• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Livsnyderi under Mallorcas sol

 • Solferie
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Puigderrós
31 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.059,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 122 gange

7-14 nætter på Hotel Best Delta med halvpension eller all-inclusive, fly fra København, Billund, Hamborg eller Aalborg og transport mellem lufthavn

Er I vilde med sol, afslapning, lækker mad samt vin og masser af spansk stemning? Så pak kufferten og flyv afsted mod varmere himmelstrøg på dejlige Mallorca. I bor ved den lille by Maioris Decima ca. 20 km fra Palma. Glæd jer til at nyde livet på det 4-stjernede Hotel Best Delta med halvpension eller all-inclusive. I kan tage en slapper ved swimmingpoolen med en iskold drink, få pulsen op med et spil tennis eller tage på opdagelse i de omkringliggende byer. Så sæt kryds i kalenderen, og pak solcremen, for skønne Mallorca venter på jer!

Inklusive
 • Hotel Best Delta: 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension : (mulighed for tilkøb af all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tag en slapper på Mallorca

Velkommen til Mallorca — øen med de kilometerlange sandstrande og rolige bugter med krystalklart vand. Her kan I for alvor lade batterierne op under solens stråler og nyde den spanske stemning med et godt glas vino. Den spanske ø byder på smukke landskaber, typiske middelhavsbyer spredt over hele øen og ikke at forglemme det vidunderlige spanske køkken. Besøg den fine blomsterpark Parc Natural de Mondrago, tag på jeepsafari i Mallorcas skønne landskaber eller tag en dag med shopping. Der er rig mulighed for dagsture f.eks. i øens hovedby, Palma de Mallorca eller på en af øens mange smukke strande, hvor I kan finde det perfekte spot til solbadning og afslapning.

Hotel Best Delta

 • Hotel
 • Puigderrós, Spanien
Hotel

Det 4-stjernede Hotel Best Delta ligger i dejlige omgivelser ved den lille by Maioris Decima på Mallorca. Hotellet er indrettet med udendørs og indendørs swimmingpool, fitness-rum samt tennisbaner. Hotellet har egen restaurant, der serverer nationale og internationale retter.

 • +5
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset telefon, TV, minibar (mod betaling), værdiboks og aircondition.

Dagstur til Palma

Hvis I har lyst, kan I tage på tur til øens hovedby, Palma de Mallorca (I kan tage bus 520 få meter fra hotellet). Palma sprudler af middelhavs-stemning og spansk hygge — spændende bygninger, museer, hyggelige restauranter og snesevis af butikker. De historiske bygninger skyder op mellem palmerne og skaber en helt speciel atmosfære i byen.

 • Den store gotiske katedral, som også er kendt som Havets Katedral, er byens vartegn og helt bestemt et besøg værd — det er ikke kun bygningens størrelse, der er imponerende, men også de mange arkitektoniske finurligheder og kunstværker inde i kirken. I kan også tage en pause på en af byens utallige pladser og opleve Palma de Mallorcas summen, mens I nyder en forfriskning.
 • Et besøg på det populære marked Mercat De L’olivar byder på lækre spanske delikatesser. Det er en oplevelse at gå rundt blandt markedets solmodne frugter og grøntsager, og det er nemt at blive fristet af de mange pølser, skinker og oste.
 • Hvis I interesserer jer for kunst, er det et must at se Joan Mirós museum og atelier. Miró havde tilknytning til Mallorca hele sit liv, og i 1956 bosatte han sig i Palma de Mallorca, hvor han boede og arbejdede til sin død i 1983. Her kan I finde både malerier, skulpturer, keramik, tegninger samt en del af Mirós personlige bibliotek. Fra bagsiden af museet kan I nyde en fantastisk udsigt over Palma-bugten.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 3,30 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,83 € per person over 15 år per nat (nov-apr). Turistskatten reduceres med 50% ved ophold længere end 7 overnatninger.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 voksen og maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person fra 13 år får 25% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så får du rabat på hotelopholdet (afhængigt af datoer og sæson)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthaven og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Halvpension og all-inclusive

Halvpension består af morgenmad og aftensmad

All-inclusive består af morgenmad, frokost og aftensmad. Derudover er der snacks mellem kl. 10.00-23.00 (ikke under restaurantens åbningstider). Lokale mærker af sodavand, øl, vin, sangria og alkohol er inkluderet. Te og kaffe er inkluderet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Best Delta ligger i dejlige omgivelser ved den lille by Maioris Decima på Mallorca ca. 16 km fra Palma lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice