Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie for hele familien i Skagen

 • Miniferie
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Skagen
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 399,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold ferie ved Skagens smukke kyst: Tag familien med på Foldens Hotel og nyd stranden, solen og kvalitetstid med de nærmeste i dejlige Danmark i 2, 3, 4 eller 5 dage med morgenmad inkluderet. En 3. og 4. person overnatter gratis!

Forkæl jer selv på toppen af Danmark! Foldens Hotel i Skagen står klar til at byde jer velkommen til et hyggeligt ophold i smukke omgivelser. I bor på et dobbelt, 3-personers- eller 4-personersværelse, så I kan roligt tage børnene med. Nyd den pragtfulde nordjyske natur med lange gåture langs stranden, en dukkert i bølgen blå og Skagens berømte seværdigheder som Grenen og Den tilsandede kirke. Oplev landets nordligste spids og skab glade ferieminder sammen!

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbelt-, 3-personers- eller 4-personersværelse på Foldens Hotel***
 • Morgenmad
 • En 3. og 4. person overnatter gratis
Enestående Skagen

Når man befinder sig i Skagen, er en tur til Danmarks nordligste punkt Grenen selvfølgelig en sikker vinder, men området omkring Skagen har masser at byde på for alle uanset alder og interesse. Nyd den smukke og rå natur i Skagen Klitplantage og Bunken Klitplantage, tag på ørkenvandring i Råbjerg Mile, og se den berømte tilsandede kirke, hvis tårn stadig knejser over klitterne. For de historieinteresserede kan det anbefales at tage forbi Michael og Anna Anchers Hus og Skagen Museum. På sidstnævnte findes også et børnerum, hvor børnene kan finde deres indre skagensmaler frem. Har I små børn med, vil et besøg på det eventyrlige og nostalgiske Skagens Bamsemuseum med garanti også vække lykke. Tag også et smut fobi legepladsen foran Kulturhuset Kappelborg, hvor børn kan boltre sig i klatrebaner og skaterpark.

Foldens Hotel

44 Anmeldelser
 • Hotel
 • Skagen, Danmark
Foldens Hotel

Foldens Hotel ligger i centrum af Skagen i gåafstand til Skagen Station, forretninger, seværdigheder og, ikke mindst, den skønne strand. Hotellet består af Foldens Hoved Hotel og flere andre huse med værelser og lejligheder lige i nærheden. Hotellet råder over en reception samt en restaurant, der har diverse danske retter på menukortet.

Læs mere
Familierom

4-personersværelse

4 voksne per værelse

4-personersværelset er ideelt til familien. Her kan I bo 2-4 personer og nyde godt af TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bad og toilet.

Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres hyggelige dobbeltværelse har plads til 2 personer. Her har I TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bad og toilet.

Trippeltrom

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er hyggeligt indrettet med en dobbeltseng og 1 enkeltseng eller 3 enkeltsenge. Her har I TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bad og toilet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Foldens Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med Foldens Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Pris er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Maks. 3 personer (3. person bor gratis)
4-personersværelse: Maks. 4 personer (3. og 4. person bor gratis)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Barneseng

Det er muligt at leje en barneseng for 150 DKK per ophold (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

I højsæson (fra 1. maj til 1. september 2017) koster parkering 50 DKK per dag og skal bestilles på forhånd. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om check-ind

Hotellet består af fire bygninger. Når I tjekker ind, får I besked fra receptionen om, hvilken bygning, I skal bo i. Alle bygninger ligger 2 minutters gang fra hotellets hovedindgang

Sted

Foldens Hotel ligger nær stranden i hjertet af Skagen og lige overfor Skagen station. I bil fra Aarhus tager turen 2½ time. Fra København tager turen ca. 5 timer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice