• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Andalusien rundt i lejebil

 • Rundrejse
 • 9 overnatninger
 • Spanien
Pris fra kr. 5.909,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Tag på en fantastisk rundrejse på den spanske sydkyst! I tilbringer 9 overnatninger på 4 hoteller i smukke Andalusien inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra Billund, Aalborg eller København

Olé! Tapas, flamenco og en skøn varme – velkommen til Andalusien! Det er svært ikke at forelske sig i denne smukke region, som har masser af kulturelle og arkitektoniske spor fra en lang historie præget af både katolsk tradition og arabiske invasioner. I har 9 overnatninger i denne smukke del af Sydspanien, og I kommer forbi Malaga, Sevilla, Jerez og Algeciras. Med jeres lejebil kan I selv vælge, hvad I vil se og hvor hurtigt tempoet skal gå. I overnatter i alt på 4 forskellige hoteller, hvor I får morgenmad, før I skal udforske de pragtfulde omgivelser. Glæd jer til en eventyrlig ferie i Andalusien!

Inklusive
 • 9 overnatninger i dobbeltværelser (min. og maks. 2 personer):
 • 2 overnatninger på Hilton Garden Inn Malaga**** (første og sidste nat)
 • 2 overnatninger på Hotel Virgen de los Reyes***
 • 2 overnatninger på Hotel Los Jandalos Jerez****
 • 3 overnatninger på Hotel Globales Reina Christina****
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Lejebil (Opel Corsa, Ford Fiesta, Nissan Micra eller tilsvarende model)
 • Fly tur-retur fra Billund, København eller Aalborg
 • Håndbagage
 1. Dag 1: Malaga

  I starter jeres ferie i Malaga Lufthavn, hvor I henter jeres lejebil og kører mod hotellet. Rul vinduet ned og mærk varmen, der omfavner jer som en savnet ven. Solen stråler, og I er på vej mod jeres første overnatningsted, det 4-stjernede Hilton Garden Inn hotel, hvor I har 1 overnatning, før turen går videre til Sevilla, så I kan bruge den første aften på at lære byen at kende. Det siges, at Malaga har nogle af provinsens bedste tapasbarer. Slå vejen forbi El Mesón de Cervantes, en livlig tapasbar med fantastiske kød- og grøntsagstapas med et argentinsk flair. Tag også en aftentur i den smukke midtby for at beundre La Manquita katedralen — byens vigtigste monument — samt det romerske teater, Gibralfaro Slot og fæstningsværket Alcazaba. I er desuden tæt på stranden, hvis I trænger til at køle jeres dejligt varme lemmer. Således starter jeres eventyrlige rundrejse i Andalusien!

  Hilton Garden Inn Malaga

  6 Anmeldelser
  • Hotel
  • Málaga, Spanien

  Det 4-stjernede hotel ligger på den skønne sydspanske kystlinje Costa del Sol. Hotellet byder på en solterrasse med liggestole og pool, et fitnessrum, bar, wellnessområde med dampbad og en restaurant, hvor I kan få serveret middelhavsretter i solen udenfor. Børnene kan lege på legepladsen og i legerummet.

  Læs mere
  • +6
 2. Dag 2 & 3: Sevilla

  Nu går turen videre til Andalusiens hovedstad Sevilla, som ifølge myterne blev grundlagt for 3000 år siden af selveste Herkules! Flamencodansen har historiske rødder i byens tavernaer, og fodboldfans strømmer hertil for at overvære en fodboldkamp på det stadion, hvor det spanske fodboldhold aldrig har tabt en hjemmebanekamp mod et internationalt hold. I Sevilla kan I besøge det betagende Alcázar, et imponerende slot opført i middelalderen. Gå heller ikke glip af verdens største katedral Catedral de Santa María de la Sede, hvor I kan se Christoffer Columbus' (formodede) gravsted, som sammen med Alcázar blev optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Tag en spadseretur gennem den frodige grønne Mariá Luisa park, hvor I kan opleve Plaza de España pladsen, som optræder i Star Wars-filmene og Lawrence of Arabia! I Sevilla er der også god mulighed for at se flamencodansernes passionerede optrædener, spise lækre tapas og kaste jer ud i det glade natteliv. I tilbringer 2 nætter i Sevilla på Hotel Virgen de los Reyes.

  Hilton Garden Inn Málaga -> Hotel Virgen de los Reyes 210.3 km

  Hotel Virgen de los Reyes

  204 Anmeldelser
  • Hotel
  • Sevilla, Spanien

  Hotel Virgen de los Reyes ligger i et moderne og trendy kvarter i Sevilla tæt på restauranter og butikker og ca. 3 km fra byens centrum og seværdigheder. Hotellet er moderne indrettet med skønne farver. Morgenmadsbuffeten serveres i hotellets restaurant, hvor I også kan spise frokost og middag. Hotellet udbyder renseri og babysitting ved forespørgsel og mod betaling) og har døgnåben reception, opbevaringsrum, aircondition, parkering og et mindre udvalg af vine og olie til køb i reception.

  Læs mere
  • +2
 3. Dag 4 & 5: Jerez

  Den næste destination på jeres oplevelsesrige rundrejse er Jerez nær Cadiz. Den historiske by med tydelige spor fra middelalderen ligger i smukke omgivelser, og byen er fyldt med spændende bygninger, hyggelige pladser og masser af spansk stemning. Jerez er en af Europas ældste bosættelser, og det er en oplevelse at tage på gåtur langs de historiske, smalle gader, hvor hestevogne stadig ses i bybilledet. I kan besøge de lokale restauranter og nyde delikatesser såsom churros, østers og lækre Tortillitas de Camarones. Glæd jer til to overnatninger på det 4-stjernede Hotel Los Jandalos Jerez i den betagende by Jerez, hvor I får opfyldt alle jeres kulturelle, historiske og gastronomiske drømme.

  Hotel Virgen de los Reyes -> Hotel Los Jandalos Jerez 94.7 km

  Hotel Los Jandalos Jerez

  9 Anmeldelser
  • Hotel
  • Jerez, Spanien

  Det 4-stjernede Hotel Los Jandalos Jerez & Spa ligger i byens bedste shopping-område tæt på caféer, restauranter og barer. Bygningen husede førhen en vinkælder men efter en renovering i 2004 åbnede stedet som hotel med 59 værelser. Efter en dag med oplevelser har I mulighed for at slappe af i hotellets wellness-område, hvor I finder spa, boblebad og sauna.

  Læs mere
 4. Dag 6 - 9: Algeciras

  Jeres fjerde destination er lidt af en skjult perle og et absolut højdepunkt på jeres rejse. I skal nemlig til Algeciras, som ligger omkring 28 km fra Gibraltar. Denne lille britiske halvø er i folkemunde kendt som "Den Grønne Ø", og grunden vil være selvsagt, når I ankommer og ser de grønne omgivelser. Naturen venter på at blive udforsket, og det får I rig mulighed for i jeres lejebil. Der er både smukke og spændende ruter til de lange og de korte køreture, så fyld benzin på tanken og tag på eventyr! Glem ikke at gøre holdt ved byens imponerende havneområde, som er et af de største og mest imponerende af sin slags i Europa. Har I lyst til at se byen fra oven, bør I tage svævebanen op til Gibraltarklippen, hvor I belønnes med en helt ubeskriveligt smuk udsigt. Føler I jer rigtigt eventyrlystne, kan I krydre jeres 3 nætter på det 4-stjernede Hotel Globales Reina Christina med en spændende dagstur til Tangier eller Gibraltar.

  Hotel Los Jandalos Jerez -> Hotel Globales Reina Cristina Algciras Malaga 101.1 km

  Hotel Globales Reina Cristina

  260 Anmeldelser
  • Hotel
  • Algeciras, Spanien

  Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger i en historisk bygning, som indeholder dele af en moské fra det 8. århundrede. Det åbnede i 1901 og har siden haft prominente gæster som Juan Carlos I og Winston Churchill. Nu er det jeres tur til at nyde den fantastiske udsigt over Gibraltarstrædet, det klassiske interiør og den tilhørende have. I restauranten kan I nyde jeres mad både inde og udendørs. Der er desuden både indendørs og udendørs swimmingpool, tennisbaner, et fitnessrum og en sauna.

  Læs mere
 5. Dag 10: Retur til Malaga

  I tilbringer jeres sidste nat i Malaga, hvor I kan få set de seværdigheder, som I ikke så på jeres første dag. Malaga har et fremragende Picasso-museum med over 200 værker, som helt klart er et besøg værd. I kan også besøge det historiske slot, Castillo di Gibralfaro, som blev opført i det 10. århundrede. Trænger I til afslapning ovenpå jeres køretur, kan I tage jeres badehåndklæder, slå jer ned på Playa de la Malagueta og bruge eftermiddagen på at nyde solen. På rundrejsens 10. dag er det tid til at køre mod lufthavnen, aflevere lejebilen og flyve hjem til Danmark efter en fantastisk, solmættet og fascinerende rejse i det sydspanske landskab.

  Hotel Globales Reina Cristina Algciras Malaga -> Hilton Garden Inn Málaga 137.0 km

  Hilton Garden Inn Malaga

  6 Anmeldelser
  • Hotel
  • Málaga, Spanien

  Det 4-stjernede hotel ligger på den skønne sydspanske kystlinje Costa del Sol. Hotellet byder på en solterrasse med liggestole og pool, et fitnessrum, bar, wellnessområde med dampbad og en restaurant, hvor I kan få serveret middelhavsretter i solen udenfor. Børnene kan lege på legepladsen og i legerummet.

  Læs mere
  • +6

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Fiesta, Seat Ibiza eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Min. og maks. 2 personer

Solorejsende

Denne rejse kan desværre kun bookes af 2 personer

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering ved hotellerne undtagen:

Hotel Virgen de los Reyes (mod gebyr)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice