Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Forlystelsespark og egen hytte i Holland

 • Feriepark
 • 2 overnatninger
 • Kaatsheuvel
kr. 5.408,- -45%
Pris fra kr. 2.989,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Familieferie fuld af eventyr: Tilbring 3, 4 eller 5 dage i ferieparken Efteling i Holland. I bor i egen hytte eller lejlighed med plads til 4, 6 eller 8 personer med fri adgang til forlystelsespark, badeland, slutrengøring. Pris per bolig!

Tag på et hyggeligt ophold med hele familien, bedsteforældrene eller vennerne i ferieparken Efteling Bosrijk i det sydlige Holland. Tilbring 3, 4 eller 5 dage i en 4-personerslejlighed eller hytte til 6 eller 8 personer og få fri adgang til forlystelsesparken Efteling. I er indlogeret i grønne omgivelser, og jeres bolig er fuldt udstyret med moderne faciliteter til at sikre jer et skønt ophold. I har fri adgang til ferieparkens pool, og så får I lov til at komme ind i forlystelsesparken en halv time før den åbner for offentligheden. Gå nogle dejlige ture i de naturskønne omgivelser, tag en dukkert i poolen, og glæd børnene med en tur på rutsjebanen i forlystelsesparken! Slut aftenen af i jeres varme stue med spil eller en god bog. Rigtig god fornøjelse!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i 4-personerslejlighed, 6- eller 8-personershytte i Efteling Bosrijk
 • Adgang til Efteling Forlystelsespark (alle opholdets dage)
 • Adgang til Efteling Forlystelsespark en halv time før den normale åbningstid
 • Gratis afbenyttelse af badelandet Badhuys (overdækket vandlandsparadis)
 • Sengelinned
 • 1 håndklæde per person og 1 køkkenpakke per ophold
 • Velkomstpakke med kaffe, te, mælk, sukker, peber og salt
 • Slutrengøring
 • Gratis fragt af souvenirs købt i Efteling Forlystelsespark
 • Rabat ved køb af Efteling-udbud (fx teater, golf)
 • Gratis parkering

Efteling Bosrijk

 • Apartment
 • Kaatsheuvel, Holland
Klaas Vaak kasteel en huisjes Bosrijk

Under jeres ophold bor I i en lejlighed eller en hytte i Efteling Bosrijk, der ligger lige ved siden af Efteling. Bosrijk betyder skov på hollandsk, og med et ophold mellem træerne, slipper I altså ikke helt for magien selv efter en hel dag i forlystelsesparken. Hver aften kan man spotte Ole Lukøje fra vinduet, der kun dukker op omkring børnenes sengetid. Han flyver rundt omkring i parken og drysser magisk sand over tagene for at levere de sødeste drømme til de små! Efteling Bosrijk huser flere restauranter samt vandlandsparadiset Badhuys, der er udstyret med en indendørs swimmingpool og børnebassiner. Desuden kan I få rabat på greenfee og på en musical i Eftelings teater.

 • +3
Læs mere
Boshuys family bedroom

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres komfortable 4-personerslejlighed er ca. 40 m² stor og har et soveværelse med køjeseng og en sovesofa i stuen. Lejligheden er indrettet med et badeværelse, et opholdsområde og et fuldt udstyret tekøkken med mikrobølgeovn, køleskab, Senseo-kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Derudover har hytten gratis WiFi, værdiboks og TV.

Landhuys outside 2

6-personershytte

6 voksne per hytte

Jeres hyggelige hytte har plads til op til 6 personer. Den ca. 70 m² store hytte ligger i grønne omgivelser og råder over 2-3 soveværelser med 4 enkeltsenge, en børneseng og en køjeseng. Hytten har 2 toiletter og 1 badeværelse med bruser. Der er siddehjørne, moderne tekøkken med mikroovn, køleskab, elkedel og opvaskemaskine. Derudover har hytten gratis WiFi, værdiboks, TV og børnestol.

Landhuys outside 1

8-personershytte

8 voksne per hytte

Jeres hyggelige 8-personershytte er ca. 95 m² stor og har 4 soveværelser med 1 børneseng, 1 køjeseng og 6 enkeltsenge. Der er to badeværelser med bruser og/eller badekar, et fuldt udstyret tekøkken med mikroovn, Senseo-kaffemaskine, elkedel, køleskab og opvaskemaskine. Derudover har hytten gratis WiFi, værdiboks, TV og børnestol.

Efteling Forlystelsespark & Symbolica

Efteling Forlystelsespark er en helt særlig verden fuld af vidunderlige historier, fascinerende attraktioner og smuk natur, som har draget besøgende til i over 60 år. Gå en tur gennem den fortryllede skov eller besøg "Droomvlucht", hvor I vandrer blandt ​​elvere, trolde og dyr. Tag trærutsjebanen "Joris en de Draak" (Joris & Dragen) eller udforsk Aquanura, det største vandshow i Europa! Her bliver I benådet med en forestilling af vand, lys, ild, farverige springvand og gådefulde, sælsomme melodier. I afslutter dagen i jeres hyggelige hytte omringet af grøn frodighed i Efteling Bosrijk med sindet fyldt af tanker om morgendagsnes nye eventyr!

 • Den 1. juli 2017 åbnede den spritnye forlystelse, Symbolica! Symbolica, som er parkens til dato største attraktion, tager jer med på en fabelagtig rejse, hvor sanserne sættes ud af spil. Det magiske slot er en eventyrlig oplevelse for alle aldre og består af en interaktiv tur gennem slottet Symbolica, som kan prøves i 3 forskellige versioner - så store og små er sikret en fantastisk oplevelse.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Efteling Bosrijk. Du indgår derfor direkte aftale med Efteling Bosrijk. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per bolig

Kapacitet

4-personerlejlighed: Min. 2 og maks. 4 personer
6-personershytte: Min. 3 og maks. 6 personer
6-personershytte: Min. 5 og maks. 8 personer

Enkeltpersonstillæg

Det er ikke muligt at booke til mindre end 2 personer

Tilgængelighed

Ferieparken råder over boliger egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne 1 babyseng gratis. Ønskes der yderligere babysenge, koster det 10 € per nat per seng (betales på stedet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i boligerne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere boliger

I bookingprocessen er det muligt at booke flere boliger ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet er uden forplejning, men I finder både supermarked og spisesteder i ferieparken

Badehus

Badehuset er åbent mandag til fredag fra kl. 15.00 til kl. 20.00. I weekenden holder badehuset åbent mellem kl. 08.00 og kl. 12.00 og mellem kl. 15.00 og kl. 22.00

Sted

Efteling ligger i byen Kaatsheuvel i den sydlige del af Holland. Der er godt 400 km til Bremen i Tyskland og knap 100 km til Amsterdam.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice