Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

På eventyr i farverige Lissabon

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Lissabon
Pris fra kr. 1.949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3-4 nætter på hotel inkl. morgenmad, byvandring i Belém, adgang til St. Jerome-klosteret og Belém-tårnet, fly fra København el. Hamborg samt transfer

Gule sporvogne, farverige mosaikker, gotiske kirker og hippe kvarterer. Alt det og meget mere kan I se frem til på denne storbyferie til Portugals karismatiske hovedstad, Lissabon. Her tilbringer I 3 eller 4 overnatninger på SANA Reno Hotel, hvor I hver dag kan lade batterierne op med hotellets morgenmad, før den står på en spændende dag i den sprudlende by. Udforsk de spændende museer, shop løs i det trendy Bairro Alto-kvarter og slå jer ned på en af de mange hyggelige vinbarer. Jeres rejse bliver fuldendt med en byvandring i Belém, der er berømt for St. Jerome-klosteret, Belém-tårnet og de små cremekager pasteis de nata. Så tag hinanden i hånden og glæd jer til en fantastisk storbyferie i farverige Lissabon!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på SANA Reno Hotel***
 • Morgenmad
 • Byvandring i Belém med adgang til St. Jerome-klosteret og Belém-tårnet på dag 2
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Lissabon

Den portugisiske hovedstad har oplevet meget gennem historien. Byen blev besat af maurerne og berberne i det 8. århundrede, og det satte sine spor på byens arkitektur og kultur, som stadig kan ses den dag i dag. Det var også herfra, at Vasco da Gama satte sejl mod Indien i 1497 og dermed bragte byen på verdenskortet. I begyndelsen af det 19. århundrede blev byen belejret af Napoleons styrker. Nu til dags er byen en sprudlende storby med et rigt kulturliv, et fantastisk køkken og store shoppinggader, hvor I kan finde alt, hvad hjertet begærer. Besøg et af de mange museer, og nyd en lækker skaldyrsret og et glas portvin. Fuldend jeres ophold med en gåtur i et af byens mest historiske kvarterer, Belém, der er hjem til det UNESCO-listede Jeronimos-kloster og Belem tårn! Belem er også kendt for de søde, små kager, der er elsket i hele verden: pasteis de nata. Her kan I opleve en fantastisk blanding af Lissabons historie, kultur og lækre mad!

SANA Reno Hotel

 • Hotel
 • Lissabon, Portugal
Sana Reno Rooftop

Under jeres ophold i Lissabon bor I på det hyggelige SANA Reno Hotel. Hver morgen står I op til morgenmad, og trænger I til at slappe af efter en oplevelsesrig dag, kan I slappe af i hotellets swimmingpool på taget, i boblebadet eller i saunaen (mod gebyr). Hotellet ligger ca. 500 meter fra metrostoppet Saldanha, og det tager ca. et kvarter at komme ind til centrum af byen.

 • +6
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er udstyret med aircondition, et siddeområde, TV, minibar, telefon, skrivebord, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Mercado da Ribeira: Besøg byens foodie-paradis i denne flotte markedshal. Her kan I købe lokale delikatesser som Madeira-vine, tørrede pølser eller gedeost, prøve de lækre "pasteles de nata" eller få jer en snack ved en af de mange madboder.
 • Pensão Amor: Skal byen males rød, kan I passende starte jeres aften i denne vovede bar, der ligger i et tidligere bordel. Stedet er udsmykket med gamle fotografier, plakater og bløde velourpuder, og baren tilbyder lækre drinks og peruvianske specialiteter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Byvandring i Belém

I vil blive mødt af jeres guide kl. 10.00 ved den lyserøde Palacio de Belém, der er den officielle bolig for den portugisiske præsident. Den næste 1½ time kommer I til at opleve områdets rustikke gader og spændende attraktioner som Pasteis de Belém, bageriet, hvor de populære kager - pasteis de nata - stammer fra, det imponerende gotiske Jeronimos-kloster og det ikoniske Belém-tårn, mens guiden giver jer en indsigt i områdets historie.
Efter turen kan I besøge Jeronimos-kloster og Belem-tårnet på egen hånd med jeres inkluderede billetter, som tillader jer at springe over køen. I kan også vælge at bruge billetterne en anden dag.
Byvandringen finder sted kl. 10.00 på dag 2 og er inkl. lokal engelsktalende guide og billetter til Jeronimos-kloster og Belem-tårnet. Mad og drikkevarer, drikkepenge og transport er ekskl.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 4-8 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 9 år eller en 3. voksen vil få en rabat på hotelværelset afhængigt af afrejsedatoen

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. I vil modtage mere information omkring transporten med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 500 meter fra metrostoppet Saldanha, og det tager ca. et kvarter at komme ind til centrum af byen. Lissabon lufthavn er cirka 9 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice