Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kulinarisk oplevelse på Vestkysten

 • Miniferie
 • Lem
8 Anmeldelser
kr. 977,- -37%
Nu kr. 619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 dages miniferie i smukke Vestjylland på Hotel Smedegaarden inkl. morgenmad og en 5-retters middag efterfulgt af kaffe med baileys og cognac

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd en miniferie i skønne Vestjylland. Tæt på hav, fjord og hede byder Hotel Smedegaarden jer indenfor til 5-retters middag efterfulgt af kaffe med baileys eller cognac og morgenmad dagen efter. Gå en slentretur ved Ringkøbing Fjord, besøg hyggelige Hvide Sande, eller tag et slag golf på den nærliggende golfbane – men først og fremmest skal I selvfølgelig nyde hinandens selskab og den gode mad.

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Smedegaarden***
 • Kaffe og kage ved ankomst (kl. 15.00)
 • 5-retters middag efter kokkens valg (på ankomstdagen)
 • Kaffe med baileys eller cognac efter middagen
 • Morgenmadsbuffet med frisk frugt
 • Picnickurv som I kan tage med ud i naturen (kun ved 2 overnatninger)
 • Gratis parkering
Vestjylland

Vestjyllands natur er fantastisk året rundt, og her kan man opleve den danske natur fra sin bedste side! Tag forbi den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor I kan opleve de store fiskerkuttere lægge til kaj. Ringkøbing, der med sine brostensbelagte gader og lave rødstenshuse er en af Danmarks bedst bevarede købstæder, er også altid et besøg værd. Her finder I bl.a. mikrobryggeriet Mylius-Erichsen Bryghus og mange spændende detailbutikker.

Hvis I er til golf, kan I benytte lejligheden til at slå bolde på Dejbjerg Golfbane, hvor der er udsigt til både skov og lyngbakker. I kan også tage på shoppingtur i Ringkøbing by eller skrue tiden 1000 år tilbage på Bork Vikingepark, hvor man får et sjovt indblik i livet ombord på et vikingeskib.

Hotel Smedegaarden

 • Hotel
 • Lem, Danmark
Hotel Smedegaarden outside

Sjæl, kreativitet og atmosfære – det er, hvad I kan opleve på Hotel Smedegaarden. Bestyrer Stefan Bendtsen har siden 1991 sørget for betjening i topklasse og lækker traditionel dansk mad med et fransk pift. Hotel Smedegaarden ligger tæt på masser af seværdigheder, såsom Hvide Sande, Bork Vikingehavn, Skjern Å-dalen, fuglereservatet Tipperne og meget andet. Ringkøbing ligger kun ca. 12 kilometer fra Hotel Smedegaarden.

 • +-2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er klassisk indrettet i varme farver. Alle hotellets værelser råder over TV og gratis WiFi. Desuden er der privat badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Smedegaarden. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Smedegaarden. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne.
Hvis I ønsker at have et barn med, bedes I kontakte vores kundeservice før booking (der betales på hotellet)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Hotellets restaurant

På søndage er hotellets restaurant lukket. Vi anbefaler, at I kører til Ringkøbing eller Skjern for at finde en restaurant

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 150 DKK per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det hyggelige familieejede hotel ligger i naturskønne omgivelser, få kilometer fra Ringkøbing, tæt på en golfklub og andre spændende aktiviteter. Der er knap 150 kilometer hertil fra Aarhus og ca. 350 kilometer fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice