Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Sol, strand & hvalsafari på Gran Canaria

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Maspalomas
Pris fra kr. 5.469,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ny solen og de skønne strande på Gran Canaria: 7 eller 10 overnatninger på Hotel Rey Carlos inkl. halvpension (mulighed for at tilkøbe all-inclusive), fly tur-retur, transport mellem lufthavnen og hotellet samt udflugt med hval- og delfinsafari

Glæd jer til en ferie i Maspalomas på skønne Gran Canaria! Solskinsøen er udover sine unikke naturområder og fantastiske strande også kendt for sit dejlige klima. Her finder I en vidunderlig flora og fauna og et rigt dyreliv i havet — og på denne ferie er også inkluderet en udflugt med hval- og delfinsafari, hvor I, hvis i er heldige, får mulighed for at se både hvaler og delfiner. I bor på Hotel Rey Carlos, hvor I kan slappe af ved swimmingpoolen og nyde livet med halvpension eller all-inclusive. Så pak jeres bedste feriehumør, og glæd jer til at opleve Gran Canaria.

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Rey Carlos***
 • Halvpension (mulighed for at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen)
 • Dagsudflugt med hval- og delfinsafari
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Handbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Gran Canaria

Ørken, bjerge, sandstrande og kilometervis af uspoleret natur — i Gran Canarias varierede og fantastisk smukke landskab finder I sjove aktiviteter for alle aldre. I kan f.eks. tage på vandreture i et af de mange beskyttede naturområder, mærke lidt af Afrika på en kamelridetur gennem sandklitterne eller slænge jer på sandstranden før en dans i nattelivet. I Maspalomas kan I besøge det gamle fyrtårn, Faro de Maspalomas, som blev bygget i 1886 og som stadig leder skibene trygt forbi øens klipper. Med i denne rejse er også en udflugt på vandet — så I kan også glæde jer til at beundre Gran Canaria fra havet. Rigtig god ferie!

Hotel Rey Carlos

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien
Hotel + pool

I bor på det flotte Hotel Rey Carlos, som ligger kun 500 m fra stranden på øens sydligste spids. I kan slappe af i det store poolområde, hvor der er en swimmingpool med børnebassin, en terrasse med liggestole og parasoller samt en strandbar, hvor I kan bestille kølige drinks. Derudover har hotellet en restaurant hvor I kan nyde alle måltider. Hotellet råder desuden over et wellness-område, hvor I kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et hyggeligt og varmt indrettet dobbeltværelse (med plads til 3 personer) med minibar, værdiboks (mod betaling), TV, altan og privat badeværelse med hårtørrer. Der er ikke aircondition på værelserne, men det er muligt at bede om et værelse med aircondition ved ankomst (afhængigt af tilgængelighed).

Udflugt med hval- og delfinsafari

Hvis I er vilde med fantastisk natur, bølgeskum og havets dyr — så er denne tur lige noget for jer. Med Taxibåd sejler I ud på vandet, hvorfra I får en fantastisk udsigt til Cran Canarias smukke kystbyer - og hvis I er heldige, kan I både få et glimt af hvaler og delfiner (ingen garanti).
Fra Puerto Rico går turen mod Puerto de Mogän og langs kysten ved Guï Guï-stranden, hvor I også kan snuppe en dukkert. Herefter fortsætter turen ud på havet, hvor I vil være i selskab med en kaptajn, der kender til havet og dyrelivet omkring Gran Canaria.

 • Turen varer omkring 2½ time
 • I bliver hentet ved jeres hotel
 • Der er plads til op til 32 personer på båden
 • Der er toilet ombord på båden
 • Snorkeludstyr er inkluderet
 • Mad og drikke er ikke inkluderet på turen
 • I modtager ydeligere information om udflugten sammen med jeres rejsedokumenter
Vejret på Gran Canaria

Laveste og højeste temperaturer på Gran Canaria:

Januar: 13°C - 19°C
Februar: 20°C - 13°C
Marts: 14°C - 21°C
April: 14°C - 21°C
Maj: 16°C - 22°C
Juni: 17°C - 24°C
Juli: 19°C - 26°C
August: 20°C - 27°C
September: 20°C - 26°C
Oktober:18°C - 25°C
November: 16°C - 22°C
December: 14°C - 20°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Personer over 2 år får 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er muligt at tilkøbe WiFi på hotellet for 4€ per dag eller 20€ per uge

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen vil en repræsentant vente på jer med et TravelBird skilt eller et skilt med jeres navne. Der kan forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Rey Carlos er beliggende på øens sydkyst ca. 500 meter fra stranden og ørkenen Dunas de Maspalomas. Gran Canaria Lufthavn ligger omkring 30 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice