Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ferielejlighed i de østrigske alper

 • Solferie
 • Treffen
5 Anmeldelser
kr. 3.646,- -26%
Pris fra kr. 2.709,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommer i Østrig: Tilbring 8 dage i egen lejlighed på Almresort Gerlitzen nær den smukke Ossiacher See i Kärnten inkl. halvpension plus, spa og rabatkort til aktiviteter og transport i området

Skal sommeren stå på vidunderlig natur, idylliske landsbyer og imponerende panoramaudsigter? Så sæt kursen mod Østrig og den smukke Ossiach See i Kärnten. Her tilbringer I 8 dage i egen lejlighed, hvor I hver dag bliver forkælet med halvpension. Med i jeres halvpension får I en snack, som I kan medbringe på jeres vandreture i det maleriske landskab. Efter en spændende dag i Alperne, kan I vende hjem til hotellet, hvor I kan forkæle jer selv med afslapning i hotellets spa eller i poolen i Strandbad Ossiach. Med i opholdet får I også et rabatkort, som giver jer rabat eller fri adgang til aktiviteter og transport i området. Så pak de bedste vandresko og glæd jer til nogle aktive og afslappende dage med jeres kære i vidunderlige Østrig!

Inklusive
 • 7 overnatninger i 2-værelses lejlighed (maks. 4 voksne) på Almresort Gerlitzen***
 • Halvpension plus (morgenmad, snack til vandreture, middagsbuffet og børnemenu til børnene)
 • Adgang til spaområde
 • Daglig adgang til poolen i Strandbad Ossiach
 • 1x tur på Gerlitzer Pisten-Flitzer
 • Kärnten Card med adgang/rabat til attraktioner i området
 • ErlebnisCARD Region Villach (gratis offentlig transport og guidede vandre- og cykelture)
Kärnten og Ossiacher See

Velkommen til Kärnten, der er kendt for at være Østrigs riviera. Her venter jer den smaragdgrønne Ossiacher See, der skaber rammen for en idyllisk sommer i det østrigske. Venlige mennesker, et mildt klima og et raffineret køkken gør lokalområdet omkring Ossiacher See, der er den tredjestørste sø i den østriske delstat Kärnten, til den perfekte feriedestination. Her er der masser af muligheder for både aktiviteter og afslapning i den fantastiske østriske natur. Med i opholdet har I en tur med svævebanen til bjerget Gerlitzen, der ligger nær den smukke Ossiacher See. I kan også besøge verdens højeste træobservationstårn og nyde de bjergtagende udsigter over den smukke blågrønne sø, eller tage på en hyggelig cykeltur rundt om søen og afslutte dagen med et besøg til Ossiachs gamle benediktinerkloster.

Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe

 • Apartment
 • Treffen, Østrig
Outside summer

Almresort Gerlitzen ligger halvvejs oppe ad bjerget Gerlitzen omkring 1460 m over havets overflade. Fra feriestedet er der en smuk udsigt over bjergene, og placeringen er ideel til alle sommerens aktiviteter. Til bjerget går der flere kabelbaner, som blandt andet kan føre jer til den smukke Ossiach See. Hotellet er indrettet med møbler af træ og skaber en hyggelig stemning. I har her gratis adgang til spaområdet, og I kan opfylde energidepoterne i hotellets bar eller restaurant.

 • +5
Læs mere
Apartment

2-værelses lejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres 2-værelses lejlighed er 53 m² stor og er indrettet med et separat soveværelse med en dobbeltseng. Stuen er udstyret med fladskærms-TV, sovesofa samt et fuld udstyret tekøkken med et køleskab, komfur, kaffemaskine og elkedel. Lejligheden har desuden eget badeværelse med bruser, toilet, håndvask og hårtørrer. Sidst men ikke mindst har I jeres egen altan eller terasse, hvor I kan nyde den østrigske sol.

Kärnten-kort og ErlebnisCARD Region Villach

Ved ankomst på hotellet modtager I to rabatkort til både aktiviteter og transport i området. Her vil I også modtage yderligere information omkring rabatkortene

 • Kärnten er området, Ossiacher See og hotellet ligger i, og med Käntern-kortet får I nøglen til masser af sjov, fordele og oplevelser. Kortet giver blandt andet adgang til Bergbahn Gerlitzen, svampemuseet, adventure monkey hill inkl. guidet rundvisning samt "Keltenwelt Frög".
 • ErlebnisCARD Region Villach giver jer adgang til fri transport med områdets sommerbusser, guidede vandreture samt cykelture.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person op til 16 år per nat | 2,50 € per person fra 17 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

2-værelses lejlighed: Min. 2 personer og maks. 4 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-13 år: 50% rabat
Personer over 14 år får 25% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i hotellets reception

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension plus

Halvpension plus omfatter morgenmad, snack til vandreture, middagsbuffet og børnemenu til børnene

Kärnten-kort og ErlebnisCARD Region Villach

Ved ankomst på hotellet modtager I to rabatkort til både aktiviteter og transport i området. Her vil I også modtage yderligere information omkring rabatkortene

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og håndklæder er inkluderet og skiftes ikke under opholdet

Sted

Almresort Gerlitzen ligger halvvejs oppe ad bjerget Gerlitzen omkring 1460 m over havets overflade. Fra feriestedet er der en smuk udsigt over bjergene, og placeringen er ideel til alle sommerens aktiviteter. Fra Hamborg er der cirka 1.100 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice