Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Livsnyderi under Mallorcas sol

 • Solferie
 • Puigderrós
35 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.769,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på Hotel Best Delta i Maioris Decima på Mallorca med halvpension eller all-inclusive, fly og transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Er I vilde med sol, afslapning, lækker mad samt vin og masser af spansk stemning? Så pak kufferten, og flyv afsted mod varmere himmelstrøg på dejlige Mallorca. I bor ved den lille by Maioris Decima, ca. 20 km fra Palma. Glæd jer til at nyde livet på det 4-stjernede Hotel Best Delta med halvpension eller all-inclusive. I kan tage en slapper ved swimmingpoolen med en iskold drink, få pulsen op med et spil tennis eller tage på opdagelse i de omkringliggende byer. Så sæt kryds i kalenderen, og pak solcremen, for skønne Mallorca venter på jer!

Inklusive
 • Med halvpension : (mulighed for tilkøb af all-inclusive i bookingprocessen)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
Tag en slapper på Mallorca

Velkommen til Mallorca — øen med de kilometerlange sandstrande og rolige bugter med krystalklart vand. Her kan I for alvor lade batterierne op under solens stråler og nyde den spanske stemning med et godt glas vino. Den spanske ø byder på smukke landskaber, typiske middelhavsbyer spredt over hele øen og ikke at forglemme det vidunderlige spanske køkken. Besøg den fine blomsterpark Parc Natural de Mondrago, tag på jeepsafari i Mallorcas skønne landskaber eller tag en dag med shopping. Der er rig mulighed for dagsture f.eks. i øens hovedby, Palma de Mallorca eller på en af øens mange smukke strande, hvor I kan finde det perfekte spot til solbadning og afslapning.

Hotel Best Delta

 • Hotel
 • Puigderrós, Spanien
Hotel

Det 4-stjernede Hotel Best Delta ligger i dejlige omgivelser ved den lille by Maioris Decima på Mallorca. Hotellet er indrettet med udendørs og indendørs swimmingpool, fitness-rum samt tennisbaner. Hotellet har egen restaurant, der serverer nationale og internationale retter.

 • +5
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset telefon, TV, minibar (mod betaling), værdiboks og aircondition.

Dagstur til Palma

Hvis I har lyst, kan I tage på tur til øens hovedby, Palma de Mallorca (I kan tage bus 520 få meter fra hotellet). Palma sprudler af middelhavs-stemning og spansk hygge — spændende bygninger, museer, hyggelige restauranter og snesevis af butikker. De historiske bygninger skyder op mellem palmerne og skaber en helt speciel atmosfære i byen.

 • Den store gotiske katedral, som også er kendt som Havets Katedral, er byens vartegn og helt bestemt et besøg værd — det er ikke kun bygningens størrelse, der er imponerende, men også de mange arkitektoniske finurligheder og kunstværker inde i kirken. I kan også tage en pause på en af byens utallige pladser og opleve Palma de Mallorcas summen, mens I nyder en forfriskning.
 • Et besøg på det populære marked Mercat De L’olivar byder på lækre spanske delikatesser. Det er en oplevelse at gå rundt blandt markedets solmodne frugter og grøntsager, og det er nemt at blive fristet af de mange pølser, skinker og oste.
 • Hvis I interesserer jer for kunst, er det et must at se Joan Mirós museum og atelier. Miró havde tilknytning til Mallorca hele sit liv, og i 1956 bosatte han sig i Palma de Mallorca, hvor han boede og arbejdede til sin død i 1983. Her kan I finde både malerier, skulpturer, keramik, tegninger samt en del af Mirós personlige bibliotek. Fra bagsiden af museet kan I nyde en fantastisk udsigt over Palma-bugten.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 3,30 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,83 € per person over 15 år per nat (nov-apr). Turistskatten reduceres med 50% ved ophold længere end 7 overnatninger.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per værelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

ugyldig

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Halvpension og all-inclusive

Halvpension består af morgenmad og aftensmad

All-inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover er der snacks mellem kl. 10.00-23.00 (ikke under restaurantens åbningstider). Lokale mærker af sodavand, øl, vin, sangria og alkohol er inkluderet. Te og kaffe er inkluderet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthaven og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Sted

Hotel Best Delta ligger i dejlige omgivelser ved den lille by Maioris Decima på Mallorca ca. 16 km fra Palma lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice