Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

4* mobilehome og lejebil på Sardinien

 • Solferie
Pris fra kr. 6.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Opdag ø-paradiset Sardinien: Tilbring 7 eller 10 overnatninger i eget mobilehome på det 4-stjernede Camping Village Baia Blu La Tortuga med direkte adgang til Middelhavet inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Den smukke italienske middelhavsø Sardinien tiltrækker hvert år rejsende, som søger roen og de fantastiske sandstrande. Her står solen højt på himmelen og varmer det blå hav til ideelle badetemperaturer. Naturen byder på rå klipper, en fascinerende natur af fyrretræer og grønne tinder. I er indlogeret i det 4-stjernede campingområde i jeres helt eget mobilehome under 5 minutter fra stranden med morgenmad, el, vand og varme inkluderet. Campingområdet byder på alskens aktiviteter og et supermarked, så I ikke skal tænke på andet end at nyde ferien. I har lejebil under hele opholdet, som lader jer udforske Sardinien i jeres helt eget tempo. Flyv afsted til storslåede Sardinien!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i mobilehome (maks. 3 personer) på Camping Village Baia Blu La Tortuga****
 • Morgenmad
 • Vand, el og gas
 • Lejebil (Renault Clio, VW Polo, Peugeot 208 eller tilsvarende model)
 • Parkering (1 parkeringsplads per mobilehome)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Sardinien
 • Håndbagage
Vignola Mare

Sardinien er en ø i særklasse. Smukt beliggende syd for Korsika og vest for støvlelandet byder den italienske ø på kridhvide sandstrande, azurblåt hav, en særegen natur, et formidabelt køkken og historiske kunstskatte i læssevis. I er havnet ved de hvide strande i det nordlige Sardinien i Vignola Mare. Denne charmerende kystby er det ideelle feriested, hvor vandsport, solbadning og en bjergtagende natur mødes. Her kan I nyde et hav af fornøjelser i det pragtfulde Middelhav såsom kitesurfing, dykning, sejlads og snorkling. Udstyr og booking klarer I på stedet, og er I til vandreture i naturen, er der skønne vandreruter, som bringer jer gennem et landskab af fyrretræer, klippeformationer og brusende turkisblå bølger. Her kommer Italiens magi til live.

Camping Village Baia Blu la Tortuga

 • Camping
 • Province of Olbia-Tempio, Italien
Entrance

Camping Village Baia Blu la Tortuga er et 4-stjernet campingområde med en fantastisk beliggenhed under 100 meter fra kysten. Turen til stranden tager ca. 5 minutter til fods og fører jer langs velduftende fyrretræer, før I når det turkise Middelhav. Stranden byder på masser af muligheder for at booke vandsportsaktiviteter og leje dykker- og snorkelgrej. Campingområdet råder over en loungebar med havudsigt, en restaurant, som også serverer ægte italienske pizzaer samt et minisupermarked, som blandt andet sælger bagværk, morgenbrød, frugt og grønsager, så I kan fylde køleskabet op i jeres mobilehome.

 • +-2
Læs mere
Comfort mobil-home

Mobilehome

3 voksne per værelse

Jeres mobilehome er 22 m² stort og er inddelt i 2 soveværelser (et med en dobbeltseng og et andet med en enkeltseng), en stue med et sidde- og spiseområde samt tekøkken, et badeværelse med bruser, håndvask og toilet og et lille badeværelse med toilet og håndvask. Derudover har I jeres egen terrasse. Jeres mobilehome er udstyret med et TV med satellitkanaler, service og køkkenredskaber, dyner og puder.

Vi anbefaler

Udforsk Sardiniens ubeskriveligt smukke omgivelser med jeres lejebil:

 • Le Cabo Testa: Vandreentusiasternes paradis! Her finder I fantastiske stier, der snor sig gennem middelhavsvegetation, rå sten og betagende bugter.
 • Castelsardo: Besøg den historiske by, hvor man på klare dage kan se Korsika i det fjerne. Her finder I middelalderbygninger fra det 12. århundrede, gamle vagttårne, volde og snævre gader med små butikker med kunsthåndværk.
 • Porto Cervo og Costa Smeralda: Oplev Sardiniens chikkeste byer, hvor de rige og berømte nyder landskabets skønhed og den fantastiske havn. Vandet glimter i turkise toner, strandene stråler i hvidguld og stemningen emmer af luksus.
 • La Maddalena: Tag færgen fra Palau med lejebilen og udforsk Maddalenas areal på godt 49 km². Øen byder på nogle af det nordlige Sardiniens mest pittoreske omgivelser.
Vejret på Sardinien:

Laveste og højeste temperaturer på Sardinien:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin
 • Club Card: 1 € per person per dag (betales på stedet)
 • Slutrengøring: 50 € per mobilehome (betales på stedet, medmindre I selv gør rent)
 • Linned og håndklæder: 10 € per sæt (betales på stedet, medmindre I selv medbringer)
 • Aircondition: 7 € per nat (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Mobilehome: Maks. 3 personer

Rabat

En 3. person får rabat på opholdet afhængigt af alder, sæson og rejsens varighed

Babyseng

Det er muligt at medbringe egen babyseng eller leje en babyseng (0-2 år) for 3 € per nat (betales på stedet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for mobilehomet (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har mobilehomes egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i fællesområder. WiFi i mobilehome kan tilkøbes for 3 € per dag (betales på stedet)

Parking

Gratis parkering (1 parkeringsplads per mobilehome)

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 mobilehomes ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Club Card

Med i opholdet får I et medlemskort, som giver adgang til lån af sportsudstyr, aktiviteter, turneringer, beachvolleyball, bordtennis, aftenshows og børneklub med underholdning og legeplads for 4-12-årige

Kortet er obligatorisk for alle gæster fra 3 år på Camping Village Baia Blu La Tortuga i sæsonen 17. juni til 1. september 2017 og koster 1 € per person per dag (betales på stedet)

Sted

Camping Village Baia Blu la Tortugas ligger på Sardiniens nordøstlige kyst ca. 68 km fra lufthavnen Olbia Costa Smeralda og under 100 meter fra Middelhavet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice