Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Romantisk miniferie på Schæffergården

 • Miniferie
 • København
Pris fra kr. 709,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Romantisk miniferie på Schæffergården i Nordsjælland: 2, 3 eller 4 dage med morgenmad, kaffe og sødt, og en 2-retters gourmetmiddag - og så får I endda 6-timers cykelleje med i opholdet, så I kan udforske de skønne omgivelser!

Nyd en romantisk weekend i herskabelige omgivelser på hotel Schæffergården i Storkøbenhavn. Glæd jer til at opleve Gentoftes idylliske søer, frodige skov, historiske kongeslot og charmerende byliv. I bliver budt velkommen med kaffe, te og søde sager i Café Hammerich, og om aftenen får I serveret en 2-retters gourmetmiddag i den anerkendte Restaurant Wohlert. Om morgenen vågner I op til en lækker morgenmadsbuffet, hvorefter I kan tage på cykeltur i det grønne og nyde Nordsjællands pragt. Glæd jer til et elegant ophold på Schæffergården med fokus på kvalitet og forkælelse.

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Schæffergården***
 • Daglig morgenmad
 • 2-retters middag i Restaurant Wohlert på ankomstdagen
 • Kaffe og te med sødt ved ankomst mellem kl. 15.00 og kl. 16.00 i Café Hammerich
 • Lejecykler og kort over området i 6 timer (tæpper kan lånes i receptionen)
Schæffergården & Restaurant Wohlert

Schæffergården ligger i et naturskønt grønt område få kilometer nord for København. Det tidligere jagtslot, hvis historie går helt tilbage til 1755, er omgivet af en stor have med en skøn sø. Man kan altid regne med en høj standard på hotellet, der får royalt besøg en gang om året!

Jeres inkluderede 2-retters gourmetmiddag nyder I på Restaurant Wohlert, som for 2. gang i marts 2017 modtog Publikumsprisen ved Copenhagen Dining Week. Køkkenet er karakteriseret af sin kreative udformning af retter inspireret af sæsonens råvarer med fokus på kvalitet. Restauranten er designet af Wilhelm Wohlert, arkitekten bag Louisiana, og indretning byder på imponerende skandinaviske designmøbler og unik kunst.

Schæffergården

 • Hotel
 • Gentofte, Danmark
Hotel

Det idylliske tidligere jagtslot daterer tilbage til 1755 og ligger i Nordsjælland i de skønneste naturomgivelser, kun en cykeltur fra Dyrehaven, kysten og Kgs. Lyngby. Og som det skal være, når det gælder herskabelighed, hører der også en park og sø til Schæffergården. Den tilhørende og anerkendte restaurant Wohlert serverer udsøgte gourmetretter fra det nordiske køkken, og deres luksuriøse søndagsbrunch er populær blandt lokale såvel som hotelgæster. Restauranten er som resten af Schæffergården indrettet med møbler i klassisk nordisk design, og udtrykket er luksuriøst uden at give afkald på hyggen og romantikken. Det skønne, gamle jagtslot er en oplevelse for sig, og det er ikke tilfældigt, at de hvert år får royalt besøg!

 • +5
Læs mere
Moderat room

Simpelt dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det simple dobbeltværelse er udstyret med en smallere dobbeltseng (140 cm i bredden) end de andre to værelsestyper. Indretningen er holdt i nordisk stil og elegance. Der er skrivebord og et TV med 23 gratis kanaler samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelset har desuden te- og kaffefaciliteter og gratis WiFi.

Room

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng. Indretningen er holdt i nordisk stil og elegance. Der er skrivebord og et TV med 23 gratis kanaler samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelset har desuden te- og kaffefaciliteter og gratis WiFi.

Room with balcony

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng og egen altan med udsigt til haven eller skoven. Indretningen er holdt i nordisk stil og elegance. Der er skrivebord og et TV med 23 gratis kanaler samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelset har desuden te- og kaffefaciliteter og gratis WiFi.

Vi anbefaler

Har I lyst til at udforske omgivelserne? Læs med her for inspiration til oplevelser i området:

 • Det smukke Eremitageslot har gennem årene været forbundet med kongelig jagt samt den berømte Hubertus-jagt første søndag i november. Det historiske slot fra 1700-tallet er et af den danske senbaroks skønneste værker, og slottet ligger kun en kort cykeltur fra Schæffergården i den imponerende Dyrehaven, hvor I desuden kan se på kronhjorte og besøge forlystelsesparken Dyrehavsbakken.
 • Tag en tur i Øregård Park, og nyd en romantisk gåtur: Den historiske park er anlagt i romantisk engelsk landskabsstil. I dag fungerer parken som et slags frilandsmuseum, da naturen er blevet til en attraktion i sig selv.
 • Charlottenlund Slot og den omkringliggende skov er et af Gentofte Kommunes største stoltheder. Her finder I en rig historie og en skøn udsigt. Besøg også Charlottenlund Fort, nu I er i området.
 • Tæt på Bellevues strand, hvor I kan snuppe en dukkert, ligger Bellevue-teatret, som udover at være regionsteatret i Gentofte, også er en skøn arkitektonisk perle.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Den smukke, klassiske Schæffergården ligger i fantastiske omgivelser i den nordsjællandske by Gentofte, tæt på kysten, forlystelsesparken Bakken, Dyrehaven og Kongens Lyngby. Den nærmeste S-togstation er Jægersborg, ca. 800 m fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice