Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Bo i egen lejlighed centralt i Warszawa

 • Storbyferie
 • Warszawa
Pris fra kr. 6.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i egen lejlighed centralt i Warszawa: 2, 3 eller 4 overnatninger i Oxygen Residence inkl. fly tur-retur fra København eller Malmø og transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Så står der kulturelle oplevelser på programmet! Oplev betagende Warszawa og byens farvestrålende bygninger. I kan godt pakke traveskoene, for nu skal Polens perle udforskes. Gå lange ture i de betagende gamle kvarterer og lad jer fascinere af blandingen af moderne og traditionel arkitektur. Dyk ned i byens fascinerende historie på et af de mange spændende museer, og mæsk jer i traditionelle polske delikatesser og sofistikerede gourmetretter. Dagen kan f.eks. sluttes af med en traditionel østeuropæisk øl eller måske en lille vodka for feinschmeckerne. Na zdrowie!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i egen lejlighed (maks. 2 voksne + 1 barn 0-1 år) på Oxygen Residence
 • Fly tur-retur fra København eller Malmø til Warszawa
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Warszawa

Den polske hovedstad er en by fuld af kontraster. Det ene øjeblik går I forbi spektakulære historiske monumenter og betagende åbne pladser, og bag næste gadehjørne finder I et kæmpe shoppingcenter og fascinerende moderne arkitektur. Selvom sovjettiden har sat sine tydelige præg, har Warszawa de sidste 26 år oplevet en kulturel og økonomisk opblomstring, så byen nu byder på hyggelige små butikker, lækre gastronomiske oplevelser og et pulserende natteliv. Must-sees inkluderer Kulturpaladset, kongeslottet, som er en del af nationalmuseet, og mindst ét besøg på en traditionel polsk bodega med forfriskende østeuropæiske øl.

Oxygen Residence

 • Apartment
 • Warszawa, Polen
Oxygen Residence

Oxygen Residence tilbyder indkvartering i lejligheder med egen forplejning og ligger i Warszawas centrum blot 1,6 km fra kultur- og videnskabspaladset og 1,9 km fra hovedbanegården og butikscentret Zlote Tarasy. I har 300 m. til det nærmeste sporvognsstoppested og nem adgang til den gamle bydel og andre seværdigheder.

 • +-4
Læs mere
Oxygen Residence - Room

Studiolejlighed

I bor i en moderne indrettet studio-lejlighed med fladskærms-TV, eget badeværelse med hårtørrer og fuldt udstyret tekøkken med spiseplads, opvaskemaskine og faciliteter til at lave te og kaffe.

Oxygen Residence

 • Apartment
 • Warszawa, Polen
Oxygen Residence

Oxygen Residence tilbyder indkvartering i lejligheder med egen forplejning og ligger i Warszawas centrum blot 1,6 km fra kultur- og videnskabspaladset og 1,9 km fra hovedbanegården og butikscentret Zlote Tarasy. I har 300 m. til det nærmeste sporvognsstoppested og nem adgang til den gamle bydel og andre seværdigheder.

 • +-4
Læs mere
Oxygen Residence - Room

Studiolejlighed

I bor i en moderne indrettet studio-lejlighed med fladskærms-TV, eget badeværelse med hårtørrer og fuldt udstyret tekøkken med spiseplads, opvaskemaskine og faciliteter til at lave te og kaffe.

TravelBird anbefaler

 • Lej et par cykler og besøg spillestedet BarKa på den anden side af Vistula-floden — med cyklerne kommer I nemt frem og får samtidig set lidt af Polens smukke natur. Hos BarKa kan I høre koncerter og DJs spille musik. Og hvis I er interesserede i teater, så bør I besøge Drunken Bedroom Theater, som på trods af sit skøre navn byder på imponerende forestillinger. Området omkring BarKa er trendy og fyldt med stemningsfulde spisesteder, barer og caféer.
 • Hipstere og kunstelskere valfarter til museet Zacheta, som er interessant alene på grund af den klassiske bygning. Men I behøver ikke forvente støvet kunst bag dørene: her er den moderne kunst i centrum. 'Zachęta' betyder 'motivation', hvilket netop er museets ambition - at lade kunsten motivere sine besøgende.
 • Til de shoppingglade er det et must at besøge Arkadia, som er et af de største indkøbscentre i Centraleuropa! Med omkring 230 polske og internationale forretninger og adskillige restauranter er I sikre på at finde lige præcis, hvad hjertet begærer.
 • Hvis I skal ud og smage på Polens nationalspiritus, bør I besøge baren Ulubiona, hvor et vodkashot koster omkring 3,50 danske kroner. Der er naturligvis også dyrere alternativer på hylden. Der er småt med plads og ofte fyldt med gæster, så kom gerne tidligt på aftenen.
 • Til slut anbefales I at besøge det interaktive Chopin-museum, som både underholder og underviser sine besøgende. Museet blev renoveret på Chopins 200-års fødselsdag i 2010, hvilket gør det til et af de mest moderne museer i Warszawa.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Depositum på 100 PLN, som betales i receptionen (kun med kreditkort)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer + 1 baby 0-1 år per lejlighed

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Depositum

Ved ankomst betales et depositum på 100 PLN i receptionen (kun med kreditkort)

Indcheckning på Oxygen Residence

Det er muligt at checke ind på Oxygen Residence mellem kl. 06.30 og kl. 22.30. Hvis I skal checke ind senere end kl. 22.30 foregår det i receptionen på Platinum Residence (Grzybowska 61B)

Tilgængelighed

Lejligheden er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi i lejligheden

Parkering

Det er muligt at parkere ved lejligheden mod et gebyr (betales på stedet)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Warszawa, tæt på frihedskampmuseet, Muzeum Powstania Warszawskiego. Det tager 1 time og 10 min. med offentlig transport fra Warsaw Modlin Lufthavn til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice