Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til vidunderlige Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
Pris fra kr. 2.349,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Bruxelles: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Warwick Barsey Hotel inkl. morgenmad og fly fra København

Bruxelles er på mange måder en af Europas mest fascinerende storbyer, og den har en tilpas størrelse til, at man kan nå at se det meste på et par dage. Find den lille skulptur, Manneken Pis, tag en slentretur hånd i hånd gennem en af de mange, smukke parker, eller mæsk jer i belgiske delikatesser som vafler, trøfler og flamske pommes frites. I tilbringer 2, 3 eller 4 overnatninger på det elegante 4-stjernede hotel Warwick Barsey Hotel, der er beliggende syd for centrum, og hvor I får serveret morgenmad hver morgen, så I har energi til en spændende dag i byen.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i premium dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 2-12 år og 1 baby 0-1 år) på Warwick Barsey Hotel****
 • Morgenmad
 • Sen check-ud til kl. 14.00
 • Fly tur-retur fra København til Bruxelles
 • Håndbagage
Bruxelles

Bruxelles, Europas uofficielle hovedstad, emmer af raffineret charme og elegant storbystemning. Det er ikke kun, fordi byen er hovedsæde for nogle af EUs vigtigste kommissioner – de flotte art nouveau-huse, fine museer og smukke parker bidrager bestemt også. Byen byder på alt fra luksusshopping og gourmetoplevelser til museumsbesøg og arkitektoniske seværdigheder. Har I en sød tand, så gå ikke glip af de lækre trøfler og vafler, og trænger I til et grønt pusterum, kan I slappe af i parken Bois de la Cambre. Om aftenen kalder det farverige natteliv, hvor der er god mulighed for at smage nogle af de gode, belgiske øl.

Hotel Barsey by Warwick

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Hotel Barsey by Warwick Front

Det 4-stjernede Warwick Barsey Hotel indbyder til et skønt ophold i Bruxelles! Dette moderne og luksuriøse hotel har skruet op for charmen med masser af velour, friske blomster og store lysestager, og hver morgen står I op til en flot morgenmadsbuffet. Hotellets restaurant, "The Avenue", ledes i skrivende stund af kendis-kokken Gaëtan Colin, og vælger I at spise på hotellet om aftenen, kan I se frem til en lækker gourmetoplevelse. Der er desuden en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde et måltid eller en drink.

 • +6
Læs mere
Hotel Barsey by Warwick Room Premium Room Kingsize bed

Premium dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et af hotellets flotte premium værelser. De elegante værelser er udstyret med en komfortabel dobbeltseng, fladskærms-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med badekar og Spa Therapy-toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Belgien er kendt for sin gode øl, og er I også glade for de gyldne, skummende dråber, bør I lægge vejen forbi bryggeriet Cantillon, hvor I kan få et unikt indblik i ølbrygningens kunst på Bruxelles eneste bryghus, der stadig er i produktion.
 • Den Botaniske Have byder regelmæssigt på musikalske og kulturelle oplevelser. Engang blev havens faciliteter brugt til botaniske studier og videnskab, men i dag råder haven over et kunstgalleri, to teatre, en lille biograf og to koncertsale.
 • Bruxelles er både flamsk og fransk af kultur, men på restauranten Saint-Boniface, nær kirken af samme navn, kan I smage nogle af de himmelske retter, der kommer fra det traditionelle sydfranske og baskiske køkken, såsom cassoulet, Périgord-and og andouillette.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 7,58 € per værelse per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn 2-12 år og 1 baby 0-1 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år får en rabat på hotelopholdet afhængigt af rejsedato
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger ca. en halv time syd for Bruxelles' centrum med offentlig transport og nær flere smukke parker. Det tager ca. en halv time at køre til hotellet fra Brussels Zaventem Lufthavn og ca. en time fra Charleroi Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice