Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd solen på den dalmatiske kyst i Kroatien

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Makarska og Podgora
Pris fra kr. 5.019,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol ved Kroatiens kyst: 7 overnatninger på Hotel Dalmacija i badebyen Makarska inkl. halvpension og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Skal sommerferien kunne lidt af hvert? Så tag med på ferie i badebyen Makarska på Kroatiens dalmatiske kyst! Her venter der jer både smukke strande, en hyggelig og livlig bymidte, azurblåt vand og masser af smuk natur. I kan dase ved hotellets pool eller dyppe tæerne i bølgerne, tage på vandretur op i bjergene, smage på de lokale vine, udforske de romerske ruiner eller prøve kræfter med windsurfing – kun fantasien sætter grænser! Der serveres halvpension på hotellet, og dagene kan I udfylde, som I har lyst. Så glæd jer til en skøn solferie i Kroatien!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Dalmacija***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Split
 • Halvpension (morgenbuffet og middag)
 • Velkomstdrink
Makarska på den dalmatiske kyst

Badebyen Makarska er den oplagte destination for en solferie, hvor der skal være fokus på både afslapning, aktiviteter og gode priser. Makarska har en hyggelig strandpromenade og lystbådehavn, og når aftenen går på hæld, er der masser af steder, hvor I kan få jer et par drinks og nyde det livlige natteliv.

Byen indrammes af de smukke Biokovo-bjerge, hvor de aktive kan tage på vandretur, køre på mountainbike og klatre. På stranden kan I både windsurfe og bade, og vil I prøve de lokale delikatesser, kan I tage rundt og besøge nogle af de olivenlunde og vingårde, som findes længere inde i landet.

Hotel Dalmacija***

 • Hotel
 • Makarska og Podgora, Kroatien
Pool

Hotel Dalmacija ligger kun 500 m fra den nærmeste stenstrand, og den nærliggende strandpromenade fører jer ind til byens livlige centrum. Hver morgen står I op til morgenmad på terrassen med udsigt til havet, og her er både swimmingpool med solstole og wellnessområde med tyrkisk bad og skønhedscenter (mod gebyr), så I kan få slappet rigtigt af. Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter, og I kan købe kølige drikkevarer i lobbyen eller poolbaren.

 • +5
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets rummelige dobbeltværelser med delvis havudsigt. Her har I aircondition, TV, minibar, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Split | Kroatiens andenstørste by ligger ca. 60 km fra Makarska, og denne summende storby byder på en perfekt blanding af historie og traditioner samt hippe barer og alverdens butikker. Gå ikke glip af byens gamle katedral, den romerske ruin af Diocletians Palads eller det flotte akvarium.
 • Brac | Fra Makarska kan I tage en færge til øen Brac, der lokker med sine gamle landsbyer bygget af sten og den smukke strand Zlatni Rat. Fra Brac kommer de hvide sten, der blev brugt til at bygge bl.a. Diocletians Palads og Det Hvide Hus i Washington, D.C., og her er gode muligheder for at afprøve forskellige former for vandsport.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • Turistskat: 1 € per person (fra 18 år) per nat; 0,50 € per barn (12-18 år) per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Halvpension

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel Dalmacija ligger 500 m fra den nærmeste stenstrand, og den nærliggende strandpromenade leder jer ind til byens centrum. Der er ca. 1,5 km til Makarskas centrum. Fra Split Lufthavn er der ca. 100 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice