen Kykladerne, hvor det autentiske Grækenland står på programmet. Kykladerne kaldes i folkemunde Grækenlands perler, og Tinos, Syros og Serifos, som I besøger, har de udenlandske turister endnu ikke for alvor fået øjnene op for. Sol, strand, historiens vingesus, en imødekommende befolkning og retter, der får tænderne til at løbe i vand — Grækenland ligger for jeres fødder!

Inklusive
 • Rundrejse med 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer):
 • 2 overnatninger (første og sidste nat) på Blue Sea Hotel**** (eller tilsvarende) i Athen
 • 2 overnatninger på Anthea Boutique Hotel*** (eller tilsvarende) på Tinos
 • 3 overnatninger på Brazzera Hotel*** (eller tilsvarende) på Syros
 • 3 overnatninger i Dorkas Studios (eller tilsvarende) på Serifos
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Athen
 • Daglig morgenmad
 • Al transport under rundrejsen inkl. færgebilletter
 • Turistskat og havneafgifter
 • Håndbagage
 1. Dag 1: Velkommen til Athen

  Velankommet til lufthavnen i Athen bliver I hentet og kørt direkte til jeres første hotel — det elegante Blue Sea Hotel, som ligger i området Alimos i det sydlige Athen. Herefter er det op til jer, om I vil starte jeres ferie ud med en dejlig dukkert i de blå bølger i det Ægæiske Hav, for stranden ligger blot 300 meter fra jeres hotel. Er I mere i humør til at tage på opdagelse i den græske hovedstad, kommer I let til Athens sprudlende centrum med sporvogn på cirka en halv time.

  Athen vil ramme jer som en eventyrlig bølge af forskelligartede indtryk. Kontrasten fra den majestætiske atmosfære, som hersker overalt i byens stengader og monumenter fra Antikken, til byens samtidig topmoderne kultur- og caféliv er svær at beskrive — Athen er en by, der skal opleves! Tag med tilbage i tiden i de fascinerende antikke templer, besøg gudernes bjerg Olympen eller nyd at fare vild i de smalle gader i det historiske Plaka-kvarter. Uanset hvordan I vælger at tilbringe jeres dag og aften, kan I se frem til en dejlig start på en spændende rundrejse!

  Athens Eleftherios Venizelos International Airport -> Blue Sea Hotel Alimos 33.7 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Tinos

  Nu er det for alvor tid til at starte jeres græske odyssé. I dag er det nemlig tid til at sætte kursen mod den første af rundrejsens tre øer. I bliver hentet på jeres hotel i Athen og kørt til havnen i Piræus (Athen), hvorfra I tager færgen til Tinos. Fremme på Tinos bliver I afhentet og kørt til jeres hotel, og resten af dagen og den følgende har I til at udforske den smukke ø.

  Tinos er især en populær destination for pilgrimsrejsende grækere grundet øens stolthed, kirken Panagia Evangelistria, der ligger ved havnen i Tinos by. Naboøen Siros og Tinos siges at være de mest græskortodokse af de græske øer, og begge har deres størrelse til trods eget bispesæde. I Tinos by kan I også gå på opdagelse ved den nye og gamle havn, i de snoede gader med venetianske huse og på det arkæologiske museum.

  Vil I undgå de store folkemængder, er der dog også masser af afkroge at udforske: skjulte bugter med azurblåt vand, kalkstensklipper, frodig natur og maleriske landsbyer. Gå ikke glip af landsbyen Kardiani, der ligger på den nordvestlige del af Tinos, og som er en af øens smukkeste af slagsen. Her bliver det næsten ikke mere autentisk græsk med de smalle stræder og hvidkalkede huse med blå døre, og så er der udsigten over bugten, som er helt igennem fænomenal!

  Blue Sea Hotel Alimos -> Anthea Boutique Hotel & Spa 155.6 km

  Hotel

  Anthea Boutique Hotel

  Hotel Grækenland, Grækenland

  Anthea Boutique Hotel ligger blot 200 meter fra stranden og byder på en charmerende klassisk græsk indretning. Fra hotellets terrasse har I udsigt til Tinos' bjerge, og i restauranten kan I sætte tænderne i regionale retter lavet med lokale råvarer. Der er også en lille butik på hotellet, hvor I kan købe lokale specialiteter som soltørrede tomater og forskellige marmelader. I bor på et dobbeltværelse, der er 20 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, terrasse eller altan, fladskærms-TV, værdiboks samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 4 - 6: Syros

  Efter morgenmaden på dag 4 er det tid til at tage mod næste stop: Syros. I bliver kørt fra hotellet til Tinos havn, hvor I sejler med færgen til Syros, og her bliver I kørt til jeres hotel på øen. Syros kaldes for Kykladernes dronning og var i en fjern fortid den vigtigste havn i hele Grækenland. For godt 150 år siden var det desuden et populært feriemål for de velstillede, og således vil I i hovedbyen Ermoupolis opleve palæer og andre fornemme bygninger. Ermoupolis er i dag fortsat Kykladernes største by, og den tager sig særligt imponerende ud fra søsiden. På næsten alle bakketoppe er der en kirke og et skønt vue over de krystalblå bølger. Har I lyst til at hoppe i bølgen blå, kan I eksempelvist besøge en af de mest berømte strande Kini og Galissas, som ligger på den vestlige del af øen.

  Anthea Boutique Hotel & Spa -> Brazzera Syros Hotel 35.2 km

  Terrace

  Brazzera Hotel

  Hotel Finikas, Grækenland

  Brazzera Hotel ligger ud til havet i landsbyen Finikas i den sydvestlige del af Syros. Det hyggelige hotel byder på en terrasse med en fin udsigt til den omkringliggende natur, og i den døgnåbne reception hjælper personalet jer gerne med tips til området. I bor på et af de 20 m² store dobbeltværelser, som har dobbeltseng eller to enkeltsenge, udsigt til haven, aircondition, TV, køleskab samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 4. Dag 7 - 9: Serifos

  Endnu engang bliver I fragtet fra hotel til havnen og tager færgen. Denne gang sætter I kurs mod Serifos, og fremme på øen køres I til jeres hotel i Livadakia, hvor I tilbringer de næste par dage. Turismen på Serifos er forholdsvist beskeden, selvom øen har meget at byde på, deriblandt nogle af Kykladernes bedste strande. Jeres hotel er nabo til Livadakia strand, og inden for gåafstand (500 meter) har I også stranden Livadi. Ved disse strande findes desuden adskillige caféer, butikker og taverner. Øens nok smukkeste strand er Psili Ammos 4 km fra jeres hotel, som I kan nå med taxi eller en længere travetur, hvis I har mod på det. Serifos' hovedby er Chora, som må siges i den grad at være en autentisk græsk landsby. Her findes typiske hvide huse og vindmøller, smalle gader, små farverige torve, og på bjerget, hvorpå byen hviler, troner en venetiansk fæstning.

  Brazzera Syros Hotel -> Dorkas 119.0 km

  Room

  Dorkas Studios

  Hotel Livadi, Grækenland

  På Dorkas Studios har I den populære strand Livadakia lige ved døren. Blot 30 meter er der til de dybblå bølger, og 500 meter borte findes flere restauranter og butikker. Hotellet har en terrasse og en have, hvor I kan slappe af. I bor på et værelse på 15 m², der er indrettet med dobbeltseng, fladskærms-TV, værdiboks, aircondition, køleskab samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 5. Dag 10 & 11: Tilbage i Athen

  Jeres odyssé er ved at gå på hæld, men I får lige en sidste chance for at suge til jer af den græske stemning og historie. I bliver bragt til havnen på Serifos, sejler tilbage til fastlandet og bliver herfra kørt tilbage til det hotel, hvor I startede jeres rundrejse. Brug den sidste dags tid på at udforske de seværdigheder I ikke fik med i første omgang. Sørg også for at få lidt græske specialiteter med i kufferten, så I kan holde feriestemningen ved lige på regnfulde dage hjemme i Danmark. På dag 11 bliver I kørt fra jeres hotel til lufthavnen i Athen, hvor I hopper på flyet hjemad.

  Dorkas -> Blue Sea Hotel Alimos 155.5 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Fra kl. 14.00 på alle hoteller

Check-ud

Indtil kl. 12.00 på alle hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
En 3. person får rabat på hotelophold (rabatten afhænger af sæson)

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per dag (betales på hotellerne). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelophold (tillægget afhænger af sæson)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i fællesområderne på samtlige hoteller. Desuden er der WiFi på værelserne på nogle af hotellerne

Færgebilletter

- I kan afhente alle jeres færgebilletter i receptionen på jeres hotel i Athen
- Sørg for at være ombord på færgen min. 20 minutter inden afgang
- Bemærk venligst, at jeres færgeafgange kan blive påvirket af vejrforhold

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse