Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familievilla i de belgiske Ardenner

 • Feriepark
 • Froidchapelle
Pris fra kr. 4.589,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på familieferie i Golden Lakes Village og bo i en moderne 6-personers villa ved bredden af de store søer i Eau d'Heure ved de belgiske Ardenner. I får 4, 5 eller 8 dage inkl. vand og el samt gratis parkering. Pris per villa!

På udkig efter den perfekte familieferie? Søerne ved L'Eau d'Heure er med sin unikke beliggenhed i de naturskønne belgiske Ardenner oplagt til dette. Her bor I i jeres egen moderne villa med en stor terrasse - og i området finder I et imponerende udbud af aktiviteter for alle aldre og interesser såsom vandsport, vandland og wellnesscenter. Golden Lakes Village har alt til en uforglemmelig familieferie i Belgiens natur.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 6-personers villa i Golden Lakes Village
 • El og vand
 • Parkering
Lacs de l'Eau d'Heure

Velkommen til l'Eau d'Heure, et fantastisk naturområde bestående af fem kunstige søer, der udgør Belgiens største søområde, og som ligger ved den fransk-belgiske bjergkæde Ardennerne. Her ligger Golden Lakes Village, som består af 20 hektar privat land med 85 luksusvillaer. De er bygget i 2011 og kendt for sit økologiske design, der går i ét med den skønne natur. I kommer nemt rundt i Golden Lakes Village, og et besøg i det 7500 m² store vandland bør I ikke misse. Her kan I boltre jer i swimmingpools, dyppe tæerne i soppebassinet, springe fra vipperne, ræse om kap i de mange vandrutsjebaner eller tage en tur i tyrkisk bad og sauna.

Vandsportsentusiaster har også rig mulighed for at prøve kræfter med alt fra windsurfing, vandscooter og dykning. Er I mere til landlige aktiviteter, finder I både tennis- og squashbaner ved siden af vandlandet, og når I trænger I til en pause, kan nogle af de mange restauranter og caféer forkæle jeres smagsløg. For de eventyrlystne er området også oplagt til ture på mountainbike eller gåture på de mange smukke vandrestier.

Golden Lakes Village

 • Villa
 • Froidchapelle, Belgien
Golden Lakes Village golf

Golden Lakes Village befinder sig på bredden af La Plate Taille, som er et af vandreservoirerne i Lacs de l'Eau d'Heure i Ardennerne. Parken tæller ca. 20 hektar land og byder på frodig natur med små søer og haver. Denne grønne oase på kanten af vandet råder over en etableret sandstrand, vandlandet Aqua Center (mod gebyr), hvor I kan nyde pools og vandrutsjebaner samt et wellnesscenter (mod gebyr), hvor I kan komme helt ned i gear. Er I til vandsport, kan I besøge dykkercentret, sejlklubben eller vandskiklubben ved breden af søerne. I finder desuden både restauranter samt en bar i parkområdet.

 • +2
Læs mere
golden lake villages 4 person villa Living room 2

6-personers villa

6 voksne per villa

Denne villa har et areal på 115 m² samt en 30 m² stor terrasse med havemøbler. Villaen er indrettet med moderne møbler, fladskærms-TV og pejs i stueetagen samt sauna og toilet. Villaen har endvidere et fuldt udstyret køkken med kogeplader, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og køleskab. På førstesalen er der tre soveværelser — det ene med dobbeltseng, mens de øvrige to har køjesenge og to enkeltsenge. Der er desuden et badeværelse samt separat toilet på første etage. I villaen findes der også strygebræt, strygejer, støvsuger og andet rengøringsudstyr.

Vi anbefaler

 • Ferieparken ligger blot 1 times kørsel fra Belgiens hovedstad Bruxelles, som er oplagt til en dagtur, hvis I har lyst til at udforske nationen.
 • I kan også køre 24 km syd for parken til Chimay, som er kendt for Chimay Ølbryggeri og sine lækre oste. Oplev middelalderbyen med gåture langs de gamle bymure, det gamle slot og scourmont-klosteret, som daterer tilbage til 1850.
 • I kan også tage en dagstur til Dinant, den historiske by, hvor svævebanen tager jer op til fæstningen Citadelle de Dinant, som ligger på en klippe højt over byen. Har I mod på det, kan I selv klatre de 408 trin op til toppen. Husk også at aflægge byens katedral Notre Dame de Dinant et visit.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,35 € per person per nat
 • Depositum: 200 € (betales ved check-ind, refunderes ved check-ud)
 • Slutrengøring (valgfri): 60 € per villa
 • Sengelinned (kan lejes på destinationen)
 • Entré til wellnesscenter og vandland
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner IMPERIA BEL SPRL. Du indgår derfor direkte aftale med IMPERIA BEL SPRL. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 10:00

Pris

Prisen er per villa

Kapacitet

6-personers villa: Maks. 6 personer og 1 baby (0-2 år)

Tilgængelighed

Villaerne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er muligt at låne 1 babyseng gratis. Herefter koster det 8 € per babyseng per ophold. Det er også muligt at medbringe egen babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Børnestol

Det er muligt at låne 1 børnestol gratis. Herefter koster det 5 € per børnestol per ophold. Det er også muligt at medbringe egen børnestol gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Villaen har ingen elevator

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 2 kæledyr per villa for 4 € per dyr per nat (betales på stedet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i villaen

Parkering

Gratis parkering

Flere villaer

I bookingprocessen er det muligt at booke flere villaer ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Vandlandet Aqua Land

I kan benytte parkens vandland Aqua Land for 4 € per person per entré (betales på stedet). Vandlandet er åbent fra den 3. april til og med den 17. april samt 1 maj, 25. maj og 5. juni fra kl. 10.30 til kl. 19.30. Alle andre dage er vandlandet åbent fra kl. 14.00 til kl. 19.30

Wellnesscenter

I kan benytte parkens wellnesscenter for 25 € per person for 2 timer (betales på stedet)

Sengelinned og håndklæder

Leje af sengelinned og håndklæder er valgfrit og koster 15 € per person per ophold (betales på stedet)

Slutrengøring

Slutrengøring er valgfrit og koster 60 € per villa (betales på stedet). Slutrengøring er dog påkrævet, hvis I tjekker ud uden for receptionens åbningstider

Sted

Golden Lakes Village ligger på bredden af La Plate Taille, som er et af vandreservoirerne i Lacs de l'Eau d'Heure i Ardennerne. Der er ca. 108 km til Bruxelles og lige knap 800 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg. Fra København er der ca. 975 km med færgen over Rødby-Puttgarden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice