Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Den franske riviera med lejebil

 • Solferie
 • 2 overnatninger
 • Saint-Raphaël
Pris fra kr. 1.969,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen på den franske kyst: 2, 4 eller 6 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København samt lejebil

Intet oser af feriestemning som den franske riviera! Tag med til vidunderlige og bjergrige Saint-Raphaël, hvor der venter jer 2, 4 eller 6 overnatninger på det 4-stjernede Najeti Hôtel de Valescure med morgenmad. I får ovenikøbet også en lejebil med, hvilket giver jer rig med mulighed for at opleve de ikoniske storbyer langs kysten, udforske de idylliske landsbyer og gå på opdagelse i det bjergrige landskab. Så er I til strand, idylliske landsbyer, storslåede landskaber, sprudlende storbyer og fantastisk mad, er den franske riviera den helt rette destination!

Inklusive
 • 2, 4 eller 6 overnatninger i dobbeltværelse på Najeti Hôtel de Valescure****
 • Morgenmad
 • Adgang til udendørs swimmingpool og spa-område (boblebad, tyrkisk bad, sauna og solarium)
 • Fly tur-retur fra København til Nice
 • Håndbagage
 • Billeje (Toyota Aygo, Peugeot 206, Opel Corsa eller tilsvarende)
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2 € per person per dag (betales på hotellet)
Saint-Raphaël og Esterel-bjergene

Uspolerede bugter, røde klipper, isolerede strande og maleriske landsbyer. Alt det og meget mere kan man opleve i skønne Saint-Raphaël, der ligger i de smukke Esterel-bjerge. Området er den ideelle destination for de, der ønsker friluftsaktiviteter, kultur og storby på én og samme ferie. Her kan I vandre på de utallige vandrestier i bjergene, få en forfriskende dukkert ved en af de mange strande langs kysten og opleve både små landsbyer eller en af de mange ikoniske storbyer som Saint-Tropez, Nice eller Cannes, der alle er at finde i kort afstand fra jeres hotel. Selve Saint-Raphaël tiltrækker besøgende med sine smalle brostensbelagte gader, romanske kirker, den gamle havn og ikke mindst de skønne sandstrande. Der er altså nok at give sig til i Saint-Raphaël og Esterel-bjergene!

Najeti Hôtel de Valescure

10 Anmeldelser
 • Hotel
 • Saint-Raphaël, Frankrig
Garden

Velkommen til Najeti Hôtel de Valescure, der vil være jeres udgangspunkt på jeres ferie ved den franske riviera. Hotellet ligger ved Valescure-bugten kun 5 km fra Saint-Raphaël. Dette 4-stjernede hotel råder over 62 værelser og suiter, en skøn have, udendørs swimmingpool, en golfbane (adgang mod gebyr) samt et spa-område med boblebad, tyrkisk bad, sauna og solarium. Trænger I til en kølig drink, kan I slå jer ned på Le Pavillon, og når energidepoterne skal opfyldes, kan I lægge vejen forbi Les Pins Parasol eller Club House!

Læs mere
Bedroom Charme

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets Luxe eller Charme dobbeltværelser afhængigt af tilgængeligheden. Hotellets Luxe værelser er 32 m² store, har en møbleret altan og udsigt over haven eller granskoven. De er udstyret med to enkeltsenge, en minibar, aircondition, fladskærms-TV, en telefon, en værdiboks, gratis WiFi og eget badeværelse med badekar eller bruser.
Charme værelserne er 24 m² store og er udstyret med to enkeltsenge, en minibar, aircondition, fladskærms-TV, en telefon, en værdiboks, gratis WiFi, altan og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Vi anbefaler

Med jeres lejebil har I rig mulighed for at gå på opdagelse langs den franske riviera:

 • Vidste I, at Korsika oprindeligt var en del af Esterel-bjergene? I dag er øen blevet frigjort fra fastlandet, men I kan endnu opleve de ikoniske røde klipper og stejle landskaber, som I genkender fra Esterel.
 • Tag en køretur på Corniche d'Or, der er en smuk strækning mellem Var og Mandelieu-la-Napoule. Her kan I opleve skønne sandstrande, skjulte bugter, stejle klipper og betagende udsigter.
 • I Esterel-bjergene finder I utallige vandrestier, der giver jer mulighed for at udforske de ikoniske landskaber, grotter og klippeformationer, som området er kendt for. Oplev for eksempel Pic de l'Ours, Saint-Barthélémy, Cap Dramont, Cap Roux, Vinaigre-bjerget eller Gorges Blavet.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Den udendørs swimmingpool har åbent dagligt fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Spa-område

Hotellets spa-område er åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 18.30, lørdag fra kl. 09.00 til kl. 20.00 og søndag fra kl. 09.00 til kl. 17.30

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i området Var, der er en del af regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Hotellet er beliggende 5 km fra Saint-Raphaël og 7 km fra Frejus. Fra Nice lufthavn er der cirka 63 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice