• Med indkvartering

Italiensk idyl, 4* wellness & helpension

 • Wellness
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Abano Terme
kr. 2.250,- -28%
Pris fra kr. 1.629,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 17 gange

4, 5 eller 8 dage på 4* hotel i skønne Italien inkl. helpension, fri adgang til hotellets wellness-område samt en aften med musik og dans på hotellet

Tag en pause fra hverdagens stress og jag med dette wellness-ophold i skønne Abano Terme. I bor på det 4-stjernede Hotel Terme Roma, der er omgivet af ægte italiensk idyl og byder på masser af forkælelse for krop og sjæl. Her kan I slappe af med morgenmadsbuffet, frokost og 5-retters middag. Derudover kan I frit benytte det store wellness-område, hvor I kan tage en dukkert i de termiske bade, lade batterierne op i saunaen og få fornyet energi i de tyrkiske bade. Så find jeres indre livsnydere frem, Italien venter på jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år) på Hotel Terme Roma****
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost samt 5-retters middag)
 • Fri adgang til hotellets wellness-område (termiske bade, tyrkiske bade og sauna)
 • 1x wellness-behandling af 25 min. eller mudderbad (kun ved 7 overnatninger)
 • Spa-kit med håndklæde og badekåbe
 • 1x aquagym
 • 1x musikaften i hotellets pianobar
 • 1x danseaften på hotellet
 • Cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
Nyd italienske Abano Terme

Siden oldtiden har Abano Terme været kendt for sine termiske kilder og beroligende omgivelser — i dag som for 2000 år siden er den italienske kurby et ideelt rejsemål for både krop og sjæl. Vandtemperaturen kan komme helt op på 80 °C, mens regionens mudder efter sigende har helbredende virkninger. Foruden wellness byder landsbyen på en række spændende seværdigheder såsom Abano-katedralen, Montirone-galleriet og San Daniele-klostret.
I kunne desuden overveje at tage på en dagstur til Padova, der ligger 13 km væk. Her kan I bl.a. opleve verdens ældste botaniske have, Orto Botanico, og et 800 år gammelt universitet, hvor Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. Snyd heller ikke jer selv for en tur til kærlighedens by Venedig, som ligger omkring 55 km væk. Velkommen til Italien!

Hotel Terme Roma

23 Anmeldelser
 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
rom

I starten af gågaden i Abano Terme ligger det 4-stjernede Hotel Terme Roma i en storslået bygning fra det 19. århundrede. Her kan I lade tiden stå stille og nyde hotellets skønne wellness-område med sauna, tyrkiske bade og swimmingpools.

 • +11
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med telefon, minibar (mod betaling), værdiboks og badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer.

bathroom

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset telefon, værdiboks og minibar (mod betaling).

Hotel

Familieværelse

2 voksne per værelse

Dette familieværelse til maks. 2 voksne og 2 børn (0-17 år) er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset en værdiboks, en telefon samt en minibar (mod betaling).

Lad batterierne op med wellness

Havets gud, Neptun, er tydeligt til stede i hotellets badeområde. Her kan I have en terapeutisk badeoplevelse i de termiske bade. Den indendørs pool 'Romulus og Remus' er forbundet med den udendørs pool 'Juno', hvilket gør det muligt at svømme på alle årstider. På taget finder I den tredje pool, hvor I også kan nyde solens stråler og få lidt ekstra farve i sommermånederne.

Skønhed er uløseligt forbundet med gudernes gudinde: Venus. I wellness-området, Venus, bliver I forkælet med sauna og dampbad. Derudover er det muligt at tilkøbe skønhedsbehandlinger og massage.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2 € per person per dag
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-13 år: 50% rabat
Børn i alderen 14-17 år: 10% rabat

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe et kæledyr mod et gebyr på 12 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parking

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpension består af morgenmadsbuffet, frokost samt 5-retters middag (ekskl. drikkevarer)

Sted

Hotel Terme Roma ligger i den hyggelige lille landsby Abano Terme mellem Venedig og Verona. Den nærmeste større by, Padova, er 11 km fra hotellet. Hotellet ligger ca. 1120 km fra Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice