Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive på solrige Mallorca

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Spanien
Pris fra kr. 4.619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Book solferien nu og flyv sydpå til Mallorca! Få 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Hotel THB Cala Lliteras med all-inclusive, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Forkæl jer selv med en ferie fyldt med sol og ingen bekymringer. Vi har sørget for det hele, så I sætter jer bare på flyveren og flyver mod solskinsøen Mallorca! Fra lufthavnen bliver I kørt til jeres 4-stjernede hotel, som ligger helt tæt på stranden, og med all-inclusive behøver I heller ikke tænke på madlavningen. Pak badetøjet, husk solcremen og sæt solbrillerne i håret, for drømmeferien starter nu!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel THB Cala Lliteras****
 • All-inclusive (morgen-, frokost- og aftenbuffet inkl. snacks og drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Mallorca

Mallorca er kendt for sit behagelige middelhavsklima med masser af solskinstimer, lækre lokale delikatesser og ikke mindst maleriske natur med klipper, bjerge og lange sandstrande. Jeres hotel ligger på øens 130 meter fra stranden, så I får rig mulighed for at slikke sol og svømme i det krystalblå hav. I finder et væld af hyggelige caféer, små butikker og en flot havn: Nyd jeres frokost på den charmerende strandrestaurant Bar Sa Cova, og brug en af jeres solskinsdage på en dagstur til naboøen Ciutadella de Menorca, som ligger overfor hotellet på jeres østlige kystside. I befinder jer i et område med uendelige mulighed for aktivitet og sjov for hele familien — oplev for eksempel en ridetur på stranden i solnedgang, en flyvetur i luftballon eller spot delfiner med en guidet bådtur.

Hotel THB Cala Lliteras

 • Hotel
 • Cala Lliteres, Spanien
bathroom

Det 4-stjernede Hotel THB Cala Lliteras ligger på Mallorcas østkyst i Cala Ratjada. Med kun 130 meter til stranden er I sikret en vaskeægte badeferie. Der er kun 700 meter til den smukke Cala Agulla Strand, hvor I også finder butikker og spisesteder på promenaden. Hotellet passer til jer, som er ude efter den ultimative afslapningsferie under spanske himmelstrøg. Der er en stor udendørs pool og restaurant med underholdning til maden, såkaldt 'show cooking', hvor I nyder godt af jeres all-inclusive-buffetter. Med plads til børn og enkeltværelser er der fleksibilitet til at tage store og små med på ferien, så glæd jer til en skønt ophold i elegante rammer.

 • +4
Læs mere
feet

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset har plads til en person, og er et lyst og komfortabelt værelse på godt 12 m². Der er gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks, minibar og skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer og makeupspejl.

apartment with view

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er lyst, komfortabelt og måler cirka 15 m² i størrelsen med en fin altan. Værelset er udstyret med gratis WiFi, fladskærms-TV, værdiboks, minibar og skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer og makeupspejl.

All-inclusive:

Hver dag serverer hotellet simple spanske og internationale retter i buffeten, der gør jer mætte og giver jer energi til at udforske området:

 • Morgenmad: Kontinental morgenmadsbuffet inkl. te, kaffe, mælk, vand og juice. Kl. 08.00 - 10.30
 • Frokost: Kold og varm buffet med 'show cooking' inkl. vin, vand, sodavand og øl. Kl. 13.00 - 15.00
 • Aftensmad: Temabuffet med 'show cooking' inkl. vin, vand, sodavand og øl. Kl. 18.30 - 21.00 (i lavsæson fra 18.30 - 20.30)
 • Poolbar: Snacks, vand, juice, spiritus af nationale mærker, sodavand og varme drinks. Kl. 10.00 - 18.00
 • Bar: Snacks, vand, juice, spiritus af nationale mærker, sodavand og varme drinks. Kl. 18.00 - 23.00
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Min. og maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris
En 3. person får 15% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Det er muligt at booke enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis eller medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Hotelpools

Hotellet har en udendørs pool med boblebad og solbadningsplateau, som er åben hver dag fra kl. 10.00 til kl. 20.00 i sæsonen maj til oktober (afhængigt af vejrforhold)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Køreturen varer cirka 95 minutter

Sted

Jeres hotel ligger på Mallorcas østkyst godt 130 meter fra kysten og kun 700 meter fra Cala Agulla Strand, hvor der også ligger en dykkerskole. Hotellet ligger 4 km fra middelalderbyen Capdepera og cirka 80 km fra Palma de Mallorca lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice