Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Kroatisk sommer ved Adriaterhavskysten

 • Solferie
 • Primošten
Pris fra kr. 3.709,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom på solferie i Kroatien og bo lige ved Adriaterhavets azurblå hav: Tilbring 7 overnatninger med morgenmad eller halvpension på Adriatiq Hotel Zora. I flyver fra København eller Hamborg og så har I egen lejebil!

En solnedgang ved vandet, en gåtur gennem hyggelige gader og en aften med middag ved Adriaterhavet — I kan få det hele! I skal bare pakke kufferten og flyve afsted mod Adriaterhavet i Kroatien. Tæt ved havet venter jeres charmerende Adriatiq Hotel Zora, som har sørget for morgenmad - eller halvpension, som I har mulighed for at opgradere til. I har lejebil med i opholdet, så I er fri til at bevæge jer rundt og udforske det fantastiske kystlandskab, som det sydvestlige Kroatien byder på. Der er lagt op til en ferie i hyggens og oplevelsernes tegn, så tag afsted med dem I elsker, og kom hjem med kufferten fuld af gode minder!

Inklusive
 • 7 overnatninger på dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn (2-11 år) + 1 baby (0-1 år)) på Adriatiq Hotel Zora***
 • Morgenmad (mulighed for at opgradere til halvpension)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Split
 • Håndbagage
 • Lejebil
Pragtfulde Primosten

Primosten er en hyggelig kystby, der ligger blot 40 km fra centrum af Kroatiens andenstørste by, Split. Den gamle bydel ligger på en lille ø, der er forbundet med fastlandet. Primosten er i sin helhed en atmosfærefyldt by spækket med spændende arkitektur, kulturelle og historiske seværdigheder, middelhavskøkken og 20 km strand. Primosten er især kendt for sin vin- og olivenolieproduktion. Byens vin-, olie- og frugtplantager er omgivet af stengærder, som er passende kaldes Primosten pitsiksi, er verdensberømte takket være sine imponerende, symmetriske vinmarker. Primosten har bevaret sin autencitet trods sin stigende popularitet, og er i dag en af den kroatiske kysts skjulte skatte med langt færre turister end de større kystbyer.

Hotel Zora

 • Hotel
 • Primošten, Kroatien
view

Med en skøn beliggenhed lige ved Adriaterhavet og kun 500 meter fra Primosten centrum er Adriatiq Hotel Zora har I de bedste forudsætninger for en ferie på den kroatiske halvø. Hotellet serverer morgenmad og øvrige måltider i den hyggelige restaurant, og der er både barer, sauna, et fitnesscenter og en souvenirbutik på stedet. Hotellets hjælpsomme reception arrangerer også guidede ture til nærliggende attraktioner. Glæd jer til at nyde den udendørs pool og sole jer i en liggestol på solterrassen.

 • +5
Læs mere
Zora - Fam Room1

Dobbeltværelse

De hyggelige komfortable værelser er udstyret med telefon, aircondition og varme, TV, gratis WiFi samt altan eller terrasse. I har jeres eget badeværelse med hårtørrer. I kan desuden leje en værdiboks mod gebyr.

Vi anbefaler

 • Besøg det historiske centrum i Primosten og brug lidt tid på beundre seværdighederne. Besøg blandt andet 1400-tals-kirken St. George, som er beliggende på den smukke Primosten-halvø på byens højeste punkt. Nyd en gåtur på den maleriske bypromenade og oplev en udsigt over Primostens utrolige frodighed og skønhed.
 • Sol og strand er lige ved jeres fødder! Tag en dukkert i i det turkise hav ved hotelstranden, eller tag lejebilen på opdagelse i den 20 km lange kystlinje. Primosten og omegn byder på utallige strande med forskellige aktiviteter, promenader og landskab, så find jeres egen favoritstrand og nyd en stille stund ved havet. I er desuden tæt på Velika Raduca Strand, hvor I kan spille volleyball, minigolf og tennis.
 • Primosten samt byens nærliggende områder byder på en fantastisk mulighed for at smage de berømte kroatiske vine. Hertil kommer vinmarkernes unikke udseende med stenmure og tætte afstand til havet. Snyd ikke jer selv for et glas af den lokale Babic-drue, og tag en flaske eller to med i bilen til de kære derhjemme eller til at nyde om aftenen på værelset.
 • I har lejebil, så indlæg et par dagsture til at besøge de nærliggende byer Split, Sibenik, Trogir og Vodice.
Vejret i Primosten

Laveste og højeste temperaturer i Primosten:

Januar: 2°C - 9°C
Februar: 2°C - 10°C
Marts: 4°C - 13°C
April: 7°C - 16°C
Maj: 11 °C - 21°C
Juni: 15°C - 25°C
Juli: 18°C - 28°C
August: 17°C - 28°C
September: 15°C - 24°C
Oktober: 11°C - 19°C
November: 6°C - 14°C
December: 3°C - 10°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat fra 12 år
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 1 barn (2-11 år) + 1 baby (0-1 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: 30% rabat En 3. person fra 12 år for 10% rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Parkering koster 4 € (betales på hotellet)

Kroatiens strande

Bemærk venligst, at størstedelen af Kroatiens strande er stenstrande, og at der er søpindsvin på stranden og ved klipperne. Derfor anbefaler vi, at I bærer badesko. Medbring selv badesko eller køb dem på stedet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Valuta

Bemærk, at Kroatien ikke bruges i euro, men valutaen er kuna. 1,00 € på omkring 7,5 Kuna (HRK). Valuta du skifter ubesværet hæve kontanter fra en pengeautomat, som de officielle valuta exchange punkter tage højere gebyrer for valutaveksling. Bemærk dog, at din bank kan opkræve et gebyr for kontanthævninger og kreditkort transaktioner

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Adriatiq Hotel Zora ligger på Kroatiens sydvestlige kyst omkring 40 km fra Split lufthavn, og køreturen tager omkring 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice