• Med fly
 • Med indkvartering

Bo i hjertet af smukke Prag inkl. fly

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Prag
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.029,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 40 gange

Oplev skønne Prag og bo i hjertet af byen: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Alveo Suites inkl. fly tur-retur

Tag på storbyferie i byen med de 100 tårne! Prag er et vidunder af seværdigheder, historie, grønne oaser og kulinariske oplevelser – og så er der jo naturligvis det verdensberømte tjekkiske øl. Mød smuk arkitektur på hvert et gadehjørne og mærk magien, når I slentrer over Karlsbroen, eller holder stop ved det majestætiske Prag slot. Den Tjekkiske hovedstad er den ideelle destination for jeres næste storbyferie, og I bor i hjertet af byen på Hotel Alveo Suites. Så pak jeres bedste feriehumør og glæd jer til at gå på opdagelse i Prag!

Inklusive
 • Alveo Suites: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Uden forplejning
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
 • Håndbagage
 • 1 flaske vin
 • Sen check-ud til kl. 13.00
Pragtfulde Prag

Prag er byen, hvor kunst, historie og enestående arkitektur forenes med moderne shoppinggader og trendy caféliv. Byen har en helt unik atmosfære, og det vil I mærke, når I slentrer gennem byens hyggelige gader i fodsporene på Mozart, Kafka og andre store kunstnere, som gjorde sig bemærkede i netop denne metropol. Slå vejen forbi den mystiske jødiske kirkegård Josefov, udforsk den smukke Wallensteinhave i midten af byen, betragt den maleriske udsigt fra Karlsbroen, inden I slår jer ned på en café og bestiller en kold øl i eftermiddagssolen. Besøg også kvarteret Vinohrady, der udover nogle af byens bedste spisesteder og smukke Art Nouveau-arkitektur, også har en populær ølhave med en fabelagtig udsigt i Riegrovy-parken. Kafka sagde engang "Enhver, der bevarer evnen til at se skønhed, bliver aldrig gammel" — og netop denne evne vil I nemt bevare omringet af Prags chamerende gadebillede. Velkommen til Prag!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Alveo Suites

103 Anmeldelser
 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
suite deluxe

Hotel Alveo Suites ligger centralt i Prag tæt på butikker og restauranter og ca 1,5 km fra Karlsbroen. I bor i et værelse der også er udstyret køkken og badeværelse.

Læs mere
double deluxe room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover er værelset indrettet med TV.

suite deluxe

Suite til maks. 4 voksne

4 voksne per suite

Denne suite til maks. 4 personer + 1 baby er indrettet med 1 soveværelse samt en sovesofa i stuen. I har privat badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken. Derudover har suiten et TV.

TravelBird anbefaler
 • Et besøg i den gamle bydel Staré Město er et must i den tjekkiske hovedstad. Her kan I se det berømte astronomiske ur Orloj, hvis fascinerende astronomiske skive sidder på facaden af et gotisk tårn som en del af rådhuset. Hver time udløses et spil foran uret, hvor fire figurer ud for den astronomiske skive bevæger sig.
 • I den gamle bydel kan I få en introduktion til den danske astronom Tycho Brahes liv og se, hvor han i 1601 blev begravet i Týn kirken på Rådhuspladsen.
 • Når I er i Prag, er I nødt til at besøge en autentisk tjekkisk bar! Prag er berømt for sit velsmagende og ikke mindst billige øl. Bestil noget koldt til ganen på The Golden Tiger bar, "U Zlatého Tygra", tæt ved Karlsbroen og Ølmuseet.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år
Suite: Maks 4 voksne + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Alveo Suites ligger centralt i Prag tæt på butikker og restauranter og ca 1,5 km fra Karlsbroen. Der er omkring 16 km til lufthavnen fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice