• Med indkvartering

4-stjernet hotel i idylliske Harzen

 • Miniferie
 • 2 eller 4 overnatninger
 • Goslar
6 Anmeldelser
kr. 1.011,39 -28%
Pris fra kr. 729,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 25 gange

Tilbring 3 eller 5 dage på det 4-stjernede Hotel Njord i tyske Goslar, som ligger i det naturskønne Harzen-område. Her kan I se frem til en afslappende ferie med morgenmad, wellness, en 4-retters middag og hyggelige omgivelser

Har I også brug for et lille afbræk fra en stresset hverdag? Så pak jeres tasker og tag på en ferie i den idylliske by Goslar i Harzen-området. Lad de rolige omgivelser inspirere jer til en hyggelig vandretur, afslapning i wellnessområdet eller nyd hinandens selskab foran pejsen i hotellets barområde. Glæd jer til en miniferie med billedeskøn natur og ren afslapning.

Inklusive
 • 2 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel Njord****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellnessområde
 • 1x 4-retters middag ved 2 overnatninger eller 2x 4-retters middag ved 4 overnatninger
 • Velkomstdrink
Unikke Goslar

Den elskværdige, tyske by Goslar fortryller sine besøgende med de smukke bindingsværker og brostensbelagte gader. Sammen med de mange majestætiske tårne vil I se et middelalderligt bybillede, som i 1992 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen emmer af gammel historie, samt mange seværdigheder og attraktioner, som er et besøg værd. Med på verdensarvslisten er også den ældgamle malmmine Rammelsberg, som også findes i Goslar. I mere end tusind år har den imponerende minedrift udvundet malm dybt inde fra bjerget, hvor der i dag er etableret et museum herom. Efter dagens mange oplevelser kan I selvfølgelig også nyde byens hyggelige restauranter og opleve den lokale bjergstemning.

Hotel Njord

 • Hotel
 • Goslar, Tyskland
hotel

Når I ankommer på det specielle 4-stjernede hotel, vil I blive budt varmt velkommen af den hjemlige og hyggelige atmosfære. Hotellet har rummelige fællesområder med bl.a. bibliotek, komfortable lænestole og barområde med pejs, hvor I kan tage en velfortjent pause fra hverdagen. Hver morgen serveres en stor morgenbuffet bestående af varierende anretninger tilberedt af bl.a. lokale råvarer. På hotellet finder I også restaurant Madhus, samt wellnessområdet, der er forsynet med 2 boblebade, nordisk sauna, tropisk bruser, infrarød varmekabine og ildsted med opvarmede sæder.

 • +4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I vil bo i et dobbeltværelse, som er ca. 20 m² stort og er indrettet med en dobbeltseng, samt mulighed for en ekstra opredning. På værelset finder I TV, radio, telefon, værdiboks og minibar (mod betaling). Desuden er dobbeltværelset indrettet med privat badeværelse. Det er også muligt at bestille roomservice direkte til værelset (mod betaling).

Harzen

Harzen kan og skal opleves hele året rundt! Hver årstid har sit helt eget særpræg på det smukke naturområde. Mange naturelskere tager til Naturparken i Harzen for at opleve de grønne omgivelser ved en vandretur i bjergene eller på en af de mange mountainbike-ruter. På kanten af Naturparken ligger byen St. Andreasberg, hvor I vil finde en af de stejleste gader i Europa og et terræn, som er velegnet til klatreture op ad de stejle skrænter. I Harzen kan I også opleve flere lokale ølbryggerier samt adskillelige rosenhaver.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,30 € per person fra 18 år per nat | 1,30 € per person mellem 6-17 år per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Njord ligger i Harzen-området ca. 240 km syd fra Hamborg og ca. 400 km fra Flensborg. Tæt på hotellet finder I også den tyske by Hannover, som ligger ca. 100 km væk og hvor det også er muligt at flyve til.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice