Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Budapest for 2 med morgenmad og middag

 • Storbyferie
 • Budapest
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Golden Park Budapest med morgenmad, 1x 3-retters middag og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Tag en pause fra hverdagen, og besøg smukke Budapest. Den ungarske hovedstad byder på masser af kultur, historie og velsmagende måltider. I kan nyde en øl ved Donaus flodbred eller tage på opdagelse i labyrinten af gamle, brostensbelagte gader, der gemmer på eventyrlig arkitektur og hyggelige butikker. I bor på det centrale Golden Park Hotel, hvor I også kan nyde jeres morgenmad samt en 3-retters middag. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til at opleve Budapest!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Golden Park Hotel Budapest****
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag
 • Velkomstdrink
 • Fri adgang til hotellets fitnessrum og sauna
 • Sen check-ud på hotellet (kl. 14.00)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Budapest
 • Håndbagage
Tag på opdagelse i Budapest

Velkommen til Ungarns hovedstad Budapest! Klassisk musik, smuk arkitektur, shopping, kurbade, en fascinerende historie og et velsmagende køkken — alt dette og meget mere finder I her! Tag på opdagelse i byens spændende historie, og snup en forfriskning ved den berømte flod Donau. Floden deler byen i de to dele Buda og Pest, og derudover er byen inddelt i en række kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, lad jer selv fare vild i labyrinten af små gader, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den livlige østlige bydel, Pest, hvor de fleste af byens 80 museer ligger.
For en omgang afslappende forkælelse kan det anbefales at prøve et af de termiske bade, som Budapest er kendt for. Et godt sted at gøre dette kunne være i det berømte Gellert-kurbad. Her kan I for alvor slappe af og lade batterierne op i fantastiske omgivelser. Kurbadet kombinerer ægte velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer, der kan få enhver i den helt rette stemning.

Novum Hotel Golden Park

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Hotel

Jeres 4-stjernede hotel ligger i den vestlige del af byen og har en god beliggenhed ved en af de største stationer i byen. De fleste store seværdigheder kan nås til fods, og et par minutters gang fra hotellet finder I det kæmpestore shoppingcenter Arena Plaza. Den klassiske bygning er over 100 år gammel og udsmykket i art noveau-stil. Der er gratis adgang til fitnessfaciliteterne og saunaen, og morgenmaden serveres i hotellets restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellet råder over 179 værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV, værdiboks og privat badeværelse med hårtørrer. Indretningen er hyggelig og uformel, og værelset har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Drikkevarer under middagen på hotellet
 • Turistskat: 1 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger på Pest-siden af Budapest, overfor banegården Keleti og tæt på både sporvogn og metro. Lufthavnen ligger ca. 20 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice