Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storby og wellness i Hamborg

 • Storbyferie
 • Hamborg
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.009,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Hamborg: 3, 4 eller 5 dage på det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Böttcherhof inkl. morgenmad samt fri adgang til det 520 m² store wellness-område og hotellets fitnesscenter

Hamborg er bestemt et besøg værd! Byen byder på pulserende og kreative bydele med massevis af spændende restauranter og butikker samt smuk natur, gamle bygninger og spændende historie. I bor på det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Böttcherhof, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. På denne tur kan I kombinere storbyferie med ren afslapning og selvforkælelse — I har nemlig adgang til hotellets 520 m² store wellness-område hvor I bl.a. finder finsk sauna, dampbad og fitnesscenter. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at holde ferie sammen i Hamborg!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Best Western Plus Hotel Böttcherhof****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellness-område og fitnesscenter
 • Rabatkupon på 15% til hotellets restaurant
På opdagelse i Hamborg

Tysklands 2. største by Hamborg ligger i flotte omgivelser ved floden Elben, og her er skruet godt op for den maritime charme. Byen er kendt for sit store havneområde og sine tusindvis af broer, så en god måde at se Hamborg på er via en havnerundfart — her kan I opleve byens forskellige kvarterer og monumenter, mens kaptajnen fortæller gamle røverhistorier om området. Hamborg har også en fantastisk botanisk have Planten un Bloomen, der spreder sig over et kæmpe areal i byens centrum, og der er gratis adgang til de store væksthuse. I finder også verdens største model-jernbane Miniatur Wunderland i Hamborg på over 1300 m².
I Sankt Pauli området ligger Strandpauli, som er en super hyggelig strandbar nede ved havnen — dette er det perfekte spot til en drink eller to om sommeren. Bydelen Schanzenviertel, der ligger nord for Sankt Pauli, er et tidligere arbejderkvarter, men de par sidste år har området udviklet sig til en spændende og mere alternativ bydel, fyldt med studerende. Her finder I massevis af interessante butikker samt barer og restauranter med fornuftige priser og en lækker afslappet stemning. Velkommen til Hamborg!

BEST WESTERN PLUS Hotel Böttcherhof

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
hotel

Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Böttcherhof ligger i den østlige del af Hamborg ca. 7,5 km fra byens centrum, og I kan nemt komme omkring med offentlig transport. Hotellet er indrettet med bar og restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad. Derudover har hotellet et 520 m² stort wellness-område og et fitnesscenter, som I også kan benytte.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset et TV, aircondition, værdiboks samt te- og kaffefaciliteter.

Vores tips til Hamborg

 • Nikolaikirche blev bombet under 2. verdenskrig, men i stedet for at rive kirken ned, lod man ruinerne stå til minde om krigens rædsler. Kirketårnet er verdens 9. højeste og den 2. højeste bygning i Hamborg. Siden 2005 har man kunne tage en elevator op i kirkens tårn, og på platformen 75,3 meter over jorden får I en fantastisk panoramaudsigt over Hamborg. Krypten af kirken er også stadig tilgængelig, og her finder I en spændende udstilling om Hamborg under 2. verdenskrig.
 • Hagenbecks Zoo, der åbnede i 1907, er den sidste store zoologiske have i Tyskland, der stadig er familiedrevet — og haven er bestemt et besøg værd. I dag kan I opleve over 1850 dyr fra alle verdens kontinenter — heriblandt Europas største elefantflok. Parken har gjort særligt meget ud af det visuelle og skabt en spænde kulisse at gå på opdagelse i.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Det er muligt at tilkøbe massage og wellnessbehandlinger på hotellet (dette kan være en god ide at bestille inden afrejse)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 13 € per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness-område

I har adgang til hotellets 520 m² store wellness-område, hvor I bl.a. finder finsk sauna, dampbad og fitnesscenter. Det er også muligt at bestille tid til wellnessbehandlinger og massage (mod gebyr der betales direkte på hotellet). Det kan være en god ide at bestille tid til behandlinger inden afrejse, da der kan blive udsolgt

OBS: Saunaen er lukket i 6 uger af sikkerhedsmæssige årsager fra 17. juli til ultimo august

Sted

Best Western Plus Hotel Böttcherhof ligger i den østlige del af Hamborg ca. 7 km fra Hamborg banegård. I kan bl.a. benytte stoppet "Blaue Brücke", blot få meter fra hotellet, for at komme ind til centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice