Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Romantisk slotsophold i Nordtyskland

 • Miniferie
 • 2 overnatninger
 • Neetzow
kr. 1.324,- -49%
Pris fra kr. 679,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på et slot midt i den grønne natur: 3 dage på Schlosshotel Neetzow inkl. morgenmad på sengen, romantisk middag samt en flaske rødvin og en æske chokolade på værelset

Et smukt slot, grønne naturskønne omgivelser, en romantisk middag og morgenmad på sengen — det bliver næsten ikke mere romantisk! Tag en du holder af med på en miniferie i Nordtyskland, hvor I har tre dage på det 4-stjernede slotshotel Schlosshotel Neetzow. Den rolige stemning og den historiske atmosfære danner de perfekte rammer om en romantisk miniferie for to. Det her er en ferie i kærlighedens og afslapningens tegn, hvor I får rig mulighed for at flette fingre og nyde hinanden i fulde drag.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Schlosshotel Neetzow****
 • 1 stor morgenmad
 • 1 morgenmad på sengen
 • 1 romantisk middag
 • 1 flaske rødvin og 1 æske chokolade på værelset ved ankomst
 • Sen ud-checkning til kl. 14.00
Neetzow i Nordtyskland

Det smukke slotshotel ligger i naturskønne omgivelser i den lille by Neetzow. Der er masser at tage sig til i området, og så ligger nogle af Nordtysklands hyggeligste byer indenfor en radius af en times kørsel. I Demmin, som ligger 25 minutters kørsel fra jeres hotel, kan I besøge det spændende DDR Museum, hvis I er historie- og kulturinteresserede. Tager I til Rostock, Mecklenburg-Vorpommerns største by, kan I opleve et bådmuseum og et imponerende fodboldstadion. I behøver dog ikke rejse langt, hvis I ønsker flotte, grønne områder, hvor I kan gå ture, lytte til fuglekvidder og nyde solens stråler. Næsten lige udenfor hotellets døre finder I nemlig grøn natur og hyggelige søer, som inviterer til en gåtur hånd i hånd.

Hotel Schloss Neetzow

 • Hotel
 • Neetzow, Tyskland
lobby

På dette idylliske slotshotel i Mecklenburg-Vorpommern kan I overnatte som baroner og baronesser! Slottet, hvis nuværende hovedbygning stammer fra 1848, er bygget i nygotisk stil og indrettet med elegante detaljer og smukke gamle møbler. Slotsparken er anlagt med inspiration fra barokken og har en hyggelig sø. Slotshotellet råder desuden over en restaurant, hvor I kan spise middag i intime og stemningsfulde omgivelser.

 • +1
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, der på stilfuld vis kombinerer det traditionelle og det moderne. Her kan I være sikre på en god nats søvn i elegante rammer. Alle værelser råder over TV, telefon, behagelige senge og eget badeværelse med hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Schloss Neetzow - Hotel-& Restaurantbetrieb Ltd.. Du indgår derfor direkte aftale med Schloss Neetzow - Hotel-& Restaurantbetrieb Ltd.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 11:00

Sen ud-checkning

Hvis I ønsker at benytte jer af den sene ud-checkning til kl. 13.00, bedes I venligst kontakte vores kundeservice

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 12 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Slotshotellet ligger i den lille by Neetzow i det nordøstlige Mecklenburg-Vorpommern. Der er ca. en times kørsel til Rostock og 45 minutters kørsel til Stralsund.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice