Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Vidunderlig afslapningsferie på Malta

 • Solferie
 • Mellieha
Pris fra kr. 7.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning på Malta: Tilbring5 eller 7 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, adgang til wellnessområde, fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

På Malta er der sol, wellness og oplevelser på programmet! I flyver hertil fra København, Billund eller Hamborg, og under opholdet bor I på det 4-stjernede spahotel Solana Hotel & Spa med morgenmad. Stranden er kun 1 km væk, og for at gøre ferien virkelig uforglemmelig, har vi I adgang til hotellets poolrområde, boblebad og fitnesscenter, så I virkelig kan komme ned i gear og lukke al hverdagens stress og jag ude. Uanset om I er til wellness, strand eller opdagelse, så er Malta en fantastisk smuk destination for en solrig ferie.

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år) eller junior suite (maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år) på Solana Hotel & Spa****
 • Morgenmad
 • Adgang til udendørs pool, boblebad, indendørs pool og fitnesscenter
 • 1 velkomstkurv med frugt
 • 1 flaske vin ved ankomst
 • 1 velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Malta
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • 1x rygmassage på 30 minutter per person per ophold (for ophold fra oktober til februar)
 • 1x massage på 45 minutter per person per ophold (for ophold fra oktober til februar)
Mellieha på Malta

Under jeres ferie bor I i byen Mellieha, der ligger smukt placeret på Maltas nordligste tip. Byen er charmerende og traditionel, og landbrug og fiskeri er stadig hovederhvervene her. Fra Melliehas bakketop har I udsigt over øens største sandstrand, og er I mere til historie og kultur, kan I besøge bymidten og dens seværdigheder som bl.a. tæller kirker, helligdomme og bunkere fra 2. Verdenskrig. Under jeres ferie bør I også besøge øerne Gozo og Comino, hvor I udover at komme tæt på interessante myter også kan svømme i Den Blå Lagune og se fantastiske klippeformationer. Fra Mellieha er der kun ca. 4 km derover, og færgen afgår fra Cirkewwa, kun en kort bustur fra jeres hotel.

Solana Hotel & Spa****

 • Hotel
 • Mellieha, Malta
Exterieur

Velkommen til det helt nyrenoverede Solana Hotel & Spa! Det moderne, 4-stjernede hotel er beliggende i den hyggelige og populære by Mellieha, ca. 1 km fra stranden. Hotellet har en udendørs swimmingpool og gratis adgang til wellnessområdet, der blandet andet byder på en swimmingpool, boblebad og fitnessrum. Fra de fire restauranter serveres både internationale og lokale retter, og på tagterrassen kan I slutte aftenerne af med en kold drink og en fantastisk udsigt.

 • +9
Læs mere
Junior suite1

Junior suite

3 voksne per suite

Juniorsuiten er større end dobbeltværelset og har desuden spiseplads samt tekøkken med mikroovn, kogeplade, brødrister, håndvask og service. Værelset har privat badeværelse, altan/terrasse, dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, WiFi, TV, telefon og elkedel.

Standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er nydeligt indrettet og har privat badeværelse og altan/terrasse. De er udstyret med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, WiFi, telefon samt elkedel.

Vi anbefaler

I behøver ikke at rejse langt væk fra jeres hotel for at have spændende oplevelser. Her er vores favoritter inden for 3 km fra jeres hotel:

 • Stranden Ghadira Bay ligger ikke langt fra jeres hotel og strækker sig over 1,5 km. Her venter jer krystalklart vand, liggestole til leje og et stort udvalg af strandbarer.
 • I bor kun 2,7 km fra den berømte Popeye Village. Landsbyen er beliggende på en klippe med udsigt over havet og blev bygget i 1980 til filmen "Popeye" med Robin Williams. I dag er landsbyen blevet en af de mest populære attraktioner på hele øen og er uden tvivl et besøg værd!
 • 3 km fra hotellet kan I opleve natur- og historieparken Il-Majjistral, der byder på talrige vandrestier gennem Maltas smukke natur, imponerende klippevægge og uspolerede sandstrande.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat 0,50 € per person per nat (maks. 5 € per ophold)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år
Junior suite: Maks. 3 voksne og 1 barn op til 11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er cirka 70 minutter

Sted

Solana Hotel & Spa ligger i centrum af Mellieha, ca. 20 km fra Maltas lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice