Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Lejebil og 4-stjernet hotel i Montenegro

 • Solferie
 • Sutomore
Pris fra kr. 9.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo i hjertet af Sutomore på det 4-stjernede Sato Hotel med privat strand: Tilbring 7 overnatninger i Montenegro med fly tur-retur fra København, lejebil på hele rejsen og morgenmad eller opgradering til halvpension!

Montenegro er en af Sydeuropas endnu uudforskede perler for mange af os danskere. Landet byder på Adriaterhavskyst, tidløs elegance og et naturlandskab så storslået, at selv de største strandløver tager på opdagelse i det grønne. Glæd jer til at nyde solrige Sutomara på den private strand, som hører til jeres 4-stjernede hotel - og opgrader til halvpension, hvis I vil slippe for at bekymre jer om aftensmaden. I har 7 overnatninger til at fortabe jer i den montenegrinske skønhed: Tilkøb lejebil i bookingprocessen og føl jer som konger, når I suser hen ad maleriske landeveje med store solbriller og nedrullede ruder. Med lejebilen kan I let rundt til landets smukkeste afkroge, så der er mulighed for at kombinere solferien med masser af kultur, historie og sightseeing.

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Sato Hotel****
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension)
 • 2 solsenge og 1 parasol per værelse
 • Fly tur-retur fra København til Montenegro
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Lejebil cat. A (Renault Twingo 1.0 eller tilsvarende)
 • Opgradering af lejebil
 • Transport tur-retur mellem Podgorica lufthavn og hotellet
Montenegro og Sutomore

Velkommen til Kotor-bugten: Kotor-bugten er en af verdens prægtigste bugter, og tæller UNESCO-mærkede Bar, som er byen, hvor verdens ældste oliventræ gror. I bor i Sutomore, ikke langt fra byen Bar, og har I tilkøbt lejebil, er der fordelagtige muligheder for at opleve Kotor-bugtens seværdigheder. Sutomore var oprindeligt en fiskerby, men er i dag kendt for sine lækre badestrande og sit milde middelhavsklima på Adriaterhavets blændende kyst. Byens mange restauranter og barer sørger for, at I ikke kommer til at kede jer, og Sutomore er kendt for sit livlige aften- og natteliv. Gå på opdagelse i byens centrum, og find en plet i solen til en omgang frokost på et af byens charmerende spisesteder.

Den særlige magi i Montenegro stammer fra nationens historiske stolthed, unikke udvikling og utrolige naturlandskab. Glæd jer til at udforske herlighederne med jeres lejebil med det brusende Adriaterhav som jeres trofaste rejseledsager.

Hotel Sato

 • Hotel
 • Sutomore, Montenegro
Bar

Dette 4-stjernede hotel er en perle på Adriaterhavskysten. Kun 30 meter fra hotellet finder I den tilhørende private strand, hvor I kan solbade og nyde godt af jeres parasol og 2 liggestole. Hotellet har også en tagterrasse med pool, liggestole og panoramaudsigt. Hotellet har både bar og restaurant, men I har også god mulighed for at tage ud og spise, da hotellets centrale placering sikrer masser af cafeer, barer og spisesteder.

 • +3
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De rummelige dobbeltværelser er 25 m² store og har en lys og elegant indretning. Alle værelser har egen altan eller terrasse. Værelserne har aircondition, minibar (mod gebyr), fladskærms-TV, værdiboks og skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

Har I tilkøbt lejebil til opholdet? Så læs med og få tips til sightseeing med bil:

 • Kotor-bugten (ca. 50 km fra hotellet): Både bugten og byen Kotor optræder på UNESCO's verdensarvsliste. Tag også et smut til barokbyen Perast, book en bådtur i bugten og lad jer fortrylle af den majestætiske natur. Kotor er en af Montenegros absolutte højdepunkter, så gå ikke glip af oplevelsen!
 • Bar (ca. 8 km fra hotellet): Bar har en uvurderlig historisk værdi grundet sit væld af sameksisterende kulturer. Hovedattraktionen er Stari Bar, hvor I ser ruinerne af den antikke by. Herfra kan I køre videre mod kysten, hvor der er liv og stemning med de mange lystbåde og et glitrende hav.
 • Shkodërsøen (20 km fra hotellet): I må ikke gå glip af at køre en tur til Balkans største sø, som deler Montenegro fra Albanien. Søen har taget navn efter byen Shkodër i det nordlige Albanien. Til søen hører en betagende nationalpark, hvor I kan nyde eksotiske planter og dyr såsom pelikaner, ibiser, hejrer, øgler, skildpadder og vildsvin. Kører I omkring 2 timer længere, når I Ostrog, hvor en stejl gåtur fører jer til et storslået kloster bygget ind i bjergsiden. Gåturen er hård, men synet er det hele værd.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Billeje

Depositum for lejebil kategori C: 450 €, kategori D: 650 €
Ekstra primærchauffør: 3,50 € + moms per dag (betales på destinationen)
OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 450 € eller 650 €. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
Barnestol: 3 € + moms per dag (betales på destinationen)
Afhentning eller aflevering af lejebil udenfor åbningstiden fra kl. 7.00 til 23.30: 20 € per time
Ved ung chauffør i alderen 21 til 22 år vil der pålægges et gebyr på 22 € per dag
Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
Inklusive: forsikring (ekskl. dæk, spejle, bilruder, undervogn og skader indeni bilen), tyveriforsikring, fri kilometer og vejhjælp

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person får rabat på hotelopholdet afhængigt af alder og sæson

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for hotelværelset og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er muligt at gratis medbringe egen babyseng eller leje en babyseng for 5 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæeldyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Halvpension

Det er muligt at opgradere til halvpension i bookingprocessen. Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Sato ligger i Sutomores centrum kun 8 km fra Bar på Montenegros sydligste kyst. Hotellet ligger godt 200 meter fra Adriaterhavskysten og har privat strand. Der er knap 40 km til Podgorica lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice