Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Klassisk storbyferie i London

 • Storbyferie
 • London
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i London: 2, 3 eller 4 overnatninger med morgenmad på Travelodge London Stratford Hotel inkl. fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Fænomenale London, storbyen over dem alle, en gammel kending - men konstant foranderlig: Dét er vores allesammens London. I får fly, hotel og morgenmad med i opholdet, så I kan skræddersy jeres helt egen ferie uden at skulle bekymre jer om andet end dagens forestående eventyr. Tag på picnic i Hyde Park, shop amok på Oxford Street, kig på kunst på Tate Modern, spis en udsøgt frokost på toppen af byen hos Duck & Waffle og se solens stråler reflekteres i Themsen. I kan flyve fra Billund, København, Aalborg eller Aarhus!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Travelodge London Stratford Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus til London
 • Håndbagage
London

Fantastiske London er uden tvivl én af Europas mest dynamiske storbyer og har uendeligt meget at byde på. I bor i Østlondon, hvor I finder en god håndfuld trendy barer og spisesteder samt nogle af Storbritanniens hippeste musik- og spillesteder. I har 35 minutter i 'the tube' ind til Oxford Circus, byens absolutte centrum, hvor I kan besøge Londons spændende museer med enorme samlinger af kunstskatte fra hele verden, få jer en rigtig afternoon tea med scones og fingermadder, eller gå en tur gennem den smukke Hyde Park. I kan også besøge et af byens mange markeder, hvor der sælges alt fra street food og kager til vintagetøj og nipsgenstande.

Travelodge London Stratford Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
bar-café

Blot en kort gåtur fra det olympiske stadion og Queen Elizabeth Olympic Park ligger jeres moderne hotel i hjertet af det østlige Londons Stratford-kvarter. Hotellet ligger i et højhus med en hyggelig café, som om aftenen fungerer som natbar. Hoteller råder over en lobby med drikkevarer og snacks og et læseområde. Her finder I komfort og funktionalitet samt et venligst personale, som står til rådighed med tips og vejledning til Londons endeløse oplevelser.

 • +-4
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne værelser er udstyret med en komfortabel kingsize-seng, et badeværelse med bruser, toilet og toiletartikler, TV, lænestol samt te- og kaffefaciliteter.

Vi anbefaler

Har I lyst til lidt inspiration til oplevelser i London? Så læs med her:

 • The Sherlock Holmes Museum: På det lille Sherlock Holmes museum er der ikke sparet på detaljerne, og man føler virkelig, man er hjemme i stuen hos Sherlock Holmes og hans trofaste makker Watson.
 • Speaker's Corner: Hyde Park er en af de største parker i London og er bl.a. kendt for sit Speaker’s Corner, hvor alle uanset politisk overbevisning har mulighed for at indbyde til debat om et hvilket som helst emne. Speaker’s Corner er et symbol på ytringsfrihed og har fungeret som talerstol for bl.a. Karl Marx, Lenin og George Orwell.
 • The London Dungeon: Er I til gru og uhygge? Så besøg The London Dungeon, hvor I af professionelle skuespillere bliver taget med på en rejse gennem 1000 år af Londons skumle fortid. I møder bl.a. Jack the Ripper og den berygtede Sweeney Todd.
 • Duck and Waffle: Londons højeste restaurant, hvor I kan få kvalitetsretter fra det britiske køkken. Den traditionelle restaurant byder på en imponerende udsigt over byen. Bestil bord i forvejen eller kom tidligt og prøv at få en vinduesplads.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i 30 minutter om dagen. Herefter koster WiFi 3 GBP i døgnet (betales på hotellet)

Parkering

Der er offentlig parkering (mod gebyr) i nærheden af hotellet ved Westfield indkøbscenter

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport fra lufthavnen til hotellet

Fra London Stansted lufthavn: Tag National Express-bussen i 50 minutter direkte til Stratford busstation. Herfra har I blot 7 minutters gang til hotellet. Samlet rejsetid: Ca. 57 min.

Fra London Luton lufthavn: Tag bussen til IBC Vehicles Gate 1, hvor I finder den nærliggende banegård Luton Airport Parkway Thameslink. Skift tog på St Pancras International mod Stratford International. Herfra kan I gå til busstationen Stratford International på 2 minutter, tage bussen til Carpenters Primary School og derefter gå 1 minuts gang hotellet. Samlet rejsetid: Ca. 1 time og 10 min.

Fra Gatwick lufthavn: Tag toget Thameslink til London Bridge Station og gå 3 minutters gang til toget til Stratford station. Herfra er der ca. 10 minutters gang til hotellet. Samlet rejsetid: Ca. 1 time.

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Hotellet ligger i hjertet af det østlige Londons Stratford-kvarter kun 1,2 km fra Queen Elizabeth Olympic Park & Stadium og ca. 7 km fra Londons centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice